Тренировки в домашни условия - 110

• 36 108
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Biology, тренирам само със Сидни от началото на тази година. Избягвам старателно butt упражнения, защото изобщо не искам да го уголемявам, отглеждам или оформям повече. Просто искам да е малко, ама ... в другия живот.

# 451
За сваляне на мускул знам, че е ефективно доста кардио по скоро крос, и най вече намаляване на протеина в храната, особено в интервала при тренировката. За съжаление или не човек бе може да избяга от гена си. Аз винаги съм искала оформен корем, не с плочки, но стегнат и оформен уви, надали някога ще имам.

# 452
За дупето на Джен Селтър и аз съм се чудила много, защото доста я следях преди няколко години. Не мисля, че съм виждала друго момиче с такова окръглено дупе и толкова тънки краченца като нея, но пък и сестра й има подобна фигура, може би са уцелили джакпот с генетичната лотария.
А на G&B дупето е т-о-п.

# 453
За мен Юлияна от боховците е идеала за жена, но тя е висока, грациозна, фина, а аз съм 158 см. Там не се нареждам.
Всъщност Юлияна била висока 165 см, което не е чак толкова повече от нашите 158 см (и аз съм толкова). Но факт, много нежна и грациозна жена е.
Дъждец, бързо да минава и да няма последствия.
G&B хубаво дупе, като барабанче Simple Smile На мен изобщо не ми изглежда голямо, само добре оформено. Никак не харесвам плоски и провиснали задници 😊

# 454
Аз нямам нищо против силикона, ако така е прозвучало. Даже цял живот съм мечтала да си сложа (винаги съм била чашка А, с изключение на периода бременност и кърмене). В последните една-две години се отказах Simple Smile

Аз също нямам, но не си давам перфектните малки гърди! Grinning Който иска да си слага, аз не съдя!

G&B - супер ген, супер форма, единственото смаляване е чрез сваляне на мазнините.

Агент вероятно си права за расата и гена им, само дето и трите тренират с доста солидни тежести. Чак обаче да се прибегнали към пластична хирургия не ми се вярва.
Аз не казвам, че тези конкретно девойки са прибегнали, а че в техните среди/общности и хирургията на задните части и инжектирането на мазнини взети от тялото в задника са по-популярни и широкоразпространени практики от аспирина и ботокса взети заедно Simple Smile

70/99 Rowing 36 min
71/99 Usmanova Abs + Usmanova Booty + Rowing 33 min
72/99 Usmanovа Abs
73/99 Yin Yoga
74/77 Usmanova Abs + Usmanova Booty + Crosstrainer 22 min
75/99 Rowing 33 min
76/99 Usmanova Booty + Usmanova Abs + Rowing 44 min
77/99 Rowing 33 min

# 455
  • Някъде там
Дъждец, бързо оздравяване!

# 456
  • Бургас/Пз
Днес съм по-добре, явно лекарството за зъб действа, та поне се наспах тази нощ.
То зъб, зъб, ама на апетита хич не ми се отразява Simple Smile
Днес двете тренировки на Сидни от Шред ден 1 и 2. При първата на мястото, където тя правеше кардио, аз правих клекове. Пропуснах го, защото реших, че ще направя и кардиото от ден 2. А то взе, че ме озори Simple Smile
Утре ще пробвам тази Линда, която споменавате. Може ли да ми изпробвана нейна тренировка за задно бедро и глутеус??

Дъждец, дано да нямаш усложнения, пази се!

G&B, супер си. За намаляване на обиколките знаеш кардиото действа.

Агент, чакам с нетърпение да разкажеш повече за тренировките ти с Усманова.

# 457
Дъждец, бързо и успешно възстановяване ти желая. 🌺
Днес почивам. Като погледнах, не бях почивала от миналия вторник, а имам 90+км за седмицата.

# 458
И аз се нареждам за отзиви за Усманова 😃

# 459
  • В страната на мечтите
Дъждец, да се оправяш бързо и без последствия! Hug

G&B я пропуснах за съжаление, но не се съмнявам изобщо в хубавото ѝ дупе Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес Сидни ден 2 от Шред, хареса ми, но ми се искаше малко повече корем. Ако намеря време (в някой друг живот вероятно) ми се иска да добавям към тренировките на Сидни и по нещо за корем на Памела (Линда не съм я прегледала още). Уви, 24 часа са прекалено малко за две деца, мъж (мрънкало) и тренировки. Обмислям да сменя мъжа, от тренировките не се отказвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 460
Дъждец, бързо възстановяване.
Агент, Ева ми е любимка, но не помня дали тя е тихият убиец. Има пилатес, но и плиометрия при нея.
И моето дупе расте като гъбка и вече спрях да го поощрявам, т.е. намалих му тежестите и включих ластици. Според мен модата на големите дупета се държи на навлизането на плазмите и течните кристали. Нещо смениха пропорциите и хората на екрана изглеждат по-широки, а родените след 98-99 реално са израснали с тази нова естетика. Но пък и на мен боховката ми е твърде слаба.
За днес - една тренировка с плъзгащи се дискове за корем, която на моменти беше мъчителна, макар и не задължително за корема. Прегледах канала. Имат интересни неща от рода на пилатес и балетни. Повечето са 10-30 минути. Основно със собствено тегло, ластици и плъзгащи се дискове. След нея-кратка тренировка с пудовка от Хедър. Води се за горна част, но реално е за цяло тяло.
https://youtu.be/dOBYnipUufc
https://youtu.be/5u4-dtPjQPk
П.п. Ани, с линда правя основно външно бедро, което винаги е на ниво. За дупе си спомням, че съм правила тази, която е ок, без да е от най-добрите й тренировки.
https://youtu.be/_F5TurMhX5s

# 461
Ани, аз мисля, че тази си я спомням като особено болезнена за дупе.
https://youtu.be/Ht5PPCy7kk4
Както Звезди казва, за вътрешно и външно бедро няма равна.

Дъждец, бързо оправяне, дано 8ми ден вече да е на края.

За днес Total body chisel. Добра тренировка на Отъм, само уж weight lifting, но толкова бързо се движеше през упражненията, че си беше чисто кардио откъм пулс.

# 462
Дъждец, бързо възстановяване.
За днес - Ден2 на Shred. Малко ми дойде в повече след работа, но го направих. Отваряме в понеделник и се надявам да си вкарам графика в ритъм. И фитнесите отварят, та ще планирам по-добре какво как да стане с повече кардио и сваляне.

# 463
Ани, това е моето предложение за глутеус.
https://m.youtube.com/watch?v=wbMofoYzVAM&t=5s
Ако имаш тежести за глезени, би се получила чудесна тренировка.

# 464
  • Бургас/Пз
Дана, Звезди, Пагане, благодаря ви. Много ме заинтригувахте с това вътрешно бедро, ще взема да пробвам първо нея Simple Smile Със сигурност ще пробвам всички, които ми препоръчахте Simple Smile Имам тежести за глезените, ще се възползвам. Утре ще дам отчет коя съм избрала Simple Smile
Днес се видях с приятелка, която не ме е виждала от 5 месеца и каза, че дупето ми е спаднало Sad Аз също виждам загубата на обем, въпреки че тренирам повече отколкото като тренирах във фитнеса. Някъде нещо греша, но не мога да преценя къде...

Общи условия

Активация на акаунт