Тренировки в домашни условия - 110

• 36 137
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Агент, че аз умерено си реагирам... Като за Овен Joy то е като апетита на Телеца Joy
Grinning Grinning Grinning Винаги забравям този много важен факт, Дух Hug А не е като да не ви познавам интимно, с 2 Овена вкъщи съм израсла, готова съм за канонизация!
Момичета, баба ми Бог да я прости, казваше, че една жена почва да остарява, когато започне да се харесва на старите снимки...Simple Smile Това е в кръга на шегата- няма как да стоим на едни сантиметри и кг цял живот. Честно казано понеже съм ниска,с дебел кокъл и набита цял живот се боря с килограмите, но често в зависимост от тренировките и режима на едни и същи кг и сантиметри съм изглеждала коренно различно...
Qaki , bаба ти, Бог да я прости, е била много мъдра жена!
И когато и ние помъдреем осъзнаваме кога по-рано, кога по-късно, че с генетиката не можем да се преборим и години хроничен глад + спорт няма да превърнат моето тяло в такова на руска балерина или мен в Calli, но всяка от нас може да извади най-доброто от своята лична физика, та да сме хем здрави, хем добре изглеждащи, хем можещи...

... което ни води до мотивацията и колко различна е тя при различните хора. Дез е мотивирана от спортните си резултати, например, за нея е важно и изключително мотивиращо да се представи добре на маратон; за друг визията е на първо място; за трети - поддържането на оптимално здравословно състояние. И всяка от нас си е права сама за себе си!

Ани, Ветрена, Би - мерси за милите думи! Очевидно индиректно все пак закачат нещо от моите обсесии, защото онзи ден ММ намерил синковеца в мазето да тренира съседското девойче (което тайно много си пада по него) и да му обяснява колко е важно за жените да тренират с тежести Grinning Grinning Grinning

Болните и контузените да внимават много, аз отивам да ме ваксинират!

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 17:10 от Agent Provocateur

# 346
Изпуснах последните страници нещо. Подготвяме се да отваряме на 12-ти и е лудница на работа. Още не знам какво да започвам от Април. Ше се почудя още малко.
Днес за първи път от година кантарът отчете под 63кг, ама е 1-ви, така ме не му вярвам хич 😂 Утре пак.
Чакам фитнесите с нетърпение, за да си греба на воля.

# 347
За днес отчитам Ащанга Виняса 90мин. Ако някой има интерес, тук има списъци със секвенциите на Първа и Втора Ащанга серии:
https://www.davidrobsonyoga.com/primary-intermediate-series-cheat-sheets/

Сутринта тичах на гладно в парка.

Утре същото, + рамо и бицепс + корем.

Завръщам се към Ащанга, имам нужда, и ми липсваше.

# 348
За днес първо направих 3 х10кръга от това
Клек с щанга 50 кг, Сумо тяга 60 кг лост, военна преса 20 кг, разтваряне встрани с 2х7 кг, ходещи напади с 2х12 кгв ръка, лицеви опори, лег. После 3 кръгах5-оот Преден клек 30 кг, Заден клек 55,Гребане с дъмбел 15 кг, набиране с дъмбел, Странични стъпки с ластик, гребане с щанга 40 кг.

# 349
Цяло тяло,Трансенд и цял ден каране на колело с малкото дете ,разбихме се ...
Реших да го изкарам малко ,че от тези компютри ,онлайнки и домашни забелязвам че една седмица някакъв тик с мигане на едното око 🙄
Освободих го от училище и занималня ,чупих се от работата 🤣 и 4 часа карахме ,много се изкефихме ,спряхме само да обядваме хамбургер и пак  каране ......,каталясах....слънцето ме хвана през хиляда слънцезащитни 😁

# 350
  • Бургас/Пз
Успях да тренирам днес. Ползвах само 15кг за сумото и плието, че още ми дърпа гърба. Тази тренировка на Каролин ми беше точно.
https://youtube.com/playlist?list=PLhu1QCKrfgPXnNR41hl0wFTiEcO5HmnsO

# 351
  • Пловдив
Никой не пише и аз се чудя що, а то нова тема... Отчитам се набързоми се връщам да чета - почнахме MBF в понеделник, много ни харесва. Ще си караме по нея, живот и здраве, тя е 3 седмици, базови упражнения, но си имам МТ всеки път. Лека вечер, отивам да чета!

# 352
  • Бургас/София
Днес първата тренировка ААА от 80 DO фаза 2. Не съм впечатлена нещо. Най-слабата тренировка от фаза 2 според мен.
Вчера и онзи ден barre тренировки от AloMoves.

# 353
April Fools' Challenge
April 1–15

Our special April Fools' Challenge is a streak challenge with a difference. To take part, you need to row, ski or ride every day for 15 days from April 1. Each day, however, the distance you need to do rises. On April 1 you need to do at least 1000m. On April 2, you need to do at least 2000m, all the way up to 15,000m on April 15.
https://log.concept2.com/challenges

Прегледай им сайта, има много интересни неща! И пак да кажа РЕСПЕКТ! Hug
Разбира се, че знам сайта на Concept2 и даже много симпатизирам на комюнитито Simple Smile Бях се регистрирала за  Logbook, но си изтрих профила, понеже:
Can I exercise on other brand machines and use the logbook to track my meters and participate in challenges?
No. We require that you use Concept2 equipment for the Concept2 Online Logbook, Rankings and challenges. The Performance Monitor on Concept2 equipment measures work (and therefore meters) reliably and comparably; we're unable to accept data from other sources.

Аз не искам да се състезавам по класациите, но те даже и за challenges не премат. 🤷 Предполагам, че са прави все пак, понеже всички про състезатели са на Concept2 и е важно да има някаква обективност. Ако не беше толкова шумен, дълъг и труден за побиране, още навремето би надделял избора на този тренажор, тъкмо заради статистиките, но на мен ми се налага да държа моя в хола. Понеже произхождам от артистично семейство, на мен лично WaterRower винаги ми е приличал на статив на художник. Докато не дойде един ден у нас приятел на сина ми и не каза: "А, имате си гилотина в хола? Колко яко!" 🤣

Днес правих BR1 за първи път от сто години. Ами трудно ми беше! Още второто упражнение беше лицеви опори от колена. Направих половин. Close Не знам каква е тази моя вечна агония с лицевите опори. През живота си никога не съм правила нито една истинска, дори и от колене винаги са ми много трудни. Фрустрирам се, започвам да развивам фобия от това упражнение вече. Сумо клековете пък ми бяха трудни, понеже съм загубила гъвкавост и не можех да клекна, колкото исках. Останалите неща, от мен да мине, бяха ок. След тренировката си пуснах от ютуб 30 минути стречинг на цялото тяло и ми опъваше навсякъде. Вкиснах се. Simple Smile)) Утре пак!

# 354
Отчитам една йога за кръста, но не помогна на кръста. Скапана съм. Въртя по 12-13 км у дома (двор и стълби) тоя ковид разказа играта и малкото помощ се изпари.

Дез, благодаря за йогата.
Обаче от толкова неща и от апетита на мъжа едвам се добирам до храна Joy има си и плюсове, от два шоколада донесени сутринта успях да опитам по едно парченце. Така изчезнаха и ядките и хляба и ягодите Joy

# 355
Барб, че то кой обича да прави лицеви? Сигурно 99,7 процента от жените ще я сложат в топ 3 на най-омразните си упражнения. Аз правя, но с отвращение.
Ани, мерси. Аз пия някакви витамини за кърмачки. Ще погледна дали кремът е съвместим, то си има сайт с каталог на лекарствени продукти. Най-много искам да отида на масаж обаче. Дано до месец се пооправят нещата и стане възможно.
За днес - cardio core от alo. Мислех да правя горна част, но ще й дам още малко почивка. Погрешно съм запомнила обаче, че има повече упражнения за корема, а те се оказаха под 5 минути общо.
П.п. при обикновения клек аз повдигам стъпалата на гири и така клякам по-дълбоко (т.нар. sissy squat). Не знам дали това би дало резултат при сумо клека.

# 356
  • Някъде там
Да дам отчет.
Днес е ден за крака.

Загрявка – 3 х 20 класически клек със собствено тегло
Степ ъпс на стол – 3 серии х 15 повторения
Отпади с ритник напред в суперсерия с клек с подскок – 3 серии х 15 повторения/ от всяко
Хип тръст с ластик и тежест 8 кг (пудовката използвах) – 4 серии х 20 повторения
Абдукторно разтваряне с ластик – 3 серии х 20 повторения
Странично глутеус разтваряне с мини ластик – 3 серии х 30 повторения (х 15 на страна)
Сумо клек с дъмбел (отново използвах пудовката) highrise (дълбок клек) – 3 серии х 20 повторения
Едностранен глутеус мост от опора – 3 серии х 30 повторения (х 15 на крак) използвах и мини ластик.
Сега 20 минути вело.
Довечера Памела Рейф 10 минутки Simple Smile
След тренировката ми се зави много свят, отдавам го на това, че с храната съм много зле заради гладните експандери на челюстите.
За два дни почти 2 кг. съм загубила Cry

# 357
И аз да се отчета за днес с половин час Пилатес. Забелязах, че гъвкавостта ми е намалява, горе долу от два месеца не съм правила Пилатес.

# 358
Искрица, завидях за килограмите!
Мен само зъболекар ще ме спаси. Ям като ламя. Не може така. Пак ударих 2000кал вчера, 500 бяха от 200гр сушени сливи. Ако не ги бях изяла, щях да съм идеална.
От Ащанга огладнявам, от всичко огладнявам.
Но помня как на един йога ритрийт всеки с който говорех имаше запаси храна, и си дояждаше вечер, след вечеря. Smile

И аз съм безобразно схваната, последните дни с йога си спомних за голямата си любов към нея, няма ръжда това нещо. Тялото е ръждясало обаче колкото искаш.
Така че от днес- двойна йога предизвикателсво, и апетита под контрол.
Барб, давай йога предизвикателство с мен. По малко с Боховците (страхотна е) всеки ден, и ще видиш колко бързо стават чудесата.
Не че ме е питал някой, но да помогна, ако може:
За клековете:
Маласана:
https://www.yogabycandace.com/blog/how-to-do-malasana-pose
Може да модифицирате държейки се за дивана (от долната страна). Няма такава благинка!

Отивам на подложката.
Успешен спортен на всички!

# 359
  • 1st floor
Идва ми и на мен да си сложа едни експандъри!

Общи условия

Активация на акаунт