Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 271
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
мда, първи номер е сериозно преувеличение
косата ще остане сравнително дълга, т. е. до раменете, след 15 см намаляване, но ще бъде по-здрава и красива
дължината на косъма не е основната му характеристика, както и цветът му, но видът и здравината му са
Тя косата ми беше до кръста и март месец я подстригах, но още е много зле.

# 376
Покажи косата си.

# 377
  • Някъде там
Здравейте, в групата има ли някой който да е използвал този продукт?

С какво се смесва?

# 378
  • София
Искрица има синия пигмент, тонирам медно/червеникаво/оранжеви отенъци с него. Слагам в маска/балсам и докато разреша косата си, че е гъста и къдрава и реша само тогава престоявам с него. Около 10 ина минути, супер ми матира, измива се за 4-5 миенета, което си е 2 седмици при мен. Синьото много!!! цапа, първия път действах без ръкавици и едвам измих ръцете си след това 🤨

# 379
  • Някъде там
Искрица има синия пигмент, тонирам медно/червеникаво/оранжеви отенъци с него. Слагам в маска/балсам и докато разреша косата си, че е гъста и къдрава и реша само тогава престоявам с него. Около 10 ина минути, супер ми матира, измива се за 4-5 миенета, което си е 2 седмици при мен. Синьото много!!! цапа, първия път действах без ръкавици и едвам измих ръцете си след това 🤨
Супер, много добре звучи, а може ли да ми кажеш дали пресушава косата?

# 380
  • София
Ами леко пресушава сякаш, но мойта коса по дифолт е суха, не ми е нещо по-фрапантно суха след него.

# 381
Дадох втори шанс на серията Инфорсер и сега вече ми пасна чудесно. Все още не съм преминала изцяло на професионални продукти, не мисля да използвам такива нонстоп. Обаче искам да ви питам : мислите ли, че професионалните са винаги по-добри и сполучливи от дрогерийните? Знам, че тук има момичета, които имат слабост към тях и ми се иска да видя тяхното мнение. Мислите ли, че са преобразили косата ви към по-добро? При мен лично виждам резултат, когато ги използвам от време на време. Сега тъкмо излизам от период, в който косата ми беше цъфтяща, изтъняла и понакъсана от постоянното ходене на опашки и усукани кокове. Просто си чудя как до продължа за да не прецакам  добрия резултат. Единственото, за което съм сигурна е, че още дълго ще поддържам къса коса, за да не се налага до нося ластици. И другото е, че спирам с евтините бои от магазините. Определено  разликата в цвета и трайността е в полза на профи боите ( въпреки че с някои от тях имах също големи поражения).

# 382
  • Deutschland
За моята коса някои професионални са по-зле от най-евтините в магазина. Редкен, Лореал нутрифер, Moroccan oil твърдо не. Измита коса и нищо повече. Доволна съм от Керастаз и професионалните на Шварцкопф.

# 383
  • В полите на Пирин планина
Лично аз ползвам и профи и дрогерийни продукти, вкл. и профи бои и бои от дрогерия. Принципно професионалната козметика, която ползвам е среден ценови клас, не от най-скъпата...

# 384
  • Street of Dreams
Ползвам предимно професионална, но и дрогерийнс козметика. Единствената разлика с тогава, преди да открия професионалната, е в това, че косата ми адски много цъфтеше и се накъсваше. Този немалък проблем не ми се е появявал в последните 12 години. Косъмът ми е здрав от край до край, но определено не мога да кажа, че съм пуснала дълга и буйна коса. С този косопад с неизяснен произход и по природа тънък косъм я поддържам малко под раменете, за да изглежда добре.

Иначе безценен беше моментът на преминаването към профи козметиката - осезаема и видима разлика. Сега вече няма значение. Преди две години примерно изпробвах шампоани  на Балеа и също бях очарована.

# 385
Може ли мнение защото не знам каква боя да избера.
В момента съм така .
А искам това

# 386
  • Някъде там
Днес се боядисвах, харесвам се Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 14:47 от Искрица

# 387
  • Street of Dreams
От идния петък ще съм с къса черта.

Не ми се щеше... По-добре къса коса, отколкото прическа, която не харесвам.

# 388
Мен ретроградния Меркурии ме е ударил по всички показатели. Вчера бях на фризьор и небрежно си бях направила косата на една страна. Какво правихме, какво си говорихме с фризьорката днес виждам как от едната ми страна е къса до раменете, а от другата с 3 пръста по-дълга. Във вторник си записах час за друга да оправяме щетите. 😵

# 389
  • Някъде по Дунава
Искрица, коя е боята и номера?

Общи условия

Активация на акаунт