Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 252
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
ако сивото е скучно, може да се разнообрази малко Simple Smile

# 421
От какво расте толкова бързо?
Моята боя покрива идеално бели коси и не се отмива, но косата ми расте адски бързо и пак се налага да се мажа често.

Чувала съм, че е от бърза (добра) биохимия в организма, каквото и да означава това. Grinning Дали е вярно- не зная, вече не помня и обяснението какво беше.

# 422
И моята коса расте мн.бързо.След 5-6 дни от боядисването вече се вижда милиметър бял корен.
Да ви кажа какво сътворих, купух накрая Пермес цвят 5.8 Получи се доста добре и наистина по-тъмна при мен, отколкото в каталога, но за желания цвят ще трябва да смесвам няколко цвята.
Не си личи много ,че дължините са тъмни(3-ка), прелива се косата.
Ходих на място да избера цвят.Благодаря на всички за съветите!❤

# 423
  • Варна
Завиждам ви, че така лесно и безпроблемно се боядисвате.
На мен ми се налага да премина на натриване на зелени орехи в косата поне до есента, да прикрия около 10-15 процента бели косми, до като открия начин с какво да се боядисвам.
Заради алергии.........

# 424
  • Пловдив
От по-тъмно кестеняво мога ли в дом.условия да се боядисам и да сменя на патладжан, напр.? Тук съм сега, след фризьор Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 08:48 от mystic woman

# 425
Здравейте,дами! Въпросът ми е към тези,които са с дълги коси. Как носите косата си през горещите дни? Някакви идеи за бързи прически? С моята ми е адски горещо и се чудя как да я връзвам или правя... Blush П.С. Гледах в гугъл някакви сплитания, но те стоят ефектно на светли коси и с кичури. Моята е ест.тъмно кестенява.

# 426
От по-тъмно кестеняво мога ли в дом.условия да се боядисам и да сменя на патладжан, напр.? Тук съм сега, след фризьор Simple Smile

Не ми се струва чак толкова тъмно, шестица ли е това? С high lift боя би трябвало да стане, а и предполагам, че се е поотмила вече по дължините, че снимката май не е скорошна.

# 427
  • Пловдив
6-ца, да...всеки месец ходя при фризьорката. Тя ме маца Simple Smile
И т.к не става промяна в подстригване, гъста и чуплива е по принцип, мисля да сменя цвета Simple Smile

# 428
  • Някъде там
mystyc, страхотна коса.
Не ми се струва никак тъмна.
Приятелка ме изненада с много хубава боя за коса.
Аз я изненадах с кичурите които съм съм си направила Joy.

От Гърция ми я донесе.
Гледам кутийката и ми идва да се наплескам Grinning

# 429
Гледах вчера този спрей. Някоя мацка ползвала ли го е? Преди години бяха много актуални през лятото, но аз не съм ползвала...

# 430
Гледах вчера този спрей. Някоя мацка ползвала ли го е? Преди години бяха много актуални през лятото, но аз не съм ползвала...
Нищо особено като продукт.

# 431
  • Somewhere far away
Леко слепва косата но сега за жегите ми е супер, ако ми е хвърчаща косата пръскам леко и ѝ придава някакъв вид. на мен лично ми харесва особено ако имате по принцип леко къдрава или вълниста коса.

# 432
Много моля ама много кажете нещо освен лак ,като си връзвам косата да не стърчи отгоре а да бъде гладко.
Като нормална опашка .

# 433
Тези проблеми (и наелектризирането) изчезнаха след като започнах да ползвам дървен гребен, стилизиращи продукти и балсами не употребявам.

# 434
Много моля ама много кажете нещо освен лак ,като си връзвам косата да не стърчи отгоре а да бъде гладко.
Като нормална опашка .
Това са новите косички , няма как да не се пригладят с нещо.

Общи условия

Активация на акаунт