Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 247
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Но с какво ??с лак ми се омазнява и лепи (нищо че е малко )

# 436
Винаги за целта имам такъв спрей от години, без значение цвета и вида му, ухаят добре и заглаждат, когато искам опашката да е хубава, а не ми се използва лак.

# 437
Хм. Я разкажете малко повече за тези глис. Знам, че като ученичка /студентка имах един черен глис, ама одавна беше, не помня нито кой е, нито какво е правел за косата ми. Аз имам един на лореал, двуфазен спрей. Не забелязвам нищо кой знае какво и го мъча от година...

# 438
Аз също ползвам Глис от години, не оставам без него,всички видове съм ползвала но най-добре се отразява този розовия на косата ми,имам и маската тя става и за преуош. Спрея го ползвам след баня да разреша косата, после слагам термо. Също и на суха коса пръскам .

# 439
Тия спрейове са с масла, та май има рядка и мазна коса и иска да залиже бебешката коса, т.е в корените ще отиде със сигурност. Няма ли да е по-добре течна коприна да използва, че не омазнява така?

# 440
Спрея не омазнява.

# 441
Аз имам спрея  на глис но за разресване .. а този за заглаждане какъв е ,какво да им кажа в магазина .
Иначе ей така искам

# 442
  • София
Аз имам спрея  на глис но за разресване .. а този за заглаждане какъв е ,какво да им кажа в магазина .
Иначе ей така искам

Моята коса беше така дълги години и повярвай ми - не е хубаво.
Косите които са заглдени и гладки обикновенно са естествено правите с тънък косъм.
Те нямат никакъв обем, стоят залепени за главата, бързо се омазняват и не държат на никакви прически.
Гъста и чуплива коса загладена до такова състояние изглежда по-съвсем друг начин, зашото е по-плътна, по-дебела, получава форма и самият процес на изправяне на коса която е била чуплива до права създава повече обем някак си.
Спомням си че за една фотосесия на моя приятелка с права коса първо и я бяха накъдрили с маша и след това изправили за да изглежда по-обемна загладена.

Та много години страдах от такава гладка коса но последно време ми се поизтощи и поне има горма и обем 😂

# 443
Много благодаря ,моята обаче е много суха и вързана изглежда зле,защото много стърчи .
Иска ми се промяна ,пусната не я нося

# 444
Днес влязох в ЗР в Гранд мол във Варна. Продавачката вдигаше рамене на въпросите ми. Търсих Мажирел глоу (номер 21), но нямаше. Последно се боядисвах с нея, трайна и добре покривна. Сега взех JOC 7.013 с 9% оксидант. Някой има ли опит с тази боя?

# 445
Първи опит с Пермес боя- след седмица имам бели коси, изми се.Цвят 5...нещо си..
Sad
Олиосета безамонячната много повече издържаше.Сега се чудя да я смеся ли с малко по-тъмна и да пробвам
пак или да си купувам друга, да я смеся с малко по-тъмна?Аман с тея бели коси.Нямам много, но на слепоочията личи, където са най-много.

# 446
Първи опит с Пермес боя- след седмица имам бели коси, изми се.Цвят 5...нещо си..
Sad
Олиосета безамонячната много повече издържаше.Сега се чудя да я смеся ли с малко по-тъмна и да пробвам
пак или да си купувам друга, да я смеся с малко по-тъмна?Аман с тея бели коси.Нямам много, но на слепоочията личи, където са най-много.

Метода, който се прилагаше за боядисване за да се прикрият белите коси, беше да се смеси основен цвят +желания нюанс. Тоест искаш цвят 4.73. но за да не се виждат белите коси. трябва да смесиш цвят 4+4.73

# 447
Похвалиха ми много Елеа, сега съм си взела 7  и 8,1, ще докладвам

# 448
Аз се боядисвам със 7. Като пробвам да стана по- светла, например с 8, не става, не ми се покриват белите коси, които са много. Говорих с две фризьорки, и двете ми препоръчват кичури. Много се чудя. Искам руса коса, която да не е изгоряла. Съвети някакви?

# 449
  • Марс
Освен да си направиш 2-3 кичура и да провериш, дали ще ти го понася косата.

Общи условия

Активация на акаунт