Тренировки в домашни условия - 110

• 36 178
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
G&B, еха! Страхотна промяна, продължавай все така.
Между другото и аз имах толкова целулит, разбира се доколкото мога да преценя по снимките и също като теб от както започнах да тренирам главоболието значително намаля и спрях да боледувам всеки месец. Това са най- големите ползи за мен Simple Smile

# 241
Девойки, благодаря 😊. Кремът е на Krauterhof  със загряващ ефект.

# 242

Имам една опаковка и така си стои. Буквално ме запалва този крем, ужасно е просто при мен.
Снощи между другото се сетих за него и на косъм да се намажа в съзнанието ми изплуваха
спомените когато бях се намазала Laughing Толкова ми пареше и не се търпеше, че влязох в банята да си мия краката в този миг усещането за парене се умножи по две Joy
Е отказах се...Grin

# 243
  • Някъде там

Имам една опаковка и така си стои. Буквално ме запалва този крем, ужасно е просто при мен.
Снощи между другото се сетих за него и на косъм да се намажа в съзнанието ми изплуваха
спомените когато бях се намазала Laughing Толкова ми пареше и не се търпеше, че влязох в банята да си мия краката в този миг усещането за парене се умножи по две Joy
Е отказах се...Grin
Същата съм и аз.
Допълнителни съм с разширени вени и избягвам такъв крем за мсзане.
Ще си купя пакет от 5 + 1 бонус масаж за целулит за 180 лева.

# 244
Аз търпя. Малкият, който расте като гъба има стрии. За година вдигна повече от 20см. На 15г е и е 180см в момента. Преди няколко дни решил да се маже, но объркал опаковките и вместо маслото за стрии взел гела за целулит. Няма такъв смях. Не ми даде да направя видео, но още ми е е смешно.

# 245
В момента се пръскам с този
Харесвами, че е спрей, не е мазно и бързо попива. Ефект незнам дали има, но така или иначе не може да очакваме чудеса от крем.
Като свърши може да си взема на кройтерховф серума мисля, че беше без загряваш ефект или нещо пак на Биотен или Балея.

# 246

Е отказах се...Grin
Същата съм и аз.
Допълнителни съм с разширени вени и избягвам такъв крем за мсзане.
Ще си купя пакет от 5 + 1 бонус масаж за целулит за 180 лева.

Антицелулитните масажи са доста агресивни, та не е сигурно доколко са удачни при разширени вени. Трябва да се избягва натиск върху слабите кръвоносни съдове. Препоръчителни са само леки масажни движения с оглед активизиране на циркулацията. С леки масажни движения обаче целулит не се бори Confused

За гела на Кройтерхоф - загряването е много по-поносимо, ако се нанася малко количество и се втрива добре до пълно попиване. Когато остане продукт по кожата, той дразни рецепторите за топлина и оттам идва ужасното усещане. Като имаме предвид, че огромната част от тези рецептори са по повърхността на кожата, ясно за какво става дума. Пък и като остане продуктът отгоре, ползата е от никаква до малка.
Конкретно заради разширените вени е по-добре да ползвате серума на Кройтерхоф, защото съдържа и есцин, който е най-доброто естествено средство срещу разширени вени (извлича се от див кестен). А и серумът е много по-малко затоплящ от гела. Аз лично от години ползвам само серума Blush

# 247
  • Бургас/Пз
Ветрена, този беше серума нали https://remedium.bg/krauterhof-antitseluliten-serum-za-tyalo-x100-ml-121485/p
Откакто следвам твоите препоръки за по-малко количество и на мен не ми пари както в началото. Бях се отказала да го ползвам, но сега вече трета опаковка купувам. Не, че има ефект, но пък ми харесва как заглажда кожата и топлещия ефект през зимата. Сега като го свърша за лятото ще взема серума

# 248

Да, Ани, това е серумът.
Аз си го ползвам редовно, защото нямам време (пък и нерви май) за дълъг масаж. Серумът попива по-бързо и ми спестява пространното масажиране. Иначе два масажора имам вкъщи, де Grinning

# 249
+1 за цялата антицелулитна серия на Кройтерхов. Имам и душ гела.

# 250
  • Някъде там
Има и гел без затоплящ ефект.
Миналата година бях доволна от него

# 251
  • В страната на мечтите
Отчитам току-що завършено 45мин кардио и корем със Сидни. Чакам с нетърпение да видя априлската ѝ програма.

Отивам на дълга (3+ часа) разходка с децата. На щерката взехме миналата седмица баланс колело и толкова задобря вече, че трябва да подтичвам с количката, за да спазвам нейното  темпо. Което си е допълнително кардио Simple Smile

# 252
G&B, страхотна промяна!
Ани, твоите 300 клека ме разбиха! След такова чудо сигурно бих спала непробудно 2 дни. Sweat Smile

Сутринта направих силова за крака:

1. Преден клек 20кг  5х20
2. Суинг с пудовка 24кг 5х20
3А. Напад 2х10 2х13, 2х8кг 2х13
3Б. Страничен напад 1х8кг 4х13
5. Тяга на един крак 2х8кг 3х15
6. Сумо тяга 30кг 4х15
7. Сумо клек 20кг 5х20
8. Повдигане за прасец 2х10кг 3х15
9. Тяга с прави крака 30кг 3х15

Домързя ме да правя корем, и довечера ще си избера нещо, може би с Каролинчето, че е много мотивираща.
До преди малко тичах.
Добре ми се получи деня. Доволна съм. Храната върви добре, но пилците се броят на две седмици със сантиметър. Animal Hatching Chick

# 253
G&B, машалла!!! Keep going!

Дез - ти си знаеш! Браво!

Punk, адмирации и за теб! Ние, на които ни се налага да сваляме с кански мъки мазно за да се покаже мускула често не оценяваме канските мъки на тези,  на които им се налага да създават мускул.

Дез и Ани - я кажете, девойки хубави, като си правите собствените тренировки и тренировъчни режими по какъв начин ги проектирате така, че да са балансирани противоположните мускулни групи и залагате ли в самото начало пропорцията между долна/горна част; пуш и пул тип тренировки, високоинтензивно и нискоинтензивно кардио?

# 254
Хммм, май ще пробвам някой от горните продукти на Кройтерхоф. Интересно звучи. Благодаря, че споделяте. Hug

Вчера бях малко изморена след съботните 20К. Trollface Очаквах и мускулна треска, но всъщност имах само съвсем лека на предно бедро. Все пак не пропуснах деня и се отчетох с Rowing Cardio: 21 Minute Power-Build Workout - Follow Along.

Днес за пореден път едночасовата 60 MINUTE ROWING MACHINE INTERVAL WORKOUT ROW ALONG, която се очертава като най-любимата ми тренировка към момента. Като продължителност, интервали, музика. Направо не усещам как минават 60 минути.
Мисля и утре да я направя отново за финал на 30-те ми дни гребане, но с тази новост (за мен), че ще пробвам по чорапи, за да видя дали ще си отлепям петите повече при връщането и какво ще излезе от това. Simple Smile)))

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 16:38 от Barbabeau

Общи условия

Активация на акаунт