Тренировки в домашни условия - 110

• 36 114
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Аз харесвам тела като на Юлияна от Boho Beautiful.

O, нея я намирам за изключителна. Тя не е човек в моята книга, а ангел небесен. Two Hearts
Харесвам различни типове фигури, мога да сложа снимки на 5-6 различни телосложения и за мен ще са супер, но различни една от друга.
Какво обаче намирам за възможно за себе си е друга история, и извънземните са извън обхвата на моите стремежи.
Не е невъзможно да се доближа до Керълайн. Може и да греша, но ще опитам. Innocent

# 436
Привет, привет, за днес крака и дупе с Хедър. https://www.youtube.com/watch?v=pcJsP4gogsI&t=1303s

# 437
Шред_ден_1 -много ми хареса ,цяло тяло,базови комплексни упражнения с инкорпорирано кардио,нито много трудно,нито лесно.Надявам се да продължи така и нататък,не е лесно постоянно да бълвсш качество ежедневно дано не прегори скоро в този напън....
Аз харесвам солидни,мускулести мадами с големи ,повдигнати дупета 💪да не са много изчистени ,да има слой заглаждаща мазнинка над мускула 😜
Такива бивши руски гимнастички ,вегетарианки  като тази от Бохото изобщо не ги гледам,нямам никакъв шанс за такава визия ,нито пък е добре за мен  😂

# 438
И аз така изглеждат грациозни обаче твърде, твърде слаби, никакви извивки. Всеки се стреми към различна визия.
Тренировката от вчера
Тяга около 15 серии до 110 кг една от сериите бяха от дефицит
Набиране с тежест 5 серии до 10 кг
СС тяга с прави крака 50 кг с 40 бедрено сгъване 4х20
Гребане с дъмбел - набиране СТ 3х10
Сумо тяга дроп сет
Долен и Горен скрипец 3х10 40 и 45 кг.
Бедрено сгъване на 1 крак в СС с тяга на 1 крак 5хдо отказ
Екстанзи за дупе, бедрено сгъване, тяга
Екстанзии-бедрено сгъване, сумо тяга
3 пъти х10.

За днес 40 минути степер с 2 кг тежести на глезените.
Вечерта ще има клекове, лежанка и раменна преса. Намислила съм една гадост с бг клека, ако не ме до мързи ще я направя 😁.
Утре почивам 😁

# 439
Аз харесвам тела като на Ева Чокадовска.
Мацката от Бохото ми е прекалено гъвкава и чак не ми е приятно да гледам йога с нея.
Аз съм с ковид пневмония. Много ми е тъпо. Днес ми е осми ден и не знам накъде ще тръгне.

# 440
  • Бургас
Следя редовно темата, но не съм писала отдавна защото съм в нещо като дупка. Тренирам редовно, но заради проблема с коленете нямам програма или план, действам хаотично колкото да се движа и съответно няма и резултат. А трябва да сваля килограми, заради тези кашкавалени колене. Храната ми е добре, но работата ми е на бюро, сега е много натоварено и времето не ми достига, в резултат на което имам дни с под 3000 крачки.
Пагане, сподели моля те, как си организирала твоите тренировки, аз също не мога да правя напади и клекове. Останах с впечатлението, че правиш програма, но дните с трен. за крака заместваш с тези на Линда, правилно ли съм разбрала?

Дъждец, бързо оздравяване, да минава леко!

По въпроса за телата - много харесвам Усманова, но не във форма за състезание. Някой знае ли колко е висока?
Ще ми се да имам цел (примерно такова тяло), но ако е постижима. За мен Юлияна от боховците е идеала за жена, но тя е висока, грациозна, фина, а аз съм 158 см. Там не се нареждам.

# 441
Привет Йен! Да, правилно си разбрала. От януари 2019 тренирам със Сидни Къмингс. Тя винаги има месечна програма, следвам я, но когато има тренировка за цяло тяло с тежести например, модифицирам там, където има клекове и напади. Правя ги без тежести, а когато са комбинирани с горна част, правя само упражнения за нея. Когато има ден за крака, правя пилатес тренировка на Линда, за загрявка добавям и клипчета от Moving mango. Ако имам сили, завършвам с малко кардио (15-20 Мин.). Много рядко тренировката за деня на Сидни не ми допада, тогава си избирам работа в същия формат от Хедър Робъртсън. Избирам и по- кратки нейни клипове за добавка към Сидни, защото тя често прави 30-40 минутни тренировки. В момента разполагам с много време и гледам да тренирам около 60-80 минути дневно. Когато съм ангажирана, гледам да се занимавам около 40-45 Мин. Висока съм 168 см., тежа 63 килограма, не съм вейка, никога няма и да бъда. Да кажем, че се опитвам да извлекат максимума от природните дадености, които за съжаление не са от най-добрите при мен. Отдавна съм се приела и тренирам за тонус, настроение и поддържане на килограми около тези, на които съм в момента. Пропуснах да кажа, че тренирам шест дни в седмицата.

# 442
Паганне мисля ,че от теб чухме за Сидни в тази тема ,за която ти благодаря,стана ми тотална фаворитка ! Heart

# 443
  • Бургас
Много ти благодаря Пагане, аз нямам възможност до тренирам всеки ден, но много се обнадеждих от поста ти. Ще направя нещо подобно. Аз се харесвам в интерес на истината, не съм много слаба, но не съм и дебела, но според моя ортопед теглото ми е проблем за коленете и трябва да сваля поне 4-5 килограма. Ще разгледам по-подробно програмите на Сидни, защото до сега като отворя някой от линковете в темата и попадна на поредните и напади с тежест директно се отказвах.

# 444
  • Перник
Sweat Изчетох ви най-после Simple Smile

Kато говорим за цел - тяло - ето това е моето https://www.instagram.com/kelseywells/?utm_source=ig_embed Не, че ще го докарам някога (силикон със сигурност няма да си сложа), но ме кефи да я гледам тази мацка. Другият ми идеал е Ивет Лалова. Мисля, че всички знаем как изглежда Heart Eyes

Потренирвам си леко вкъщи (за протокола - тренирам боса), бягам, когато мога, но напоследък наблягам на градински фитнес и хамалски дейности (в събота след 5 км. бягане с ММ пренесохме 28 кашона плочки по 20 кг. и 15 чувала лепило за тях по 25 кг.)

Дъждец, бързо оздравяване!

# 445
Kато говорим за цел - тяло - ето това е моето https://www.instagram.com/kelseywells/?utm_source=ig_embed Не, че ще го докарам някога (силикон със сигурност няма да си сложа), но ме кефи да я гледам тази мацка.
Много хубава! Но при процентът подкожни мазнини, който е докарала и поддържа силиконът и е единственият шанс за гърди по-големи от А.

Това, което не отбелязахме за триото "Anely Kebfit, Chloe Swain, Larisa Dgarza" е, че и трите са представителки на дадени раси, където освен ген си съществува и "задникопоклонничество" съпоставимо единствено с "футболната религия", да не споменавам за индустрията за милиарди "подплънки за задници" - Butt augmentation или Brazilian Butt Lift Simple Smile Дори и при наличието на изключителен ген не всичко е постижимо единствено със спорт и тежести.

https://www.google.com/search?q=brazilian+butt+lift&tbm=isch … rc=GoJvcYZC9DwGjM

PS Даже си има дума за дупепоклонничеството, ако не я знаете, сега Агентката ще ви научи Wink

И за финал нещо, което ще ви усмихне - ако форума го смали цъкнете на линка и си го прочетете Grinning

https://images.squarespace-cdn.com/content/51f40a7be4b0339265c57 … type=image%2Fjpeg

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 16:24 от Agent Provocateur

# 446
Агент вероятно си права за расата и гена им, само дето и трите тренират с доста солидни тежести. Чак обаче да се прибегнали към пластична хирургия не ми се вярва. По скоро мисля, че е ген плюс тежки тренировки. Има обаче звезди в инстаграм за които съм сигурна, че са прибегнали до пластична хирургия. Първата е Джен Селтър никой не може да ме убеди, че е направила тия щръкнал гъз, който аз не намирам за нещо особено само с разни шано движения без тежести. Аманда Лии също голям, обемен задник и посредствени тренировки. Естественно винаги има вариант, да си имат такива натурални дупета и да показват тренировки за ПР, то обаче си личи.

# 447
Не знам ген ли е или тежести, ама в моят случай със сигурност не е второто. Не си го отглеждам и искам да изчезне поне 1/3, ама не става.
...
Снимката е от една среднощна тренировка преди 2 седмици.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 20:11 от G&B

# 448
G&B такова хубаво дупе имаш грехотя е да искаш да го махнеш😁.
Сподели какво правиш за долна част понякога имаме едно желание, но правим противоположното.

# 449
  • Перник
Kато говорим за цел - тяло - ето това е моето https://www.instagram.com/kelseywells/?utm_source=ig_embed Не, че ще го докарам някога (силикон със сигурност няма да си сложа), но ме кефи да я гледам тази мацка.
Много хубава! Но при процентът подкожни мазнини, който е докарала и поддържа силиконът и е единственият шанс за гърди по-големи от А.
...

Аз нямам нищо против силикона, ако така е прозвучало. Даже цял живот съм мечтала да си сложа (винаги съм била чашка А, с изключение на периода бременност и кърмене). В последните една-две години се отказах Simple Smile

G&B, супер си ти е дупето!

Общи условия

Активация на акаунт