Отговори
# 465
Добро утро момичета!
Благодаря за новата тема!

За всички вас

Днес е един от ней-светлите християнски празници - Благовещение!
Желая на вас и вашите близки много сбъднати мечти, щастие, късмет и най-вече здраве!

# 466
Нека ви е Честит Празника Благовещение, бъдете здрави, много щастливи и благословени.
                            HeartHands PrayJoy
                           Снощи в темата беше многолюдно, благодаря на всички за споделеното, благодаря и на Али,
                           за превода на интервюто на Ханде, страхотни сте.HeartFlowers Bouquet

По повод да се направи отделна тема за Ханде нямам против, но нека да изчакаме малко да
                            обявят връзката си пък ще им направим семейно обща тема, но ако нямат връзка в което не
                            вярвам ще й направим, тя го заслужава.Smiley

Много често коментирате прическата на Керем, ако питате мен е ужасна. Изглежда това е мода
                             при комшуто, защото миналата година видях снимки и на други артисти с подобни прически,
                             Онур Туна и Сечкин Оздемир, бяха като селски комбайнери. Няма ли кой да им каже, че това
                             не е прическа, а карикатура.

Желая ви един прекрасен ден с много позитивизъм, усмивки и щастие.HeartFlowers Hibiscus

# 467
Добро утро !  Gift Heart Flowers Hibiscus

Днес чакаме фрагман и новите снимки за Ноктюрн.
А Керем бил казал, че днес е време за спорт. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 468
  • София
Днес е Благовещение! Християните почитат майката и грижата й за децата.
На всички, които имат повод да празнуват, честит празник.

# 469
  • Пришълец
https://twitter.com/i/status/1374416850033864714

Аквамарин, прогнозния ти вариант е страхотен, само дано сценаристите са го одобрили. Взимат идеи от нас, неведнъж, вижте как върнаха Селин Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 470
Добро утро прекрасен снежно слънчев ден Nature SnowflakeNature High BrightnessNature SnowflakeNature High Brightness казват че тук се чува смеха на Керем
https://twitter.com/Mirayygck/status/1374832739283767299?s=20

# 471
  • Пришълец

Не ми прилича на смеха на Керем Stuck Out Tongue Winking Eye

А навън си е същинска зима....

# 472
Нещо интересно: по време на интервюто Ханде е носила яке, което се казва Sirius, от пролетно-лятната колекция на дизайнера Хакан Йълдъръм. Кажете ми как да не търся символика при толкова ,,съвпадения" Joy

# 473
Марги,благодаря☺❤🌷Вярвам,че по по-краткия или по-дългия  и труден вариант пак ще се стигне до това - истинската любов винаги намира пътя си  !❤
Flowers HibiscusА пред вид на това ,че трябва да има още епизоди могат да разтягат локуми,но дано бъдат със стойностни неща -да има забавни моменти, пътувания,много хумор и любов между Еда и Серкан и да не забиват в драми и тягостни моменти. Все пак жанра е ромкомедия!
Flowers Hibiscus Лично аз не бих искала Еда да замине,защото това не е решение на проблема. Тя трябва да се изправи лице в лице с проблемната ситуация и с помощта на приятелките си , както и разбира се заедно със Серкан да го разрешат.
Flowers Hibiscus Писаха в групата и за друг възможен вариант-появата на бивша любима на г-н Болат от чужбина. Според мен стига толкова "любими" и ревност - Селин,Балджа , а при Еда - фалшивия "любим" Дениз...Мисля,че си изиграха ролите и изпяха песента. Нека е нещо ново ,различно ... има разни възможности за това.
Flowers Hibiscus За  образованието на Еда някои момичета  бяха писали,че трябва да го завърши. Напълно съм съгласна с това,но при условие,че продължават да са заедно със Серкан. Той би могъл да организира работата си и от чужбина.Всичко може , стига да има въображение на СЦ. Могат да ни покажат и вариант-заедно в Италия,романтика на друго място, а  защо не и в дълго отлаганото пътуване до  Париж.....

Ще видим заедно решението на сценаристите. Да им пожелаем повече творческо вдъхновение и въображение! А на всички нас да се наслаждаваме на любимия сериал с такива прекрасни главни герои,от които струи много химия,привличане, енергия, магнетично излъчване и позитивно настроение!

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 10:21 от akvamarin007

# 474
Добро утро ,мили мои момичета,честит празник!
Пожелавам на всичко здраве и да сте благословенни във всичко🙏🏻❤

🌸А ето и равносметката от вчера 24.03.2021

🌸Да видим днес какво ни чака....

# 475
От продуцентите:
Снимки и озет - утре

# 476
Здравейте!

Тук има много снимки на Ханде и под всяка отговорите от интервюто или най същественото. С гугъл преводача се разбира доста добре.

https://www.gecce.com/fotogaleri-hande-ercel-sinirlenince-gozum-doner/15

# 477
  • София
Нещо за втори фрагман чува ли се или ще ни държат в напрежение до събота? Нямам нищо против. Така е по-интересно. Има толкова много въпроси и толкова много възможности за развитие...

# 478
# 479
Нещо за втори фрагман чува ли се или ще ни държат в напрежение до събота? Нямам нищо против. Така е по-интересно. Има толкова много въпроси и толкова много възможности за развитие...

Продуцентите писаха  че може би довечера но не е сигурно
ще чакаме

Общи условия

Активация на акаунт