Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 286
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Според вас как се поддържа тая прическа? Ако като цяло косата е леко чуплива?
Скрит текст:

# 316
  • Марс
Със сешоар или преса, ако искаш да ти е право Simple Smile

# 317
Ако косата е чуплива е логично, че ще бъде права, когато е изправена с преса или сешоар.
Аз съм била така. Друг е въпросът, че при влага/дъжд изглежда като кошница, защото изправената коса се начупва.

# 318
  • Пловдив
Ако косата е чуплива е логично, че ще бъде права, когато е изправена с преса или сешоар.
Аз съм била така. Друг е въпросът, че при влага/дъжд изглежда като кошница, защото изправената коса се начупва.
така, де...от това ме е страх Simple Smile и че като е къса и няма връзване...

# 319
Мисте,тази дължина на снимката си е добре за връзване. Аз се връзвах дори и с по-къса. Даже много ми харесват небрежните кокчета от горе,само на горната част от косата.
Ей такива разни:

# 320
  • Deutschland
Mystic, моята прическа е точно такава. За да е права, ползвам преса. Няма как. Освен това и косата ми е чуплива 😊. Със сешоар не мога да се изправям. С две леви ръце съм

# 321
  • Някъде там
С къса косичка съм отново Simple Smile

беше нацъфтяла много.
Рязахме до здраво.
Спирам да използвам и да харча пари за тежки серии Simple Smile
Мисля да разкарам част от наличностите Simple Smile

# 322
Честито!
Много ми харесваш точно с такава дължина! ❤

# 323
  • София
Много добре. Само бретона е убийствено  тежък за твоето нежно лице. Това е мое мнение естествено Heart

# 324
  • Някъде там
Много добре. Само бретона е убийствено  тежък за твоето нежно лице. Това е мое мнение естествено Heart
Съгласна съм, пускаме ме го да расте, само леко е оформен Simple Smile

# 325
Момичета, 🌹
Надявам се, че тук ще мога да получа съвети за подходящи продукти за косата ми...Да си призная честно - не се грижа особено за нея и за това все повече започвам да не я харесвам...Grinning
Доста е тънка, след измиване стои като слама...В общи линии - харесвам се само след преса и сешоар, но не искам са я горя постоянно Sad
Моля да ми препоръчате продукти, с които ще стои по-загладена и може би не толкова изтощена...
Слагам снимка: https://prikachi.net/image/bcrM0

Благодаря предварително! Gift Heart

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 21:09 от Always_in_love

# 326
  • волно калдъръмче
Момичета, 🌹
Надявам се, че тук ще мога да получа съвети за подходящи продукти за косата ми...Да си призная честно - не се грижа особено за нея и за това все повече започвам да не я харесвам...Grinning
Доста е тънка, след измиване стои като слама...В общи линии - харесвам се само след преса и сешоар, но не искам са я горя постоянно Sad
Моля да ми препоръчате продукти, с които ще стои по-загладена и може би не толкова изтощена...
Слагам снимка: https://prikachi.net/image/bcrM0

Благодаря предварително! Gift Heart
Само със стилизанти не можеш да я изправиш. На твое място бих си подчертала къдриците. Косата ти е страхотна. Толкова хубави продукти има за къдрава коса.

# 327
Искрице, честита прическа!

Always in love, аз бих препоръчала серията на Елсев full resist  като бюджетен вариант за експеримент. Ползвала съм шампоана, маската и крема в комбинация и косата ми ( гъста, с дебел косъм и  чуплива) заставаше права и пригладена само със сешоар,  без четка.

https://images.app.goo.gl/ZEPwpXZZwcmR4Yss7

# 328
Някой с отзиви за тези продукти

# 329
Честито!
Много ми харесваш точно с такава дължина! ❤
И на мен. И аз вече така свикнах с къса коса, може би дълго време ще подържам такава дължина, най-много до раменете. На мен ми създава усещане за по-гъста коса.

Общи условия

Активация на акаунт