Тренировки в домашни условия - 110

• 36 154
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Calli, качвах снимките два пъти вчера и днес, но редактирах постовете. Има прогрес, но не е нещо забележително.

# 286
Calli, качвах снимките два пъти вчера и днес, но редактирах постовете. Има прогрес, но не е нещо забележително.

Ок, благодаря. Явно и двата пъти съм изпуснала Simple Smile.

# 287
Благодаря  ви момичета ❤️
Махам снимките да не се рее дупето ми в интернеДа до края на вечността 🤣
Пия кафе и почвам глутс , Трансенд.

# 288
NFB, както и Ани го е казала, за тресящите се меса, не са определящи килограмите. А при мен се получи от над 85 преди раждането до 67 след. Прави сметка, бях като желе. Удар си е за всеки, особенно за някой който освен всичко и спортува. А бе периоди, минават и заминават. Важното е човек да не се отказва. Аз по скоро го казах, защото какъвто и режим да има човек, ако не спортува адекватно, няма да постигне желаното.
И ти и G&B си изглеждате супер.
Ани, секси за мъжа ми винаги съм била, аз съм критичната в нашето семейство...Satisfied
Днес, доста нетипично за мен, имам мускулна треска от сутринта. Доста лека, направо пренебрежима, но напоследък мускулна си докарвах много трудно. Може би заради килограмите с позволявам да клякакм по дълбоко /гледам се в аквариума/ и от там активирам мускулите по-добре.

# 289
Момичета, Вие като пускате снимки аз спинкам сладко и всичко изтървам Sad 
Вчера ми беше почивка, но си направих гръб, бицепс и трицепс.
Довечера мисля да поработя допълнително върху корема Simple Smile

# 290
  • София
Избрах си това от Хедър https://youtu.be/YsrVLLosZAk за днес и искам да попитам тези от вас ,които тренират с нея -тя има ли цели програми и ако да кои сте правили?
Хедър има месечни календари като се аабонираш ги изпраща на пощата. Има и една  12 седмична -  Heather Robertson's FREE 12 Week Workout Plan

MaryGe, сподели как ти се отрази EPIC I .
G&B, впечатляващ прогрес... Punk също е страхотна. Не можах да видя No_frame за жалост.

Днес отчитам сутринта рамо и ръце:
-Toned Arms at Home: No Push-ups! (Beginner Friendly) | Joanna Soh   
-31 Day Fat Burn: Cardio burn   
-15 Min DUMBBELL ARMS & SHOULDER WORKOUT at Home | No Repeat

Следобяд още нещо  ще добавя.

# 291
Привет!

Започнах деня с йога- 60мин с фокус върху крака и таз, но разтегнах цялото тяло. Чувствам се великолепно! Relaxed
Усещам, че имам нужда от още за гръб, но не започнах достатъчно рано.
За йога си трябват 2 часа наведнъж, но след вчерашния ден имах нужда от повече сън. Златен ХО, това в нормалния живот не бих могла да го практикувам. Има си и своите ползи.

Довечера ми е ден за гърди, гръб, трицепс. И корем, вчера не успях.

# 292

MaryGe, сподели как ти се отрази EPIC I .

Много съм доволна от програмата! На ръцете си личи оформянето на мускулите, за останалите зони ( крака, корем), също има ефект но за релеф е още много рано да говоря. Висока съм 158 см, започнах на шега и не съм мерила обиколки... Очаквам нов ЕПИК от около 4 април, и съм си обещала да премеря и запиша мерки в началото и края на програмата. Работя с 5 кг дъмбели.(започнах програмата с 3 кг.) В началото бях като "локомотив", сега се справям по- добре. Свалих около 2 кг. (от 54 кг на 52 кг). Натоварването е постепенно, в началото сериите са по- кратки с по- големи почивки и постепенно с усложняване на упражненията намалява времето за почивка .
В момента се радвам на по- силно и гъвкаво тяло. За първи път работя по програма, и разбирам предимствата от този тип тренировки. И преди писах, че в ю тюб има мнения за програмата. Пускам линк към едно такова ревю което е малък видеодневник с преглед по седмици и снимки на прогреса
https://www.youtube.com/watch?v=9ntvFxufPqM

# 293
А ....тъкмо навреме дойдоха отзивите за Епик 1 Реших какво ще започна след Трансенда!
Благодаря !❤️

# 294
Само да вметна, че и beginner epic е доста добра и реално не е за начинаещи, особено ако се включат малко тежести на долна част напр.

# 295
Не можах да видя Ноу Фрейм, но съм сигурна, че е чудна!
След два дни пауза отчитам Игнайт ден 20, 40 минути ниско интензивна тренировка за цяло тяло. Малко пуш, малко пул, мостове, клекове, тяга, пожарен кран, накрая една минута планк. Не е лоша, но ми липсваха още неща за корем.

# 296
Аз днес направих по нестандартна тренировка. Пак не беше в домашни условия, но много добре развива цяло тяло. Та побутах си малко колата, която е 1600 кг. Беше ми супер приятно, докато не се появиха двама кавалери и докато им обясня, че си бутам за кеф, колата си върви и е изправна и я бутнаха на мястото й. Satisfied
Шегата на страна, но съм чела как доста треньори на филмови звезди ги карат да бутат автомобили за тренировки. Определено е хубаво упражнение, ако ни бяха по читави пътищата, щях да стана редовна!

# 297
No_frame bitch сподели пак снимки, че и аз те изпуснах. Аз си тренирам всеки ден основно корем и крака, на 4ти април стават 3 месеца и като се премеря ще споделя резултати.

# 298
  • Пловдив
Само да вметна, че и beginner epic е доста добра и реално не е за начинаещи, особено ако се включат малко тежести на долна част напр.
Таман за мен, значи. Wink
Аз обаче я поразгледах и останах с впечатление, че beginner epic е нещо като подготовка за следващите епици, т.е. че идеята е веднага след като я завършиш, да започнеш с тях, части са от една и съща програма. Може и да не съм разбрала. Търсенето впрочем веднага ми намери и клип със заглавие "IS CAROLINE GIRVAN'S EPIC PROGRAM THE HARDEST WORKOUT ON YOUTUBE?". Wink
И съвсем сериозно взе да ми минава идеята да си извъртя 2-3 пъти 5-те "серии" на beginner epic, без следващите. Аз съм дебела леля без фитнес-амбиции (не се шегувам), но тъй като не съм и съвсем начинаеща, би трябвало да ми пасне. Хем са само пет, аз не обичам дълги програми, предпочитам случайни единични клипове.

# 299
  • Бургас/София
Ваксинирах се днес и се чудя какво да си избера за довечера с оглед на схваната ми и леко болезнена ръка.
Най-вероятно ще е корем, вътрешни бедра, дупе с Памела без тежести.

Общи условия

Активация на акаунт