Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 269
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • Някъде там
Искрица, коя е боята и номера?
В корените  6 ца, кичурите бяха забъркани и направени със силно изсветляваща боя, после матирани.С какво са матиране, не знам защото не видях.
Другия месец като отида за корени ще попитам, ще правим и балеаж тогава Simple Smile

# 391
Леле, Искрица, ти нали тъкмо каза, че сте рязали до здраво и спираш 🤭
Не, че има лошо в промяната, но защо първо я потъмняваш уж няма повече да я боядисваш, а в слвдващия момент балеаж...
Казвам го съвсем добронамерено, чудя си се просто... но пък мисля, че би ти отивало, а то до тогава може и друго да измислиш 😁

# 392
Как се постига тъмношоколадов цвят на косата?

# 393
Искрица, после да не кажеш, че те бъркам с друга дама често сменяща цветовете Joy
Не, че има лошо в промяната, но защо първо я потъмняваш уж няма повече да я боядисваш, а в слвдващия момент балеаж...
Казвам го съвсем добронамерено, чудя си се просто... но пък мисля, че би ти отивало, а то до тогава може и друго да измислиш 😁

# 394
  • Някъде там
За съжаление не мога да спра и трябва да минавам в по светлата гама.
Имам доста прогресивно побеляване (цели кичури и снопчета ми се появиха този месец)Това е варианта да бъдат прикрити.Не мога да си обясня от какво се появиха така изведнъж,дали от антибиотиците и лекарствата с които ме тъпчат месеци наред,здравословните проблеми и стреса.Всичко си оказва влияние явно.
Обожавам си тъмния цвят, но се налага да се разделя с него.
OnDiNe_  късото ти отива много.
Аз най много се харесвам с коса около гърдите, но нямам нервите да се занимавам със сушене, оформяне.
От около 6 месеца съм с коса около ключицата и  се родих,на този етап не си помислям  да си пусна по дълга.

# 395
  • София
Искрице, така да ми липсва блясъкът ти. Съжалявам, не искам да те засегна, но като знам каква коса имаше като огледало сега ме е яд.

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 21:36 от bubanka

# 396
  • Някъде там
И на мен ми липсва, но... Няма го вече Grinning

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 21:36 от bubanka

# 397
  • Варна
Купих си някаква натурална боя за коса Био витал.
Много сериозни предпазни алергични мерки!?
Може ли да стане нещо толкова сериозно от натурална боя? Написали са ако имате обрив по лицето, не ползвайте продукта. Е да ходя с бели коси ли, не че са много около 15 процента, но.....
Имам някакви такива неща като обриви, свързани са с хронични дихателни проблеми.

А това седене на боята най малко един час на главата, тоест мокра коса покрита с шапка.  Ще ми разбута всичко в главата синузит, ринит, фарингит, астма, ще ме вкара в криза...
Има ли някаква боя която стои по малко на главата?

# 398
Искрице, така да ми липсва блясъкът ти. Съжалявам, не искам да те засегна, но като знам каква коса имаше като огледало сега ме е яд.

Не само блясък, но и количеството коса не е същото. Спомням си една снимка, в гръб пред някаква ограда с раница в ръка. Не знам защо съм я запомнила, но много ми беше харесала там косата й.
Още оправям ковид пораженията по косата, за момента няма нови растежи, но поне загубата  спря. Старая се да се боядисвам на около месец и половина, иначе съвсем ще остана без коса.

# 399
  • Street of Dreams
Ковид причинява косопад, така ли?

# 400
  • Deutschland
Да. Косопада е един от пост ковид симптомите

# 401
  • Някъде там
Да, Ковид докарва ужасен косопад.
Имам нови растеж, но косата си пада.
Предполагам, че и ЕГН - то също спомага Simple Smile
Освен коса и кг загубих доста. Познатите които са го прекарали и те отслабнаха много, учителката на дъщеря ми близо 10 кг отслабна.
Аз само 5,но паднах под 50 кг. И само нос и скули са останали от мен.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 05:59 от Искрица

# 402
  • София
Леле,  аз пък качих 10кг, хем съм с наднормено тегло. Но кортикостероиди, затворена вкъщи, редовно хранене заради антибиотика, за да не ми дразни на стомаха . За 1 месец +10кг , които още не мога да сваля. 

Дани, с всички бои го има това с алергиите. Беше описано да намажеш минимално количество зад ухотото,  на невидимо място,  24часа преди боядисването и да следиш за реакция. Иначе с повечето бои се седи 30мин без шапка.

# 403
Искрице, изпуснах те, може ли пак снимка.

Аз също минавам на светло заради бялото, 6-цата хич не ми  е светла обаче, 7 и 8 смесваме, но все си личи. Гадост е това боядисване всеки месец

Хареса ми описанието на този продукт, но не виждам термозащита в него.
https://remedium.bg/john-frieda-secret-agent-oformyasht-i-stiliz … a-x100-ml-19958/p

Преди или след него според вас трябва да сложа такава? Крем ползвам в момента

И някой ползвал ли е тази серия?
https://remedium.bg/dzhon-frida-lv-promo-obem-i-blyasak-shampoan … um-125ml-058083/p

Много хвалби чувам в последно време за тази марка

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 10:42 от R@N

# 404
Да не ви шепна на моя джинджър като избие черен корен с бял косъм каква красота настава... Че и расте бързо (пу, пу). Но няма да го сменям, за първи път от толкова години се харесвам трайно с цвят. Почти година не съм сменила,  което не е било.
Ковид косопада още си го боря и аз с променлив успех... Нови коси има, а резултат видях единствено от отварата от корен от коприва, която, обаче е досадна за правене. Но я правя...

Общи условия

Активация на акаунт