Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 194
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Някъде там
Мими, боядисана съм , да. Няколко номера смеси , но основно 7- мици.
Много ми хареса цвета на косата ти.

# 556
  • SF
От вчера съм с доста по-къса коса, но след две морета доста се посъсипа. Сега изглежда добре, но късичко за мен. Все тая - нямах търпение да изрежа краищата и го направих по-драстично.
Трябва й някакъв крем, нещо, което да я омекоти. От сухотата беше станала като телчета на пипане.
Прическата ми е същата като на аватарчето ми, но я нося изправена, а не с такива "разлюляни" дължини.

# 557
От вчера съм с доста по-къса коса, но след две морета доста се посъсипа. Сега изглежда добре, но късичко за мен. Все тая - нямах търпение да изрежа краищата и го направих по-драстично.
Трябва й някакъв крем, нещо, което да я омекоти. От сухотата беше станала като телчета на пипане.
Прическата ми е същата като на аватарчето ми, но я нося изправена, а не с такива "разлюляни" дължини.

Крем за коса на Ми аманте .

# 558
Здравейте дами,косата ми и има склонност да се изсушава от ползването на бои,а е доста побеляла вече,затова се пробвах на два пъти с шампоани-оцветители,дрогерийни-Виктория и другия подобен-Марион.Интересното и,че се получиха хубави цветове,хвана на бялото прилично....НО,голямото но е,че на момента пресушават,ама жестоко,и въпреки всичките маски,кремове и термозащити,си е такава косата вече няколко къпания.Същевременно бай Гугъл ми дава разни предложения за маски оцветители на престижни фирми на още по-престижни цени,които съм склонна да преглътна ,в името на лесното ползване и кратката процедура.Интересно ми е,някой ползвал ли е такива,от типа на маска-оцветител на Вела или друга профи серия?

# 559
  • София
Здравейте дами,косата ми и има склонност да се изсушава от ползването на бои,а е доста побеляла вече,затова се пробвах на два пъти с шампоани-оцветители,дрогерийни-Виктория и другия подобен-Марион.Интересното и,че се получиха хубави цветове,хвана на бялото прилично....НО,голямото но е,че на момента пресушават,ама жестоко,и въпреки всичките маски,кремове и термозащити,си е такава косата вече няколко къпания.Същевременно бай Гугъл ми дава разни предложения за маски оцветители на престижни фирми на още по-престижни цени,които съм склонна да преглътна ,в името на лесното ползване и кратката процедура.Интересно ми е,някой ползвал ли е такива,от типа на маска-оцветител на Вела или друга профи серия?

Aз съм ползвала оцветяваща маска на Marrocanoil (сива) на руса основаю, хваща само там където е много светло руса косата, другото- не. Няма кой знае какъв ефект. Може обаче ако е тъмен цвят маската да се получи, зависи от маската,зависи и от сегашния цвят на косата, но тези сивите за махане на оранжев оттенък не си заслужават. На wella не съм пробвала.

# 560
  • Варна

Аз имам ето тази маска на Вела https://www.notino.bg/schwarzkopf-professional/chroma-id-vzstano … -kosa/p-16067501/. Покрива добре, но белите коси бяха по-светли. Аз я държах около 10 минути и съм пробвала маската само веднъж. Проблема е, че ми раздразни леко скалпа (чувствителен е) и мирише на боя. Цвета стана иначе много хубав и издържа около 3 измивания. Сухота не съм усетила.

# 561
Есмее, нектар термик на Керастаз ако ти е по бюджета.

# 562
Дами ,само съм чела за ламиниране на коса
А вие възползвали ли сте се от услугата?
Ако да ,каква е вашата коса.?
И колко време го има ефекта и също ме интрс понеже винаги е вързана .
Като я пусна няма да го има ефекта може би ?Ще съм ви мн благодарна ако обясните .
Според една фрз траело до 3  седм.
И струва 25 лв ,не съм от сф .
Сиг ще кажете че не е много 😆😆😆

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 15:46 от bubanka

# 563
Правила съм си ламиниране, при мен само до следвощото измиване имаше ефект. Косата ми е гъста, третирана с боя, чуплива с дебел косъм.

# 564
Аз нали обичам да експериментирам с косата си,както си зяпах клипчета в тикток,попаднах на някаква маска за коса и реших да я пробвам. С царевично нишесте и зехтин,аз сложих и малко кокосово масло. Сега чакам да видя какво ще стане. 😃
Правила съм с желатин,с разни други щуротии,ама с нишесте не се бях клепала. 😂🙈

# 565
Току що я пробвах и аз маската с нишестето-много добре ми се отрази на моята боядисана коса-стана мека и блястяща-доволна съм и ще гледам да я правя всяка седмица .

# 566
  • София
Може ли повече информация за тази маска?

# 567
Аз току що я отмих,но след като я изсуша,ще кажа как е. Grinning
Иначе сложих 250 грама вода,разтворих 2 с.л. царевично нишесте и го оставих да кипне и да се сгъсти. След като изстина,добавих по 1 с.л. зехтин и кокосово масло и намазах на косата. Стоях час,но пишеше от 30 до 60 мин. По принцип я дават за изправяне на косата и блясък,ще видим след малко.
Намерих и вариант без варене,но реших да пробвам така този път.

# 568
Някакви рецепти за питки виждам тука, на вкус по-ще го докарат, отколкото на ефект ми се струва 😂
Радвам ви се как може да търпите подобна гняс на главите си. Не че аз не съм го правила.. И аз съм забърквала като вещица какви ли не консистенции и съставки. От тривитаминола най-съм си доволна и преди 10 години, и сега.

# 569
Зехтинът/ кокосовото масло не прецакват ли цвета при боядисаните коси?

Общи условия

Активация на акаунт