Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 253
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Искрице, изпуснах те, може ли пак снимка.

Аз също минавам на светло заради бялото, 6-цата хич не ми  е светла обаче, 7 и 8 смесваме, но все си личи. Гадост е това боядисване всеки месец

Хареса ми описанието на този продукт, но не виждам термозащита в него.
https://remedium.bg/john-frieda-secret-agent-oformyasht-i-stiliz … a-x100-ml-19958/p

Преди или след него според вас трябва да сложа такава? Крем ползвам в момента

И някой ползвал ли е тази серия?
https://remedium.bg/dzhon-frida-lv-promo-obem-i-blyasak-shampoan … um-125ml-058083/p

Много хвалби чувам в последно време за тази марка
И аз съм 7-ца от доста години, но вече не ми покрива белите косми. А 8-ца вече ми гори и накъсва дължините, явно, че не мога да понесе повече.
На Джон Фрийда съм ползвала спрея за обем, не е лош, за мазни корени дори бих казала, че е добър, защото изсушава леко. Но не прави уау обем.

# 406
На Джон Фрийда ползвах протеинов шампоан и бях доволна.

# 407
  • София
На мен 7мица не ми покрива белите коси за съжаление.

# 408
  • волно калдъръмче

https://remedium.bg/dzhon-frida-lv-promo-obem-i-blyasak-shampoan … um-125ml-058083/p

Ползвах я, не е зле. Иска обаче редуване с други марки, защото косата свиква. Това важи за повечето продукти за коса, при които се търси някакъв ефект.

# 409
  • Deutschland
Серията за блондинки на Джон Фрида е хубава

# 410
Имам питане.Боядисвах се няколко пъти с 3-ка на Олиосета, но ми е тъмна.Изглеждам почти черна, а моята коса изначало е тъмен кестен.
Искам сега да си взема
боя на Permesse ,ниво 5.8., което се води светлокестеняво.
Гледам ги на каталога в нета и съм в тогално объркване дали ще стане или да опитам цвят от ниво 4 ...
Косата ми сега е такава, боядисвана преди месец:

А искам повече такъв цвят:

Имате ли съвет кой номер да й сложа, решила съм да опитам Пермес.Иначе Олиосета без амоняк ми е ок също на косата и мога да продължа с нея.

# 411
Вземете си 5.8, защото става един тон по тъмна от Олиосета като качество пермес ми харесва повече

# 412
Аз лично не бих разчитала на "стават по-тъмни от каталога", защото и аз се подведох така и след 30 минути престой уж с по-светъл цвят, че да не стана черна и коренът стана .... ОРАНЖЕВ Simple Smile))
Бях изпаднала в криза .... 😶😶😶
Аз лично никога повече не бих се доверила, че нещо става по-тъмно от каталог. Лошото е, че не само тук така ме посъветваха, но и една жена в ЗР само дето не се закле, че трябва да взема по-светла боя, за да не стана черна.

В случая при мен беше, че исках 5.01, а взех 6.01 - най-голямата ми грешка.

# 413
  • София
И при мен Пермес става идея по-тъмно.

Относно покритието на бели коси, аз правя препигментация. Директно от тубата с боята /ползвам за тази процедура тон по-тъмно/ мажа върху частите където имам най-много бели косми, престоявам 10-15 мин и си боядисвам по обичайния начин. При мен става много наситено и покрива белите коси. Боядисвам ниво 6, последните месеци 7.

# 414
Моята боя покрива идеално бели коси и не се отмива, но косата ми расте адски бързо и пак се налага да се мажа често.

# 415

Ползвах я, не е зле. Иска обаче редуване с други марки, защото косата свиква. Това важи за повечето продукти за коса, при които се търси някакъв ефект.

Аз! Даже мисля, че я бях похвалила тук. И да- иска редуване с други малки, определено. И тук е случаят да похваля новото си откритие - Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich. Доволна съм много! За протокола- с мазни корени и сухи краища съм. Вече близо 20 години се боядисвам постоянно максимум на 4- ри седмици.

# 416
От какво расте толкова бързо?
Моята боя покрива идеално бели коси и не се отмива, но косата ми расте адски бързо и пак се налага да се мажа често.

# 417
И моята расте бързо, ето 2 седмици от боядисване на корени и вече 3-4 мм се белеят. 1 см на месец мисля си е съвсем нормално, така че няма как да се избяга от това

# 418

Стрина Калина, каква боя ползвате?

# 419
От какво расте толкова бързо?
Ами тя винаги ми е била с бърз растеж и постоянно нова коса, не ползвам нещо за целта.

Стрина Калина, каква боя ползвате?
Ползвам Маяндра. Ето този вид
https://static.framar.bg/product/161117145216malandra.jpg

Общи условия

Активация на акаунт