Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 18 В очакване на пролетта... :)

• 62 231
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Аз много харесвам Compagnia del colore, но се правя с 8ци, защото съм естествено тъмно руса.
И аз я харесвам, правих се със 7-ци. Вчера купих JOC, през уикенда ще се намажа.

# 466
  • В полите на Пирин планина
Аз много харесвам Compagnia del colore, но се правя с 8ци, защото съм естествено тъмно руса.

Може ли малко повече да ми кажеш за боята ? Щади ли косата ? Оставя ли хубав блясък?

ДХ3 ,ти какъв цвят искаш да постигнеш?

Според мен е щадяща - след нея косата ми е мека, независимо, че освен руса съм и с чуплива, суха коса. Трайна е върху белите коси. За блясък нямам много идея, защото при светлите коси той не е много изразен.

Намерих снимка на косата си:

# 467

Може ли малко повече да ми кажеш за боята ? Щади ли косата ? Оставя ли хубав блясък?

Моя си,тъмно кестеняв с лек червеникав отенък

# 468

Моя си,тъмно кестеняв с лек червеникав отенък

Цвета как се получава? За първи път ще се боядисвам точно в този цвят.Досега го карах само на чисти 3ки.

# 469
Момичета, споделете нещо за растеж на нови косъмчета. Пробвах, ампули Biolage, Целаген, Philip Kingsley toner, но имам точно отпред един  оредял участък,на който не поникват нови косъмчета, и стои оредяло някак си...

# 470
Момичета, споделете нещо за растеж на нови косъмчета. Пробвах, ампули Biolage, Целаген, Philip Kingsley toner, но имам точно отпред един  оредял участък,на който не поникват нови косъмчета, и стои оредяло някак си...

Тианде серията Био рехаб. Страхотна серия !

# 471
Не омазнява ли?

# 472
Момичета, споделете нещо за растеж на нови косъмчета. Пробвах, ампули Biolage, Целаген, Philip Kingsley toner, но имам точно отпред един  оредял участък,на който не поникват нови косъмчета, и стои оредяло някак си...
Nugella&Sule използвам шампоана за растеж и този с кератин, използвам и ампулите им за косопад, кератин и тези с витамини, имам и тези които са за растеж, но тях още не съм ги използвала. Но и така имам много нови косъмчета.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 10:37 от Милена.

# 473
Растежи видях единствено от Приорин, направих 3 месеца курс, лошото е, че косопада не спира. Шампоанът и балсамът на меди въобще не се отразиха добре на моята коса, стана метла, правя основно само корени, на 2-3 месеца дължини, ползвам маски, не ползвам преса и сешоар и въпреки това отврат. А поръчах тези за суха и третирана коса. Вече не знам какви профи да взема. Май няма да рискувам, едва ли шампоан за 2-3 минути влияе толкова, по- скоро към нещо без отмиване ще се насоча

# 474
Лекар препоръча на майка ми след прекаран ковид и много обилен косопад Ducray Anacaps Reactiv Хранителна добавка при реактивен косопад. Тя ги започна преди няколко дни не мога да дам за момента отзиви но се надявам да й помогнат ако има добри резултати ще пиша отново.

# 475
Здравейте момичета . Бихте ли препоръчали тонер за коса цвят сьомга май беше ,едно лееекичко розовко много приятно ,за изрусена коса ? Някок който е пробвал да сподели с отмиването как стои въпроса,не става ли грозно ? И когато корена има нужда от боядисване отново а надолу е розово...

# 476
Здравейте момичета . Бихте ли препоръчали тонер за коса цвят сьомга май беше ,едно лееекичко розовко много приятно ,за изрусена коса ? Някок който е пробвал да сподели с отмиването как стои въпроса,не става ли грозно ? И когато корена има нужда от боядисване отново а надолу е розово...
Според мен с тия тонери трябва да се внимава, защото има случай, в които си взимаш тонер цвят сьомга и ставаш цвят ярко цикламено розова. Относно отмиването, да, получава се така, както го описваш и при всички тонери е така, които имат някакъв цвят. Първо кажи какъв продукт мислиш да си вземеш .

# 477
Не съм се ориентирала към марка . Има твърде много и просто не знам . А не искам боя . Приятелка си взе на Елеа цвят розова сьомга ,но аз нямам много добри спомени от тази марка Grinning

# 478
Здравейте, дами, и аз идвам с молба за препоръка. Косата ми е чуплива и доста суха. Със сигурност има нужда от масла/кристали, които да нанасям докато е още влажна. Бихте ли могли да ми препоръчате такива, от които сте доволни? (Няма значение професионално или не)

# 479
  • София
Растежи видях единствено от Приорин, направих 3 месеца курс, лошото е, че косопада не спира. Шампоанът и балсамът на меди въобще не се отразиха добре на моята коса, стана метла, правя основно само корени, на 2-3 месеца дължини, ползвам маски, не ползвам преса и сешоар и въпреки това отврат. А поръчах тези за суха и третирана коса. Вече не знам какви профи да взема. Май няма да рискувам, едва ли шампоан за 2-3 минути влияе толкова, по- скоро към нещо без отмиване ще се насоча

Аз съм с подобен ефект от Меди, коса като метла.
Тъй като косата ми е с мазни корени, много сухи и оплитащи се дължини (тъй като съм с тънък косъм и изрусена) грижата за косата ми си е истинско предизвикателство.
Наляла съм хиляди в козметика и мога да кажа че шампоанът има значение.
Поне при мен е така тъй като от няколко шампоана които съм взимала съм получавала ефект на слама веднага след измиване и сресване няма, дори с балсам.
Та затова за мен шампоанът има значение дотам докъдето не е заплитащ.
За коси с моите нужди бих препоръчала шампоан Therapiste на Kerastase който е много мек протеин, да се редува с Joico Moisture surge който е само худратиращ.
Ако се цели и грижа за скалпа може да ползвате като преуош напура стамиген /анаген (ползвам го като преуош тъй като самостоятелно не се справя с мазните ми корени и си чувствам косата неизмита) и последваща грижа (след измиването) с ампули.

Общи условия

Активация на акаунт