Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 218
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз съм на мнение, че имаш нужда от освежаване. Подстригвай ,боядисвай, разчупи нещата Flowers Hibiscus

# 496
Извинявайте ама къде видяхте изтощена, накъсана коса?
Аз виждам една естествена, дълга коса, леко разрошени дължини, но не и накъсани.
А че ще се увреди при евентуално обезцветяване то е ясно и ще иска адекватни грижи след това, за да не започне накъсване и рязко скъсяване!

# 497
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря за отговорите, не съм се засегнала, напротив. Hug От скоро следя и темата за професионална козметика за коса и започнах да се грижа по-добре за нея. Бях с кичури (нещо като омбре) последно преди 3 години и оттогава само подстригвам и ползвам преса и маша. Тях също ще опитам да намаля и ще пробвам да се издухвам с кръгла четка. Никак не я харесвам така рошава и начупена.
Иначе може би на снимката не се вижда както на живо, но в сравнение с преди ми е по-здрава, косъмът си ми е тънък, да.
Расте бързо и е дълга от доста време и вече ми омръзна, та и след това като се наложи ще я скъсявам.
Отново мерси и ще пиша утре пак. Simple Smile

# 498
И от мен режи!

# 499
Аз виждам една естествена, дълга коса, леко разрошени дължини, но не и накъсани.
А че ще се увреди при евентуално обезцветяване то е ясно и ще иска адекватни грижи след това, за да не започне накъсване и рязко скъсяване!
Аэ също не виждам накъсана коса. По-скоро е леко фриэи/чуплива по дължините и сигурно е така от естествената й структура. Но иэтощена чак не ми иэглежда. Малко освежаване на крайчета-эащо не, винаги е добре дошло. Относно дължината-косата е по-скоро тънка според мен, беэ обем (сори, не се обиждай) и колкото по-дълга е, толкова повече спада обема и тежи. Принципно бих махнала едни 5 см при таэи структура на косата и бих се эамислила эа подстрижка, която придава малко форма/ обем, смекчава чертите, че сега е просто равна. Ти си слабичка, имаш хубаво лице (от снимката колкото мога дапреценя)  и според мен много ще ти отива средна дължина с леки етажи. Боята ако е руса... не ти препоръчвам, ще се видиш в чудо после как да я вкараш в добър вид.

# 500
  • София
И според мен не е изтощена, просто липсва обем.

Аз искам да я отрежа моята на къса черта, но искам някакъв дълъг страничен бретон. Не мога да го намеря и на снимка това, което ми се иска.

# 501
Хубава, дълга, ествствена коса, която подлежи на третиране. Дано фризьорът, който ще прави обезцветяването, е добър. Ако не ..заповядайте е блондинската тема 🤣🤣,там решаваме въпроси всякакви. Според мен е напълно постижимо, а подстригване е съвсем подходящо, защото ще освежи косата и ще изглежда добре. След обвзцветяването (може и да не се наложи в крайна сметка), ако трябва, ще подстрижете пак. Няма нищо по-лошо изглеждащо и трудно за поддръжка от изтощена коса.

# 502
  • Street of Dreams
Чудесна коса за боядисване и подстригване! Подкрепям Бунанкината идея за коса над гърдите, с някакви два-три цвята вътре балеаж.

Аз казах ли вин, че разкарах онази ужасна прическа? Сега е до средата на врата и отново много се харесвам. Фризьор ката ме научи да издухвам диагонално с въртящата четка, а не хоризонтално както до сега. Получава се съвсем леко начупено и много приятно, без да е "права като праз" както казвате. Абе права е, ама като аспержи, да речем. Grinning

# 503
Харесала съм си това, но не знам как ще се оправя с тоя бритон. Тегав ли е за поддържане?

Или пък без?

# 504
Дори и да имаш права коса, подготви се, че е възможно да го изправяш. От спане, тренировки, потене..може да застане на друг път или някой край да се начупи и това да развали цялостната му форма. 2-3 минутки с преса и е ок, но си му трябва време и занимавка все пак. От 2 години активно съм с бретон, който претърпява различни леки корекции във формата и дължината си, но отиде ли и едно кичурче на някъде си, идва пресата..

# 505
Не знам дали е тегав за оформяне, на мен ми е тегав за гледане, все едно крие очен дефект. Как се търпи такъв не мога да проумея

# 506
Трудно е да се каже кое ще ти отива на теб, предполагам това не си ти на снимката? Моделът ми пречи да преценя рационално, понеже на втората снимка поэата е брутална, эатова каэвам, че эададен с теэи снимки въпроса, с бретон е по-добре. Grin  Эа да иэглежда добре такава коса, трябва наистина да се минава често с преса или да ти е по природа толкова гладка и права. Но дори и да минаваш често эа кратко-бретонът се реже на две три седмици предполагам, а и самата коса не е дълга, така че докато се иэтощи тотално, вече ще си я отряэала пак.

# 507
  • Бургас
Много и е хубава косата даже.

# 508
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет от мен отново, в крайна сметка не стана така както си мислих, но съм доволна. За мен беше важно да я "освежа" (в кавички понеже и фризьорката си ми го каза, тъкмо изрязахме остатъците и пак я мацаме), но аз съм си типичен близнак Joy А и бързо ми расте, не е края на света. Скъсихме я малко.
Та, стана идеята на първата снимка, но с цвета на втората. Според фризьорката понеже съм доста бяла, сивото нямаше да ми седи добре, но ако искам ми предложи да пробвам оцветяващи балсами. И тук ще помоля за препоръка за такива. Hug
Скрит текст:

# 509
  • София
Nassie, Първо честита нова прическа Simple Smile Второ- Трудно ще е според мен на този цвят с оцветяващи балсами/маски/шампоани, поради това, че те хващат най-вече и само най-светло русите кичури, а при теб изсветленото не е чак толкова светъл цвета. Пак казвам според мен. Съдейки по мен. Защото аз съм с балеаж и имам много светло руси кичури, които стават буквално сиви, но другото по- тъмното (което е както цвета при теб сега), то изобщо не хваща и не се повлиява на оцветяване.
Ето нагледно, не знам колко ще се види на снимката, но единия кичур ми е светло рус и стана сивкав, а другото си стои оранжево,заради по-тъмната основа.
А сивото от снимката, която искаш много трудно се постига като цяло дори и при фризьор (казвал ми го фризьор) защото и аз дълго време исках такъв, но удрях греда. За такъв цвят трябва много обезцветяване, за да е много светла основата отдолу и отделно дори и да стане- изисква много грижа след това, защото сивия оттенък пада мноого бързо и след няколко измивания пак ще трябва да се тонира.

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 20:21 от LoLo30

Общи условия

Активация на акаунт