Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 238
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Първи опит с Пермес боя- след седмица имам бели коси, изми се.Цвят 5...нещо си..
Sad
Олиосета безамонячната много повече издържаше.Сега се чудя да я смеся ли с малко по-тъмна и да пробвам
пак или да си купувам друга, да я смеся с малко по-тъмна?Аман с тея бели коси.Нямам много, но на слепоочията личи, където са най-много.

Метода, който се прилагаше за боядисване за да се прикрият белите коси, беше да се смеси основен цвят +желания нюанс. Тоест искаш цвят 4.73. но за да не се виждат белите коси. трябва да смесиш цвят 4+4.73
Ще опитам, чела съм го да.Но проблемът по-скоро е,че боята. се отми.И иначе си покри преди седмица като се боядисах.

# 451
Здравейте момичета,обръщам се към вас със следната молба.
От скоро запичнах да си боядисвам само корените на косата тъй като започнаха да побеляват,косата ми е тъмно кафява,но към краищата доста е изсветляла от слънцето ,не се боядисвам,а само корените с близък до моя цвят,но ми идва мн тъмен.
До свга се боядисвах с Кастинг на Лореал 300,400 и все става мн тъмно като черно,а надолу съответно доста по-светло.
Следващият път мисля с 500 да пробвам .
Неискам да боядисвам цялата коса .
Косата ми е доста дълга.
Ако сте постигнали хубав цвят с коя боя го направихте,явно трябва да мина на шоколад а не на кафяв цвят,за да не става толкова тъмна.
Благодаря на всички предварително

# 452
Каквато и боя да вземете никога няма да направите косата равномерна когато боядисвате само корен. А ако косата Ви наистина побелява, то побелява целия косъм, не само корена. Отделно на това, изсветляването надолу на естествения цвят не е равномерно, от там и няма как да няма разлика. Боядисайте цялата ккоса, желателно при професионалист, за да постигнете желания цвят от първия път.

# 453
Ами странно може би,но косата ми побелява само в корените и то не много,надолу по дължините си е моят цвят няма бели коси.
Да няма да мога да оеднаквя навсякъде цвета,но ми трябва някоя по светла като тон боя,тъй като с др мн тъмно става като черно.

# 454
Ами, вземете си по -светъл цвят. До 6. всичко си се води кафяво. От 7 започват тъмно русите. 3. и 4. стават почти черно, така е. Дано вашето малко се е измило, за да няма разлика между боядисаното с новата боя и със старата.

# 455
Ами странно може би,но косата ми побелява само в корените и то не много,надолу по дължините си е моят цвят няма бели коси.
Да няма да мога да оеднаквя навсякъде цвета,но ми трябва някоя по светла като тон боя,тъй като с др мн тъмно става като черно.
И аз си боядисвам само корените ,косата ми стои доста естествено, като балеаж и няма какво да те притеснява, че не можеш да уеднаквиш, просто леко прелей боята на долу когато се боядисваш, аз ползвам същата боя 500 но има леко червен оттенък при мен,стои като кестен да го имаш в предвид, не купувай три-четири защото те наистина стават като черни.

# 456

И аз си боядисвам само корените ,косата ми стои доста естествено, като балеаж и няма какво да те притеснява, че не можеш да уеднаквиш, просто леко прелей боята на долу когато се боядисваш, аз ползвам същата боя 500 но има леко червен оттенък при мен,стои като кестен да го имаш в предвид, не купувай три-четири защото те наистина стават като черни.
brumm благодаря ви
Coco Milk,
Да и мойта е нещо като балеаж и да 300 и 400 са като черни,ще изчакам да се поизмие и следващият път ще пробвам с 500 дано стане и дано не ми червенее,че точно това неискам ама
Много ви благодаря.

# 457
Още едно вмятане от моя страна. Не знам дали е възможно да не червенее боята. Всяка боя съдържа пигмент, при тъмните е червен, при средно русите е риж, а при русите е жълт. Когато отенъкът на боята се измие, което става обичайно от около 7 до 10-14 дена след боядисване, косата остава по "пигмент". И тогава избиват тези така дразнещи отенъци, които после при новото боядисване се скриват. И така, до следващия път. Така че е нормално да червенее леко (особено на слънце).

П.п. не знам как се оказах в тази тема 🤣, вероятно по модераторска воля.

# 458
  • Варна
Чета по горе че се търси уеднаквяване и равномерност
Аз  точно от това бягам.
Сега съм на 45, преди няколко дни си гледах снимка на 21 години.
Изобщо не е била еднакво и равномерно кафява косата ми.
Точно това търся и в момента, каквато е била тогава, другото равномерно наситеното ми изглежда като каска, като перука.

# 459
Скоро ще се боядисвам с боята Compagnia Del Colore в цвят 4.73.Много ми е интересно какъв цвят ще получа и как ще реагира косата ми на боята . Вие какви бои ползвате? До сега само съм се боядисвала с чисти 3ки и е ставал много наситено тъмен цвят, но не черен. В период на тестване на различни профи бои съм, за да мога да намеря перфектната боя за мен

# 460
Скоро ще се боядисвам с боята Compagnia Del Colore в цвят 4.73.Много ми е интересно какъв цвят ще получа и как ще реагира косата ми на боята . Вие какви бои ползвате?
От профи Олиосета без амоняк и Пермес.Май от първата съм по-доволна.

# 461
Скоро ще се боядисвам с боята Compagnia Del Colore в цвят 4.73.Много ми е интересно какъв цвят ще получа и как ще реагира косата ми на боята . Вие какви бои ползвате?
От профи Олиосета без амоняк и Пермес.Май от първата съм по-доволна.

Какъв цвят се правиш?

# 462
3-ка,но стана мн.тъмно.(Олиосета) Сега взех 5.8, (Пермес)но пък е светло и ще я смесвам с 5.0 май.Освен това мн.бързо се отми Sad

# 463
  • В полите на Пирин планина
Аз много харесвам Compagnia del colore, но се правя с 8ци, защото съм естествено тъмно руса.

# 464
Аз много харесвам Compagnia del colore, но се правя с 8ци, защото съм естествено тъмно руса.

Може ли малко повече да ми кажеш за боята ? Щади ли косата ? Оставя ли хубав блясък?

ДХ3 ,ти какъв цвят искаш да постигнеш?

Общи условия

Активация на акаунт