Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 274
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Остави я на мира и си купи перука, докато се оправи.

# 361
  • Street of Dreams
Здравейте! Изрусих си косата няколко пъти, след това минах към черно. Отделно на това редовно я минавам с правата преса и маши. Косата ми изглежда ужасно, преди време паднаха няколко кичура от нея и се наложи да я подстрижа на етажи. Моля ви кажете ми как да я възстановя и как да порасне по-бързо. Благодаря!
Публикувай

Много съм учудена. Grinning

Извинявай, не се стърпях.

Режеш до здраво и започваш да изпробваш професионални серии, като оставиш пресата и машата.

# 362
  • Марс
Ами как Simple Smile влизаш в темата за разтеж на косата и четеш. За съжаление изгореното може само да се китосва, докато израсте новата коса (лично изпитано). Успех!

# 363
  • Някъде там
Здравейте! Изрусих си косата няколко пъти, след това минах към черно. Отделно на това редовно я минавам с правата преса и маши. Косата ми изглежда ужасно, преди време паднаха няколко кичура от нея и се наложи да я подстрижа на етажи. Моля ви кажете ми как да я възстановя и как да порасне по-бързо. Благодаря!
Публикувай
И аз на скоро си правих експерименти, разбира се , не толкова много колкото твоите Simple Smile
Най - доброто което може да направиш е да отрежеш до здраво.
Смятам ,че етажите не са най добрия вариант за прическа на изтощена коса.
Така косата мисля  ,че изглежда по накъсана.
Най добре е да го обсъдиш с фризьора ти.
Аз сега обмислям лека променя и тази седмица.
Искам малко по светли дължини, но без обезцветяване.Сега е подстригана до здраво и мисля ,че
ще успеем да го постигнем това и само с боя и по висок оксидант.
Харесала съм си да работим с естесвени цветове 5 ца и 6 ца,без отенъци.

# 364
Хаха, как ще носи перука?!
Може да носиш косата на кок или опашка, зависи колко е дълга и до къде може да я вдигнеш, за да не се виждат съсипаните ти крайща. Също може и на плитка. Това няколко месеца през лятото, докато се пооправи. За лятото плитките са супер. Може в самата плитка да преплиташ и шалче за коса. Мажи дължините с масла и олиа, за да не седят много изгорени, прави маски в корените, в нета има много варианти, харесай си един и започвай. Боядисване вече само на фризьор, (ако си го правила у дома), термозащита преди термична обработка, щадящи шампоани, добавки за пиене за коса...

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 13:25 от bubanka

# 365
Ни постоянната опашка, ни плитката са добро решение при съсипана коса, защото още повече пречупват косъма. Само рязане до здраво би оправило нещата и след това стоене далече от маши и преси ежедневно. Както и от блондор. Не знам докъде е съсипана, но лично аз бих я резнала и до дължина от няколко сантиметра ако се налага.

# 366
Имате ли тази четка,за да ми дадете съвети дали си заслужава? Искам я за чантата. Имам от Lidl, но не е кой знае какво...Но тази си е оригинална.
О, супер доволна бях от тази четка, лесно разресва гъстата ми коса, без никакво усещане за скубане, не накъсва и косъма. Моята беше такава,
сигурно разликата е само в цвета. Казвам "беше" понеже я забравих в един хотел при една семейна почивка. Сега е момента да се възползвам от намалението и благодаря за споделеното.

# 367
Ще дам и аз отзиви. Предполагам, че вторник ще е при мен (поне така пише)

# 368
Е на нас ни остава да гадаем колко и до къде си е изтощила и съсипала косата. Като не знаем и не виждаме, може да си даваме предложения /предположения какво да прави девойката. Перуката е крайна мярка, когато липсват участъци коса на главата й, когато е първи номер... Ако си има коса до ушите примерно, може и чудесен боб да си направи. Ама ние нали не знаем това, какво да я посъветваме? Да се покаже и ще коментираме. На така изложената информация от нея, толкова.

# 369
mountain_crystal
Напълно съм съгласна, хвърли тука бомбата и избяга 😁
Потребител, регистриран вчера, само с един пост тук, не става така, пътят към възстановяване на косата ще е дълъг и няма да стане само с един шампоан и балсам, примерно...
Hristiana234
Аз бих препоръчала да потърсиш съвети и в темата за профи козметиката за коса
⬇️⬇️⬇️
https://m.bg-mamma.com/?topic=1330363.msg42954788#new
, но дай повече информация за косата и снимки, за да ти се помогне адекватно.

# 370
Е на нас ни остава да гадаем колко и до къде си е изтощила и съсипала косата. Като не знаем и не виждаме, може да си даваме предложения /предположения какво да прави девойката. Перуката е крайна мярка, когато липсват участъци коса на главата й, когато е първи номер... Ако си има коса до ушите примерно, може и чудесен боб да си направи. Ама ние нали не знаем това, какво да я посъветваме? Да се покаже и ще коментираме. На така изложената информация от нея, толкова.
.   Косата ми в момента е малко под раменете, най - дългия етаж. Ако я резна до здраво, то ще съм с коса 1 номер.

# 371
  • В полите на Пирин планина
Протеин, примерно на Афоджи, като сравнително бюджетен. Добри финиши, които да замазват повредените дължини и маски, вкл. и домашни, за да расте здрава коса. Също преуош с маска + масла много добре заглажда и придава хубав вид на косата.

# 372
И аз така си помислих.

# 373
  • Някъде там
.   Косата ми в момента е малко под раменете, най - дългия етаж. Ако я резна до здраво, то ще съм с коса 1 номер.
Имай в предвид, че малко жените сме склонни да преувеличаваме и когато мислим, че е наистина зле да не е чак толкова зле положението Simple Smile

# 374
мда, първи номер е сериозно преувеличение
косата ще остане сравнително дълга, т. е. до раменете, след 15 см намаляване, но ще бъде по-здрава и красива
дължината на косъма не е основната му характеристика, както и цветът му, но видът и здравината му са

Общи условия

Активация на акаунт