Тренировки в домашни условия - 110

• 36 146
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Агент, за такива стройни и слаби крака убивам Simple Smile

Направих днес upper body от beginner epic.  Супер упражнения, много ми хареса, че е без тежести, но това неговорене ме уби. Развали цялата тренировка, изкривих си врата да гледам в монитора и нямах търпение да свърши. Не разбирам каква е целта да сложиш надписи как се изпълняват упражненията и да показваш с пантомима вместо да обясниш, а който иска, ще мютне. Голям минус!
И мен много ме дразни това, че няма съвсем никакви обяснения. Иначе понасям музиката, но поне да казва какво прави, като си на земята. И при Хедър е така, а аз тренирам поне 1-2 пъти седмично с тях. В крайна сметка, гледам на таблет и го слагам на земята.

# 316
Днес отчитам Игнайт, ден 22 - 50 минути силова&кондиционна.
От утре вече в офиса, на новото работно място, т.е ще се отчитам преди повечето от вас да са станали 😂
Агент, страшна мацка! Аз, с моя ръст на табуретка, никога няма да изглеждам така, освен ако не се кача на 10 сантиметров ток. 😂 И на мен ще са ми интересни отзиви за програмите на Катя Усманова.

# 317
Barbabeau, впечатляващ километраж.
Благодаря за препоръката за Камерън, помогна ми да си оправя темпото.

Аз греба боса, така ми е най-удобно, а с чорапи и аз се плъзгам и не е удобно, с маратонки също не ми е удобно.

# 318
Агента си е топ ❤️ Такова атлетично тяло 💪
Отчитам почивка и стреч със Сиднито
Това с говора ще видим дали ще го преодолея .
А тази другата мацка Хедър има ли програми?

# 319
  • Бургас/Пз
Агент, сигурна съм, че след 20 години изглеждаш 20 пъти по-впечатляващо.

Моят гръб пак е много зле. Днес ще направя само долна частпс ластици и тежести на краката

# 320
Вчера беше ден за почивка от тренировки, довечера трябва да намеря време за Pyramid Pump Lower Body.
Видях всички снимки. Simple Smile
Агентката, Ноу фрейм и Дези, вие си знаете, ама аз пак да ви кажа, че сте супер мацки и сте голям стимул за мен. Heart
G&B, голям прогрес, респект...ние с теб сме долу горе еднакви като структура, като телесен тип. Simple Smile
Пънк гърл, евала за тежестите, аз следя отдавна и другата тема без да се включвам, впечатлена съм...Simple Smile
Хубав ден момичета! Kissing Heart

# 321
  • В страната на мечтите
Аз днес съм на fat burn цяло тяло със собствено тегло (със Сидни ) и дежурната  многочасова разходка с децата.

Дъмбелите ми пристигнаха и съм супер щастлива! Няма да казвам колко кг са, че пак ще предизвикам полемики Joy

# 322
Здравейте,
четящ член на групата съм от началото на извънредното положение март миналата година. Преди това тренирах в зала с треньорка, която беше моя стимул за редовност. За мое съжаление, кризата ковид стана причина да замине и да работи в Холандия. Аз бях много объркана и в паника почти как ще справям без нея.
От вашата темичка научих за Сидни, която се оказа почти като моята Ева и реших да споделя опита си.
Първо направихме (аз и 19-годишната ми дъщеря) програмата ѝ TRANSCEND, която започнахме след двумесечно прекъсване с тренировките (заради това, че и двете преболедувахме ковид). Много доволни останахме, защото почти напълно си възстановихме силите от преди болестта.
В момента правим програмата SUMMERTIME FINE 2.0! Тя е тримесечна - първият месец е насочена към подобряване на издръжливостта, вторият е с акцент трупане на мускулна маса и третият - за дефиниция. Ние сме стигнали до седмица 2 на втория месец. Изключително много ми харесват тренировките и резултатите от тях. Допада ми Сидни - как говори по време на самата тренировка и не е нужно да не отлепам очи от телевизора. Загряването и разтягането преди и след тренировка.. като цяло всичко ми е ОК.
Да не се отплесвам много, исках да обърна внимание на чудещите се с какво да продължат, да хвърлят поглед и на по-старите ѝ неща.

# 323
Ani, пропуснала съм, откъде се появиха проблеми с гърба ти? Или е кръста?

Мили боже, Барб!!! Машалла!! 383 км?!? А аз почвам да претренирам като мина 240-260 мес. Браво, момиче, това за мен са немислими километри! Съпротивлението на машината ти равно ли е на това на водата.... оутеъер, каквото и да е, 383 са много, МНОГО сериозен километраж!

Благодаря ви за комплиментите, краката са оптическа илюзия, не се заблуждавайте, но исках да дам пример, как едно съвсем нормално тяло, поддържано с фитнес и спорт го възприемах като ужасно и дебело защото нито килограмите като цифра, нито бедрата като визия съответстваха на стандарта. Гаджето, което ме беше снимало беше наругано, че не е намерил по-добър ракурс, че да изглеждам и аз "слаба". Анорексично слабото си беше нормата и от тази гледна точка последните 10 год са много по-благодатни и към нас и към дъщерите ни (НФБ - разкошна щерка си имаш!), защото трендът и нормата се преместиха към спортно тяло, а не към хероиновия шик на късни 90 и ранни 00. Колективният "мозък" определено влияе на нашите лични възприятия, за съжаление!

Агентче, тоз акъл, че не килограмите, а съотношението мускул-мазнина, определя визията, идва с много четене и главоблъскане. А и определено с годините...ако имаше кой да ми го каже, като бях на 20....
Пънк, аз пък имах и ми го казваше един приятел "качи мускулна маса, качи си работните килограми, яж повече и качествено - не можеш да караш на кардио и кафе" (това вече беше във фазата в която бях усвоила "изкуството" да държа ниски килограми, нищо че конституцията ми не предполага поддържането на манекенски килограми). И уж дори го слушах понякога и се съгласявах и следвах съветите му и като тръгнеше стрелката на кантара нагоре стабилно и аз се сривах обратно към "кафе, цигари, яко кардио, ниски тежести за тонус" И броколи за разкош!

Сега го гледам при децата ми - и двамата имат моята структура. Двамата са визуално стройни, нямат нищо излишно, но тежат като торби с цимент и просто са родени с мускул - и дупетата им са кръгли и краката им са яки. Случвало се е да вдигна чуждо дете на ръце - повечето са перца в сравнение с моите, дори когато са много по-пухкави!
Скрит текст:

Здравейте,
четящ член на групата съм от началото на извънредното положение март миналата година. Преди това тренирах в зала с треньорка, която беше моя стимул за редовност.
В момента правим програмата SUMMERTIME FINE 2.0! Тя е тримесечна - първият месец е насочена към подобряване на издръжливостта, вторият е с акцент трупане на мускулна маса и третият - за дефиниция. Ние сме стигнали до седмица 2 на втория месец. Изключително много ми харесват тренировките и резултатите от тях. ... исках да обърна внимание на чудещите се с какво да продължат, да хвърлят поглед и на по-старите ѝ неща.
Благодаря за препоръката, изключително полезно ще е за много хора! И се включвайте по-активно, тук най-често не хапем дори когато спорим Simple Smile

Koето ми напомня да кажа, че няма нужда да се стресираме толкова от малко спор - Дух, вредно е за кърмата! Различни мнения и подходи винаги е имало и ще има, но е добра идея да поддържаме що годе умерен тон... когато може де Grinning

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 15:03 от Agent Provocateur

# 324
Мили боже, Барб!!! Машалла!! 383 км?!? А аз почвам да претренирам като мина 240-260 мес. Браво, момиче, това за мен са немислими километри! Съпротивлението на машината ти равно ли е на това на водата.... оутеъер, каквото и да е, 383 са много, МНОГО сериозен километраж!
Агент, мерси! Hug А ти винаги правиш и нещо друго. Wink Не съм ти виждала отчет с един месец само гребане.
От утре съм замислила да започна Body Revolution, като Week 1 & 2 всъщност ще изкарам само като седмица и половина, понеже почвам в четвъртък, а програмата си е с хубав понеделнишки-ориентиран календар. Понякога според времето и силите ще добавям още гребане след тренировка, а за кардиото в сряда и събота разсъждавах какво да правя и окончателно реших да го заменя изцяло с гребане. Но определено няма пак да имам този километраж. Simple Smile

Съпротивлението е на водата, да. На моя тренарож всъщност съвсем буквално въртя една перка във водата. Има една лепенка с отбелязани нива и бях започнала от 16, някъде на десетия ден допълних до 18, но не усетих съществена разлика между тези две нива.
Скрит текст:
The amount of water in the tank simulates the weight of the boat and crew, the more water in the tank the heavier the boat and crew. The standard Calibration Level is Level 17. If the user is lighter in weight, Level 15-16 can be used. If the user is heavier in weight, level 18-19 can be used. The maximum level to fill the tank is Level 19. DO NOT fill above the maximum level – this could void the warranty.

# 325
Отчет за днес: 20 Minute 2nd Trimester Prenatal Cardio Workout-- (but good for ALL Trimesters of Pregnancy!)
 youtube.com/watch?v=0BDbn9cFxt0&list=PLMHMyl3oeyh00NqGBY-Y4W … s5ul&index=22
След малко излизаме и на разходка с малкия.

YGA, добре дошла Flowers Hibiscus

Исках да се изкажа по няколко теми от предните дни, но вече не ги помня Grin

# 326
Респект, Барб! Само който го е правил ден след ден за месец може наистина да го оцени, но наистина е впечатляващо!

Само 2 пъти май съм правила цял месец с гребане, производителят моята машина е събрал огромно комюнити и редовно пускат предизвикателства, често са и месечни. Сега например са обявили едно късичко за Април и ме изкушават силно, но в момента правя 2 програми, а след седмица ще станат 3 паралелни, а ужасно не обичам да почна нещо и да не го завърша! Но пък мога да го модифицирам...

April Fools' Challenge
April 1–15

Our special April Fools' Challenge is a streak challenge with a difference. To take part, you need to row, ski or ride every day for 15 days from April 1. Each day, however, the distance you need to do rises. On April 1 you need to do at least 1000m. On April 2, you need to do at least 2000m, all the way up to 15,000m on April 15.
https://log.concept2.com/challenges

Прегледай им сайта, има много интересни неща! И пак да кажа РЕСПЕКТ! Hug

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 16:48 от Agent Provocateur

# 327
  • В страната на мечтите
Връщах се да чета и да гледам.

Барб, много внушителна цифра! Продължавай в същуя дух Kissing Heart

Агент, страхотни деца! За кръглите дупета не знам, но определено имат твоите невероятни крака! И любов към спорта Kissing Heart

G&B, какъв глиган в анцунг бре?! Газела си ти, газела! (в рокля или в каквото предпочиташ). Прекрасна и много мотивираща трансформация!

За Сиднито - на мен ми харесва много как говори, не само по време на самата тренировка, но и след това, докато разтяга, някак се опитва да те накара да приложиш спортния хъс и извън спорта като житейски принцип (да се раздаваш на макс всеки ден и във всичко, да преследваш цели и т. Н.) Предполагам, че може да е много дразнеща за някого, като ломоти постоянно, но за мен е върха. Страшно естествена и непринудена е и не си води тренировките като някой робот, направо съм на седмото небе, че я открих (за което благодаря на всички в темата). Освен всичко, отказва да включи реклами в клиповете си, въпреки че би печелила много от тях, просто защото мотивите ѝ не са финансови, а съвсем лични. Много я харесвам. Абсолютен фаворит ми е...
Мда. Млъквам, че ви писнах. Извинявам се.
Освен да се обадя да ѝ се обясня в любов Joy

# 328
И на мен ми е много приятна Сидни, чудя се дали да не мина на нейна програма след днешната изцепка.
Не съм се възстановила след тренировката за крака в понеделник. Правих опит за темпо бягане с квадрицепси като олово. Sad Ще чакам да ми олекнат краката.
Сутринта- 60мин йога- супер беше, утре пак.
Довечера гърди и гръб, вчера се социализирах по дълги разходки, и не остана време. Бях убедена, че дългата разходка ще ми оправи МТ, обкновено помага, но не би. Ще си сипя сега един аспирин Ц, че не се живее.

Edit: Направих си тренировката за гърди и гръб + трицепс. Хора, отели ми се вола, но успях! Вдигнах гребането с лост с 5кг, а можеше и с повече. Втрещих се. Все още не пия Креатина който не съм отворила от 1 година.
Завърших с 350 коремни вариации.
И за шега: Изгорих за силовата част 206 калории за 75мин яка работа. Joy
Това с изгорените калории е страшна вятър и мъгла работа. В понеделник за 90мин крака 460 кал. С тичане горя по 800-1000, но не оформя мускулатура, нито извайва ръце. Чудесата се случват по-скоро вътрешно, но е вярно, че тичащ с бричове няма. Предното бедро си го бива при висок киломстраж.
Бавното кардио изгаря малко по-малко, но от ХИИТ как се огладнява, майко мила! Ама никой по статиите не си признава. Интервално кардио, и после трябва да си дремнеш за малко. Те щото децата ще те оставят.....
И желязна воля, за да не изядеш хладилника. С бавно, монотонно кардио ще "изгоря" с 200кал по-малко, но ще изчистя и целия апартамент след това, че и на разходка ще ида. Stuck Out Tongue

Барб, поздравления за невероятния километраж! Страхотна си! Trophy

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 21:20 от Dez

# 329
Дух аз още не съм почнала ЕПИК ,на ТРАНСЕНД съм ,ще дам отзиви после.
Ако бях на твое място бих почнала хибрид на  бар бленда  с някакви кратки силови,когато можеш и разходки .

Днес  ми беше почивка и стреч ,но бях толкова убита след работа ( без да съм се преработила) че лежах един час на дивана без да мръдна и гледах е една точка и реших да стана и да се раздвижа малко ,че да изкарам остатъка от вечерта ,ебати ...таааа направих едно плио,те тва https://youtu.be/YsrVLLosZAk
Позакрепих се ,хапнах брускети ,пийнах вино и пак полегнах 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт