Тренировки в домашни условия - 110

• 36 138
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Дез, аз искам, кое е това йога предизвикателство?

# 361
  • Някъде по Дунава
Добро утро. Отчитам тази седмица week 4 с Хедър. Малко ми бяха еднообразни ден 4 и 5 и включих допълнително упражнения за корем.

# 362
  • Някъде там
Идва ми и на мен да си сложа едни експандъри!
Не ти трябват Grinning.

# 363
Какви са тия експандъри???Stuck Out Tongue Winking Eye

# 364
Дез, аз само мога да си мечтая за мускулна маса като твоята! Въпреки че си мислиш, че имаш да чистиш, според мен и релефа ти е завиден! Такава сепарация на квадрицепса ще видя в сънищата си.
Аз вчера си направих едночасова разходка с ММ докато децата бяха на карате. В сряда правих горна част. За там тежести имам, но не мога да натоваря гърба като хората, за него си трябват, ако не машина поне лост/не за тежести, а за набиране. Много се кефя, че работните серии за бицепс са станали 18 кг/ лост/, определено действат страхотно за обема и не се напъвам. Дето се вика вдигам ги все едно са 10 ...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Биологи, понеже и ти тренираш с тежести, пак искам да ге питам за тягата, как хващаш дъмбела. Ако може нагледно, че съм руса. Аз ако трябва да работя с 50 кг, определено ще е с лост, за осигуря хубав и широк захват.
Ани, да се оправяш бързо!
Агентче, верно са ти много атлетични децата. На мен каката ми е със структурата на баща си, мускулна маса да искаш...ама си е пухкава, не е отпусната, но е обемна...И ЯКА.. Миналата седмица тренирах докато беше вкъщи и си прави серии за бицепс с дъмбел 8кг/ползва го като лост/ по 20 бройки, почти се набира сама. А малкия е като мен, мускул само в мечтите му!

# 365
Пънк за тягата с дъмбел, бг клек в тренировката ми онзи ден писах. А иначе вчерашната тяга беше с лост.
https://blog.myfitnesspal.com/9-deadlift-variations-for-technique-mastery/
Eто така първото линкче което е dumbell deadlift,така я правя ако използвам само един дъмбел.

# 366
Успях да тренирам днес. Ползвах само 15кг за сумото и плието, че още ми дърпа гърба. Тази тренировка на Каролин ми беше точно.
https://youtube.com/playlist?list=PLhu1QCKrfgPXnNR41hl0wFTiEcO5HmnsO

Благодаря за тази тренировка, Ани, наистина е чудесна.
Днес ми се падаха крака, направих този трен и добавих 4 серии напади и 4 серии бедрено разгъване, за да обърна внимание и на предното бедро.
Завърших с 4 серии корем. Стига толкова, петък е Blush
По отношение на храната - след вчерашната шоколадово-винена вакханалия от днес официално съм на режим. Хау.

# 367
Дез, аз искам, кое е това йога предизвикателство?

Не е официално, просто йога всеки ден, на който каквато и както му харесва, и от каквото има нужда. Simple Smile
Ако ще "само" Сурия Намаскар 5А+5Б да е, но всеки ден.

Отчитам се за днес със Ashtanga Primary series
Скрит текст:

Довечера ще направя още малко,  за таз и навеждания назад, около 40мин.

Пънк, благодаря ти!

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 10:19 от Dez

# 368
Добър ден!
Няма само да чета, а и ще се отчитам от време на време. Това беше моят месец март:
Скрит текст:
Тренировките са от програмата на Сидни SUMMERTIME FINE 2.0! Мога да кажа, че имам голямо подобрение в гъвкавостта и силата в корема. Опитвам се да не следя килограми, имам едни къси панталони (с които няма да се покажа навън) - обувам ги всяка седмица по веднъж и щом ми стават, всичко е наред. Пиша "опитвам се", защото се качвам и на кантара и напоследък не съм доволна от числото там.
Ще покажа няколко снимки и аз, защото почти всички ви съм виждала, та да върна жеста Stuck Out Tongue Closed Eyes
Снимките са сравнение от началото на тренировките ми в зала и година по-късно. Като време лявата е от септември 2018 (62 кг) , дясната септември 2019 (57 кг), висока съм 169 см:
Скрит текст:
....
По-късно ще изтрия снимките и аз ще помоля да не ме цитирате, благодаря!

Нямам по-актуална снимка в момента, но като приключа с програмата, ще покажа какво съм постигнала или не съм Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 07:16 от YGA

# 369
YGA, браво завидни резултати. Кантара не го гледай, разликата е огромна. Успех!
Оказва се, че повечето фит мацки, който следя в инстаграм, преди за били слаби или направо скенджи Joy
Това затвърждава мнението ми , че слабото тяло се моделира по- лесно. Мое мнение, не ангажирам никой с него, знам че не всеки мисли така.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Вчера ми беше тежък ден, не тренирах, а пих едно уиски.
Утре дано ми се получи тренировката.

# 370
  • Бургас/Пз
В сряда правих горна част. За там тежести имам, но не мога да натоваря гърба като хората, за него си трябват, ако не машина поне лост/не за тежести, а за набиране.
Ани, да се оправяш бързо!
Благодаря, Пънк. По-добре съм вече.
Права си, че за гърба определено си трябват набирания. В събота на външните лостове установих, че от 10 набирания през ноември сега правя едва 3. Тъпо ми стана, но каквото такова.
Ще си позволя да пусна 4те упражнения с които се сковах в неделя.
1. гребане със щанга 20кг 4*15 със задържане при издърпването към гърдите по няколко секунди.
2. Военна преса, коята въпреки че е предемно за рамо, при максимално спускане на ръцете натоварва много добре и гърба. 4*15 с лост 8кг.
3. Гребане с една ръка 4*15 на всяка с 12кг.
4. Разтваряне на дъмбели в страни от наклон 4*15. Първо пробвах с 8кг, но се отказах и минах на 6кг във всяка ръка.
След това направих направих 5 кръга по 3 минути от тези https://youtu.be/_qjBvQ9F4kw
Ти ще си прецениш твоите кг-ми, защото със сигурност ще са по-тежки, но да са така, че да можеш да направиш 15 повторения. Това, което установих за гърба е, че иска много бавни и чисти изпълнения и мускулът да бъде под постоянно напрежение.
Ето тук треньорът много хубаво обяснява и е показано бавното изпълнение със задържане. https://www.menshealth.com/fitness/a19545838/10-best-back-exercises/
Първото упражнение с ластика ми е много любимо за загряване.
На гърба му трябва търпение Simple Smile

# 371
  • В страната на мечтите
YGA, Браво! Страхотен прогрес!

Аз  вчера правих Strength & Conditioning, а днес имах 40мин кардио + месене на козунаци Joy (живея в католическа държава и Великден е тази Неделя). Нямах време обаче за разходка и ми е много тъпо, независимо от времето обожавам да съм навън и като остана цял ден вкъщи се сдухвам яко. Поне децата излязоха с баща си.

# 372
От днес за 50 минути stair Master
Вечерта 45 минути пътека под накло+корем на Сами ден 5.

# 373
От днес за 50 минути stair Master
Вечерта 45 минути пътека под накло+корем на Сами ден 5.
Girl, може линк за тези тренировки на Сами? Търся си и аз нещо за корем. Ти колко пъти седмично работиш за корема?

# 374
  • Бургас/Пз
Днес пораздвижих малко горната част, но само с гири 4кг. Последните две тренировки на Сидни много ми харесаха. Получи се точно 1 час тренировка и съм много доволна Simple Smile
https://youtu.be/5GwHZICgiRQ
https://youtu.be/oOc48DafIPI
Не можах да разбера дали това ще е вече априлската програма, защото го презентира като Бонус Бърн. Но ми хареса доста. Особено препоръчвам ден1, който е глутеус и абс. Всяко упражнение се прави по 2 минути и изцежда максимално.
Март месец приключих с 22 тренировки, което за мен е много добре. Трябваше да са 25,но гърбът ми изигра лош номер.
За април планирам 20, да видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт