Отговори
# 660
  • Пришълец
Привет и от мен, дружки! Hug

От Инстаграм:
- Кажи ми една причина, само една причина, за да не замина, Серкан!
- AMANIM.
Joy Joy Joy
Бързам да онагледя. От Туитър Joy

# 661
  • Плевен / София
Гости, не е тази, но това е изпълнителя.
Ще търся още значи....

# 662
Относно Аманим, сетих , че преди години когато гледах сериала Перла бяха изпели народна песен с рефрен " аманим...." Изпълняваше я Уур Аслан / Орхан/, ако не ме лъже паметта беше народен певец и пееше песни от района на Хатай . Пак беше свързано нещо с любима...

Еййй каде ме върна ,това е първия турски сериал който съм гледала.Бях бременна с дъщеричката ми.❤

# 663
  • София
Ще се пробвам днес да подготвя нещо, да. Само че сигурно ще сваря за късно вечерта, защото ми е натоварен денят. Ако не изпишете темата дотогава... Wink Иначе то нали има някакво време, в което може да се редактира, ще я сменим.
п.п. Радвам се, че ви харесват и помагам да ни е уютна и красива къщичката! Heart
БРО, нали си ни дизайнер на шапки, ако имаш време и ако някой не предвижда друго за новата тема, дали ще можеш да ни спретнеш пак? Hug
Много ми се иска паралел с 11 еп., но то пък само от фрагманите какво да се извади Smirk

# 664
  • Пришълец
Бърборанке, ако имаш желание и когато ти се отдаде възможност. На мен ми харесват. А за темата - все си предлагам услугите и бързам да актуализирам заглавната страница, но ако някой друг иска да я пусне/ добавя нещо може да го направи. Диди като я няма дала е възможността да я замести, която от нас желае.

# 665

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 12:46 от mi_si

# 666
  • Кърджали
Дори не помня включих ли се тази сутрин.
Скрит текст:
подсмърчам, кихам, кашлям, вдигам някаква никаква температура... Стискайте палци да си остана само с това.
Тая сутрин чак успях да седна, тъй де, легна и да изгледам на спокойствие интервюто на Ханде. Хареса ми, предаването беше приятно, усмихнато. Доста де посмях. Слънчева Ханде.
Едит, видях пе има озет, ще го преведа.

# 667
  • Пришълец

Просто прекрасни Heart

Алекс, дано наистина се разминеш само с това.

# 668
Еда е сменила веселия куфар Wink

# 669
  • Плевен / София
Дори не помня включих ли се тази сутрин.
Скрит текст:
подсмърчам, кихам, кашлям, вдигам някаква никаква температура... Стискайте палци да си остана само с това.
Тая сутрин чак успях да седна, тъй де, легна и да изгледам на спокойствие интервюто на Ханде. Хареса ми, предаването беше приятно, усмихнато. Доста де посмях. Слънчева Ханде.
Едит, видях пе има озет, ще го преведа.
Алекс, бързо да минава
по кратък озет не бях виждала....

# 670

Ах, този Керем.. просто е съвършен. ❤

# 671
Здравейте,
36 епизод дали има превод с руски субтитри?

# 672
  • София
Познавам отдавна Ханде и знам, че не обича показността относно интимният й живот. А защо се хванах на въдицата като шаранче?  Защото тези двамата сладури така ми влезнаха в сърцето, толкова са хармонични един до друг, че ми се иска това да е истина. Но като гледам, не съм само аз пристрастената. Цял свят е луднал по тях. Ха дано Господ да бъде блгосклонен и да им поднесе най-доброто, което е за тях.
А ние до тогава ще им се радваме и ще си ги гледаме, дано и през лятото.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 13:29 от БлагаВест

# 673
  • Кърджали
А, напоследък все са им по две изречения. Даже започнах да мисля че имат лимит на броят думи, коитомможе да включва озета.

Ето превод на озета
След новината за бременността на Селин, Еда решаеа да се отдалечи от Серкан. Серкан е шокиран от това държание на Еда, но се опитва да запази любовта. Този оът Серкан ще се бори за Еда. Еда от своя страна решава да разбере истинска ли е бременността на Селин.
Селин наистина ли е бременна? Или всичко е нова игра.

# 674
  • Плевен / София
Здравейте,
36 епизод дали има превод с руски субтитри?

Общи условия

Активация на акаунт