Тренировки в домашни условия - 110

• 36 134
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Днес правих само долна част и горначаст по обемно с гирички 1 кг
Тяга, бг клек, степ ъп, глутеус мост с 50 и 30 кг дъмбел 4 кръга от 6 до 8 бройки. Повторих ги още един път с дъмбели 20 и 12 кг 4 кръга пак бройките от 10 до 12.
Горната част трябваше да е с тежести обаче направих една от тренировките за upper body на sissy petrova, Повторих я 4пъти.
Ден 3 отпррдизвикателвтвпто на Сами, имам мускулна на корема.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 22:51 от biology girl55

# 331
Стана ми любопитно за предизвикателството на сами. Ще погледна някоя тренировка от нея, и без това търся допълващи за корем. През бременността правех доста от нейните, но само крака.
За днес - отново долна част и корем, и отново с Керълайн, но този път с новия ластик, който действително натоварва повече. Мерси, Яки.
https://youtu.be/PLSVz456neY
https://youtu.be/tSAx_ySxOGc

# 332
Звездичка предизвикателството е тежичко, поне на мен ми е. Но аз не обичам да правя корем попринцип. Днес ми беше ден 3. И тоя планк така го намразих вече.

# 333
Байолоджи, бг клек и тяга с еднакви килограми ли ги правиш? Все пак едното е на два крака, другото на един.
Поне при мен бг клека е с по-ниски килограми от класическия клек и тягата.
Да ти кажа честно, даже тяга и с един дъмбел на съм правила. Как го хващаш?
ПС: Аз пък много се кефя на планка... Мисля, че с него по-лесно ще се извадят плочки, отколкото с преси.

# 334
Пънк, не, бг клек беше с 30 кг, все още не съм задобряла за 50 кг.
И при мен е с по ниски кг бг клек, но дъмбелите ми са отделни и мога да си ги сменям. Тоест не се налага да сгобям и разглабям и да губя време,което не ми е целта.
За тягата, я хващам като за сумо клек,така ми е най удобно,. Ако питаш за бг клек държа дъмбела в двете ръце. Така правя ако искам да е с по тежко, ако искам с по леко и да е в двете ръце или в една ръка е доста по леко.
Аз попринцип обичам само коремни преси да правя 😁, но да знам, че планка е доста по добро.

# 335
Да си плесна отчетите, че нямам много време за писане:
27.03. Tae bo 30min с дребната
28.03. 5km
29.03. 40 MIN FUN CARDIO Music Workout/ No Weights/ Kickbox, Dance, and Sweat - https://www.youtube.com/watch?v=HirKyFpbiLs&t=24s
31.03 45 MIN FULL BODY DUMBBELL STRENGTH WORKOUT

Да похваля на Агент децата!! Какво по-добро от спортни, активни и хубави като майка си деца!! Имам една седемгодишна, доста лекичка, която можеш да си подмяташ за кеф, но иначе си омита сериозно количество палачинки Joy
А като извади архива аз пък какво изрових. Тук съм на 25-26г. и мисля че съм в "дебелата" си визия 54-55кг на 170см Joy

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 00:17 от ~Биб~

# 336
Прекрасна си, Би!

Моите зверове ги мързи невероятно! Само да пекат сладкиши никога не ги мързи Simple Smile Защото майка им не е дорасла още до кекс, та затова те и баща им се научиха Grinning

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 02:07 от Agent Provocateur

# 337
Агент, че аз умерено си реагирам... Като за Овен Joy то е като апетита на Телеца Joy

Биб, леле какви грациозни и дълги крайници Simple Smile
Аз винаги съм била табуретка, но имам една две снимки 57 кила ... И аз съм се мислила за дебела, ама сега като се погледна ми се иска да се върна 5-6 години назад Simple Smile

Не успявам да тренирам. То тва бебе да захранваш и мъж дома да си седи... Баси колко време отнема. В потрес съм. И крайно възмутена. Flushed утре всеки да си хваща лъжиците и ножовете и сам да си готви.

# 338
Аз днес започнах седмица 2 от програмата за бягане, горе долу в дните за бягане е 30 минути на пътеката. За дните, в които не бягам, продължавам с Epic Beginner, Epic 1 е твърде сложно за мен Simple Smile.

Нека и аз да покажа една снимка от 2004 на която ще се счупя 😆, 44 кг. Винаги съм изглеждала по този начин, докато не се появиха децата...

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 17:33 от Calli

# 339
  • Някъде там
Вчера също не успях да тренирам, не се чувствах добре.
Днес сутринта най накрая правих тренировка за горна част 3 х 15 от всяко с две гири по 3 кг, не мога да вдигам повече за ръце заради дисковата ми херния Sad.
Трябваше 20 минути вело след това, но се овъртях, като се прибера от работа ще направя 40 минути вместо 20 и готово Simple Smile.
Сега отивам да си правя овесена кашичка Blush

# 340
Агент, малките агентчета са прекрасни, истински слънчица Blush Не е изненадващо при такава мама, личиат си и добрият ген, и добрите навици Hug

След три здрави силови тренировки тази седмица, четвъртата нещо ми се опъна. Отпаднало ми беше тази сутрин, пък и малко мързеливо... та се отчетох само с гърди, малко ръце и корем.
Утре се надявам да съм по-добре и да направя една яка тренировка за крака послучай края на работната седмица. За уикенда си оставям цяло тяло с пудовка на Каролин и дъъълги разходки.
А в събота следобяд съм на масаж Heart Eyes

# 341
  • Там където
Момичета, баба ми Бог да я прости, казваше, че една жена почва да остарява, когато започне да се харесва на старите снимки...Simple Smile Това е в кръга на шегата- няма как да стоим на едни сантиметри и кг цял живот. Честно казано понеже съм ниска,с дебел кокъл и набита цял живот се боря с килограмите, но често в зависимост от тренировките и режима на едни и същи кг и сантиметри съм изглеждала коренно различно...
Скрит текст:
Понеже съм от времето на комунизЪма Simple Smile едно време на мода бяха високи, анорексични кльощи с плосък задник и щръкнали кокали. Ами съдирах се да тичам, да правя всякакви упражнения (изрязвах от вестниците), карах с часове колело - е няма как  да стана Туиги Simple Smile Wink Wink Може би допреди 10-15г. тук в БГ нямаше специалисти и информация относно хранене, фитнес, тренировки и т.н. И всеки казваше не вдигай тежести (дори гирите от 1кг се считаха за тежест) да не станеш като Шварценегер. На мода бяха степаеробики, каланетика, класическата аеробика, после дойде каланетиката, тае бо, йогa, зумба... На какво ли не съм ходила. Май най-слаба съм била след нещастна лбов, ама вече е късно за такива емоции....SatisfiedSmiley

Аз се изхитрих какво да правя с моите боксови тренировки- сложих си тежести за ръце и взех 2кг гири и си стана супер!

Хубав ден на всички Simple Smile

# 342
  • Бургас/Пз
Ani, пропуснала съм, откъде се появиха проблеми с гърба ти? Или е кръста?
Имам стара травма на задното рамо и лопатката от 2009. Кърменето през нощта и спането на една страна няколко години подред ме бяха докарали до там, че ме беше трудно дори да си вдигам лявата ръка. С много масажи и кинезитерапия бях закрепила положението. Ноември месец обаче направих едно схващане на нерв и оттогава не мога да се възстановя напълно. Като тренирам с леки кг-ми всичко е наред, но като вдигна тежестите и веднага има обратна реакция. И понеже тъпо и упорито продължавам да си правя експерименти пак се докарах до там, че едва лежа. Пораженията този път обаче са доста сериозни, чак синини ми избиха по гърба. Sad
Сега известно време пак се връщам на гирите 4-5кг-ма, пък ще видим. Ще тренирам основно долна част и това е.

Момичета, страхотни сте! А децата на Агент са прекрасни. Като гледам дългите крака на дъщеря й, представям си каква мацка ще е само след няколко години 😘

# 343
С тези спорадични включвания пак съм изпуснала един куп снимки, но видях Би. Много е нежна на снимките.
П.п. Ани и мен почва да ме наболява едното рамо, най-вероятно по същите причини. Мисля да пробвам и малко балетни с малки тежести.

# 344
  • Бургас/Пз
С тези спорадични включвания пак съм изпуснала един куп снимки, но видях Би. Много е нежна на снимките.
П.п. Ани и мен почва да ме наболява едното рамо, най-вероятно по същите причини. Мисля да пробвам и малко балетни с малки тежести.
Звезди, не е шега работа. С две ръце ти препоръчва Дийп Релийф за мазане и пиене на магнезий и Бкомплекс. Мисля, че няма да навредят на кърменето, но все пак се посъветвай с лекар. При мен сега е тежко положението и мазането не помага особено. Но при начални травми е много добро.

Общи условия

Активация на акаунт