Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 213
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • София
Аз съм утре на фризьор.  Няма да пипам цвета, че нямам време и желание, но ще я отрежа че е станала на метла.  За бретон нещо такова съвсем небрежно ми се иска

# 527
Ох, много са сладички такива бретони, но хич не са подходящи за коси, които се омазняват бързо. Искат всекидневно миене, а понякога и 1 ден не изкарват в добър вид, особено лятото, жега, пот на челото, пъпки..

# 528
Най добре е кой както се хареса .
Косата ми е болна тема ,защото е страшно суха и е подобна на тази която ще видите .
Но използвам само четка ,гребена е невъзможно да ми помогне .
Въпроса ми е може ли да ползвам продукти и поне малко да се оправи .
Да е тънка и да не е обемна .
Пресата не ме устройва ,че е краткотраен ефект .

Същата е ..а си мечтая за

# 529

Не, не може да стане тънка с продукти, това си е генетично заложено. Иначе може да не изглежда като разплетена дамаджана с подходящите продукти.

В момента съм на каре и обмислям асиметричен бретон. Идеята е от снощи и много ме блазни.
Стрина Калина е виновна!!!

Визуализирам идеята:
Скрит текст:

Аз още обмислям дали искам да си вкарам тоя таралеж в гащите, наречен бритон. 😄

# 530
Аз бретон не харесвам, асиметричен пък съвсем.

# 531
Най добре е кой както се хареса .
Косата ми е болна тема ,защото е страшно суха и е подобна на тази която ще видите .
Но използвам само четка ,гребена е невъзможно да ми помогне .
Пресата не ме устройва ,че е краткотраен ефект .

Същата е ..а си мечтая за
Определено ти трябва козметика, хидратираща според мен, за да омекоти това "нещо". Ако косата ти наистина е такава, как въобще я решеш, не се ли накъсва?

# 532
  • Street of Dreams
За мен има много продукти на пазара, които ще изгладят тази коса и ще я подредят. Горе долу всички профи серии, които на нас са ни тежки и силни. Олио за коса, омекотяващи серии същи като Redken All Soft и Kerastase Oleo Relax. Изглаждащи серии за блясък също. Благоприятна коса за експерименти с тежката артилерия.

# 533
Винаги я връзвам може би и това си казва думата .
А иначе продукти но какви ??
Сама ако купя може да не попадна на точния .
Косата ми е много суха и точно като на снимката .
Ако е пусната седи рошаво ,пресата върши работа няколко часа .А мн искам да има гладък ефект? Препоръчайте ми нещо ??

# 534
  • Street of Dreams
Ето ти в картинки

# 535
  • Някъде по Дунава
strahlivata, скоро си взех този крем. Слагам го преди да използвам въртяща се четка на Ровента. Хубаво приглажда и изправя. Само да уточня, че косата ми не е така суха като твоята. Бюджетен продукт е, струва 6 лв.

# 536
Ако е пусната седи рошаво ,пресата върши работа няколко часа .А мн искам да има гладък ефект? Препоръчайте ми нещо ??

като начало посочи бюджет и изхвърли пресата през балкона
за мен ти трябват три или дори четири (ако №4 е дпш) шампоана, два балсама, две маски, поне едно олио и един кремообразен финиш
при купуването на тези продукти ще правиш грешки, ще изхвърлях или подаряваш, ще купуваш нови и т. н.
дори и с дрогерийни продукти, за да пооправиш косата, ще ти трябват минимум 70 лв, а ако избереш профи - 370 (съвсем грубо, но да имаш предвид какво трябва да приготвиш като начало), също търпение, време и ежедневна грижа
(помня, че писа пак в козметична тема "мързелива съм" - не трябва да си
не е упрек, аз също съм мързелива и в момента, в който си кажа "к'во толкова, днес ще претупам нещата", веднага си проличва независимо дали става дума за косата или кожата)

# 537
  • Марс
 strahlivata, Трудно може да се прецени какво точно искаш. От чуплива коса - права? Казваш суха е. Твоята боядисвана ли е? Ами защо не пуснеш една снимка на косата си?

# 538
  • Бургас
Лилавата серия на Лореал про е страхотна за мен.

# 539
Винаги я връзвам може би и това си казва думата .
А иначе продукти но какви ??
Сама ако купя може да не попадна на точния .
Косата ми е много суха и точно като на снимката .
Щом е толкова суха, ти трябва нещо наистина от тежката артилерия, както е писала OnDine, за да ти оправи косата.
Ако пресата ти е хубава, имам предвид професионална и ефекта ти харесва не пречи да я използваш с хубава термозащита.
Аз бих ти предложила Керастаз Терапист - Шампоан и ти си избери дали балсам или маска /според мен направо маска/ и Керастаз Генезис или Олео Релакс - и отново шампоан с маска. Тези серии да ги въртиш. За термозащита Нектар термик на Керастаз.
П.С. Можеш да погледнеш и сериите на Лалга.

Общи условия

Активация на акаунт