Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 281
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Момичета,току що се прибирам от Фризьор , мисля че донякъде премахнах кафявия тон в косата ми и да вкараме поне малко пепелно (такъв цвят ви бях харесала,-пепелно кестеняво,за който цвят трябваше допълнително изсветляване на косата ми ,а съм бременна-и решихме да не рискуваме при тази ситуация..),Но фризьорката ми препоръча да използвам Silver Shampoani,напр.този и маска към него

Някой да има мнение за тях?
Иначе като цвят ми се получи това
В корените ,където имах бели коси

И по дължината ,нещо тъмна се получи снимката(но малко по тъмно от това в корените ми се получи цвета по краищата )

Моля,ако има някой използвал този шампоан и маска,да сподели за мнение.
Благодаря

# 331
Привет и от мен с нова прическа и с пет пръста по-къса коса. Реших, че е време за малко промяна и мисля, че се получи добре:

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 20:26 от Mini Me

# 332
Anelka ,не знам на каква основа са тези елсев, аз  ползвам на фанола против оранжево,син е пигмента вътре ,но на мен нямат ефект.

# 333
  • София
Изобщо не съм доволна от този Елсев.

Мини, много свежо Heart Eyes

# 334
  • Някъде там
Mini me, много ми хареса.Супер е.
Anelka, тези конкретно не съм използвала.
За брюнетки които си изсветляват косата по скоро трябва шампоан/балсам Джойко (синия за убиване на рижави отеннъци).
Лилавотв шампоани и балсами са си за блондинки против жълти отеннъци на косата.
Най добрите лилави които съм използвала в по русия (омбре) си период са Филип Кингсли.
Каквото и да вземеш обаче не очаквай чудеса, отенъците се появяват, за да не се появат най добре е косата да се матира с обливки боя + коректори,но да си призная не съм го правила често.
Aways_in_live,според мен е по добре да се насочиш към специализирана козметика за къдрава коса. Къдравата коса изисква съвсем различни грижи от правата. Има такива серии с тази насоченост, не съм запозната с тях защото съм с права като праз коса.
Една такава серия и нещо с което да дефинираш къдриците си ще ти е страхотно Simple Smile.
На мен ми влезе мухата да се боядисам така , но заради гадния бретон няма да има този ефект.
Няма да я направя не само заради бретона, нося я постоянно на кок или я вързвам на опашчица.
Прическата е готина, прилича ми, но не се харесвам толкова с тази дължина. Една никаква, изисква постоянно оформяне, приличам на четвъртокласничка(абе не ми харесва). Когато косата ми е малко под ключицата се харесвам най много, но докато стигне до там има поне два месеца. Ще си нося косата през цялото време на кокче.
Ако косата ми не беше изтощена нямаше да режа изобщо.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 07:33 от Искрица

# 335
Искрица, ти ли беше със себореен дерматит, или се бъркам? Понеже и аз съм със същия проблем и постоянно съм с медицински шампоани, които пък свалят боята и правят косата ми ужасен ужас, последния път дерматоложката ми изписа Ducray Kelual DS. Точно в 2-3 измивания ми изчезна всичко, косата ми изглежда добре и боята не мърда. Ако не си го пробвала, може да го опиташ. Помня, че писах за него в някоя тема, но не помня в коя.

# 336
Искрица, ти пък от как те помня ползваш само качествена и скъпа козметика за коса. От какво е изтощена, не я и третираш толкова.....
Мини, много свежо, може ли снимка и в лице/ скрито, разбира се ако искаш/, дъщеря ми е решила да си прави бретон и етажи, и се колебае дали няма да съжалява

# 337
  • Някъде там
Искрица, ти пък от как те помня ползваш само качествена и скъпа козметика за коса. От какво е изтощена, не я и третираш толкова.....
Мини, много свежо, може ли снимка и в лице/ скрито, разбира се ако искаш/, дъщеря ми е решила да си прави бретон и етажи, и се колебае дали няма да съжалява
Какво ли не я правих миналата година, омбре и виолетово.Имам тънък фин /бебешки косъм/.Предполагам от това,като добавим и ковид ...
С фризьора обсъждахме да премахна всички налични серии и да използвам лекички такива за да не товаря косата.
Боята нямам как да спра заради белите коси Simple Smile

# 338
А какво има предвид леки серии?

# 339
Искрица, ти ли беше със себореен дерматит, или се бъркам? Понеже и аз съм със същия проблем и постоянно съм с медицински шампоани, които пък свалят боята и правят косата ми ужасен ужас, последния път дерматоложката ми изписа Ducray Kelual DS. Точно в 2-3 измивания ми изчезна всичко, косата ми изглежда добре и боята не мърда. Ако не си го пробвала, може да го опиташ. Помня, че писах за него в някоя тема, но не помня в коя.
Току-що те прочетов в евтините козметични....Simple Smile

# 340
  • Някъде там
А какво има предвид леки серии?
Kaто пример ми е дал серии в различен ценови клас.
Алтерна my canvas, Милк Шейк , Алфапарф ...

# 341
Здравейте момичета,

Благодаря на всички, които се включиха със съвети и най-вече на Алечка - купих си шампоана и крема и от първо измиване има видима разлика...HugHeart
Относно продукитите за къдрава коса - може ли някой да ми препоръча нещо добро?
Предпочитам да е стилизант от този тип -  нанасяне на влажна коса, намачкване и ооформяне само...

Благосаря още веднъж!:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 342
Новото желе на Керастаз е супер. Много съм доволна. Май толкова доволна от продукт не съм била😀
По-скъп продукт е, но ще го ползвам сигурно една година😀😀

# 343
Разбира се:

# 344
  • София
Новото желе на Керастаз е супер. Много съм доволна. Май толкова доволна от продукт не съм била😀
По-скъп продукт е, но ще го ползвам сигурно една година😀😀
Може ли снимка на косата в деня на миене и деня след това, фиксира ли?

Общи условия

Активация на акаунт