Тренировки в домашни условия - 110

• 36 106
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Ани храненето ти как е, сигурна ли си че приемаш оптимално количество протеин и като цяло калории. Нали знаеш, че за да расте дупето и въобще всичко трябва да му дадем нужните количества най вече протеин. Другото което е все ми се струва че тези Сидни, Каролин и прочее са много добри за поддържане на форма, може би и за сваляне, защото тренировките им са по интензивно и аеробни.Тренировки които не позволяват използването на големи тежести, не искам да предизвиквам пак спорове но според мен може би и тренировките ти не са оптимални щом искаш да качваш в дупето. Аз бих правила по умерени, базови тренировки,с колкото мога по тежко. В залата най вероятно си тренира по тежко и с ниска аеробна активност и затова си качвала. Разбира се, не твърдя, че съм права, обаче все ми се струва че сегашните тренировки са повече кардио насочени. Всъщност за мен най добре работи тежко с бройки над 8.Можеш да опиташ различни комбинации от упражнения, изпълнени в кръг, супер серии. Много добра комбинация е няколко кръга 3 до 4 бройките 8-12
Бг клек ляв крак веднага след това напади ляв крак, и шутове ляв крак после с десния. Клека, тягата, са ясни, много добри за дупе. Ако не си опитвала тежъл степ ъп, на висок стол се получава супер. Box клек също яко удря задника, можеш да го правиш на стол, също kneeling hip trust, добро утро. Българският клек ми е много любимо упражнение, с наличните ти тежести ако са няколко например 5 кг, 10 и 12(това е пример). Пробвай следното нещо.
3 серии са кажем първо с левия крак  20 бройки с 5 кг щом,направиш 20 правиш пауза в долна точка 10 сек и вземаш 10 кг правиш още 20 бройки, задържаш след 20 та, правиш пауза 10 сек и вземаш 12кг  опитваш да направиш поне 15 ако можеш и 20.Това ти е една серия.

# 466
Дъждец и от мен силно гуш и пожелания бързо да започеш да се подобряваш !! Hug Kissing Heart

Скрит текст:
От миналия четвъртък не съм писала, защото ми е едно смотано. Сега пък в класа на голямата ми дъщеря има болни - 3 деца са положителни и тя е под карантина. Имаше опция да я тестват на 5-я ден, но не го направихме. Предпочитам още няколко дни да учи от къщи. В края на седмицата и изтича карантината, но пък майка ми днес ми се обади че нейна близка приятелка е болна и е била контактна. Чудя се за кого по-напред да се тревожа...

За днес 40 MINUTE KETTLEBELL WORKOUT // Full Body Strength & Cardio

И исках да кажа на Dez, че на всички показани снимки е чудесна! Възхищавам ти се за дисциплината и планирането!!

Дух, ама ти си постигала страхотна промяна!! Това не всеки го може!!! Убедена съм, че ще се справиш отново Hug

# 467
И аз малко се изгубих тези дни и не съм тренирала. Имахме дълъг уикенд - 4 почивни дена и малката ми дъщеря стана на 5, таббяхме заети. Ядох много торта и съответно се отрази на кантара Sad.
Вчера продължих с тичане на пътечката, а днес йога за Weight loss с Adrienne. Тези дни ще правя нешо различно от Caroline, искам упражнения за цялото тяло.

Аз не следвам никакви инфлуенсъри, пренаситих се отдавна. Някои от тези, които сте показали са като копия на Кардашиянс - и телата, и позите, всичко 🤮.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 10:00 от Calli

# 468
Биб, много ти благодаря за милите думи! Flowers Hibiscus Както и на останалите, които ме насърчавате и побутвате по пътя! Много ми е приятно да си започвам деня с вас! Hug

След навежданията назад (йога) от последните дни съм с МТ на целия гръб. Satisfied

G&B, super ти е д-то видях го! Beers
Calli, да ти е жива и здрава рожденичката!

# 469
Дъждец, съжалявам, надявам се да се възстановиш бързо.
Биб, благодаря. Прегръщам те.
Ани, ти отказа ли се от 80 ДО?

При възможност за двуразови тренировки между 20-30 минути как бихте ги структурирали? Силова - кардио или кардио сутринта на гладно, силова следобяд? Трябва да има по няколко часа между тях, за да не злоупотребявам със способността на наследника да се занимава сам

# 470
Вчера правих клекове 6х8 с покачва ща тежест, повторенията се запазват, лежанка 3х6 с 30 кг, дроп серия на български клек, плюс оноеа което обяснявах на Ани по горе.
Лицеви опори 3х10,8,5 с 2,5 и 10 кг диск
1 трисет за дупе абдуктор аддуктор, ритници на машина 3х20, 100,100 кг, 90кг.
Един трисет за рамо раменни преси, въртолет, разтваряне с 7 и 10 кг 3 серии по 10.
Завърших с 5х20 клек с 50 кг.
Днес почивам само ще рсзтягам, мисля да изкарам деня на плодове само и да се насладя на последния ми почивен ден.

# 471
  • Бургас/Пз
Дух, направих първата седмица от ДО фаза 1 и изобщо ни бях впечатлена, все едно не съм тренирала. Въпреки това направих по една седмица и от втората и третата фаза, в тях краката и глутеуса ми харесаха, но друго не и реших, че няма да я мъча.

Биологично момиче, протеинът даже ми е в повече - под 120г не падам, а в повечето дни ми е около 140, че имам даже и такива, в които гоня 200г. Калориите също са ми добре, като цяло нямам загуба на тегло, не съм отслабнала изобщо, даже съм качила близо два кг-ма в сравнение с лятото, когато според мен формата на д...то ми беше той-добра.

За тренировките със Сидни съм съгласна, че идват една идея повече кардио, въпреки че аз вече доста ги модифицирах и правя колкото се може по-малко кардио.
Благодаря за идеите за бг клек, но ако направя 5 серии по 20 повторения дори и само със собствено тегло, на другия ден няма да мога да си ползвам коленете. Имам две операции и като цяло гледам да ги щадя. Отпадите добре ми се получават и правя основно тях, но пак гледам да не прекалявам.
Естестевено и аз си мисля, че тежестите в залата си казаха думата лятото, но просто в момента не мога да си позволя до клякам с повече от 30кг. Ще опитам до изключа максимално кардиото и да правя поне 2 чисти силови тренировки за долна част до видим как ще е.
Благодаря за насоките Simple Smile

# 472
Днес си избрах рандъм тренировка за горна част и абс от Сидни,май от ъкселърейт,по принцип втората и тренировка от шред е кардио ,но краката са ми доста изморени ,пък мисля утре да ходя да закрия сезона на ските и ми трябва Пауър 😃
Ани и аз бих махнала кардиото изцяло и на негово място изолирано за дупе .
Ето на Сиднито плейлист https://youtube.com/playlist?list=PLE5lGVrS3V9ccTmRa7PoxfBzGjUoQrwTK

И моите любими https://youtube.com/playlist?list=PLHGV7icpWfa9ZAUZbtuqDOHp0yEb-onyf

# 473
Ани.
Не знаех за проблемите с колената, затова дадах идеята с бг клека.
Иначе можеш да опиташ, по 2 до 3 тежки движения за долна част да кажем клек, тяга и хип тръст (знам че обичаш да го правиш 😁), и да завърши с гигантска серия за дупето с ластик, повече бройки.
Другото което е добро са точно по 1 такава гигантска серия с тежести, повече бройки, после още 1 в същото описание.

# 474
Сърдечно ви благодаря, момичета!
Биб, дано се разминете и всичко да е наред.
Приятни тренировки ви желая!

# 475
Духче, според мен зависи кога можеш да вместиш основната си тренировка за деня. С малко бебе аз успявах в часовете на следобеден сън (между 14:00 - 16:00ч.) Тогава правех силова, кръгова и т.н. към 35-40мин.
Сутрин кратко кардио (ако имах време), но вечер почти винаги навъртах между 6-7км с количката и/или бягах и правех кратки серии упражнения на открит фитнес в парка.

Когато поравех силова + кардио на мен лично повече ми допадаше да си направя първо силовата и да добавя кардио в края.
Най-добрата ми форма беше тогава. Ще трия след малко.

Трябва да започна да тренирам двуразово, но и като бог Шива да стана времето вече не ми стига между работа, готвене, къща. Всички са в къщи и всички са гладни Sunglasses JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Отивам да работя!

Дъждец, и ти да пишеш скоро и силно се надявам вече да си го сборила!! Kissing Heart

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 11:57 от ~Биб~

# 476
Биб, благодаря ти за мнението. Май с бебе план трудно се прави, та общо взето ще в както сваря.

За днес отчитам кардиото от фикс а. Много ме боли кръста и може би следобяд ще е йога вместо спининг

# 477
Дух, първо силовата според мен, за кардио ако остане време...
Ани, може да си вземеш тренировъчна жилетка, която да допълни килограмите към щангата, за да може да клякаш с по-тежко. В тази програма https://rutracker.net/forum/viewtopic.php?t=2531722  , ако ти се занимава, погледни в мезоцикъл 3 , има 4 бонус тренировки за долна част, изцяло силови са - повторенията са 6, 7, 8 с 80-85-90% от 1 РМ - преден клек, заден клек, статичен напад и мъртва тяга....само щанга и тренировъчна жилетка трябват. Най-добре е във фитнеса да се изпълнява, но все пак е измислила някакъв вариант и за вкъщи с жилетката + щангата.
Аз направих един месец LITE, като добавях веднъж седмично STS total body, и кардиата от LITE ги заменях с бягане и STS Shock Cardio. Много добре се получава, ще завъртя така още един месец. Вече мога да кажа, че съм постигнала мечтаното тяло, поизчистих още малко, понеже се движа повече през деня, ненарочно. В много по-добра форма съм от миналата година по това време.
G&Bу страхотно дупе!

# 478
  • Бургас/Пз
Ани.
Не знаех за проблемите с колената, затова дадах идеята с бг клека.
Иначе можеш да опиташ, по 2 до 3 тежки движения за долна част да кажем клек, тяга и хип тръст (знам че обичаш да го правиш 😁), и да завърши с гигантска серия за дупето с ластик, повече бройки.
Другото което е добро са точно по 1 такава гигантска серия с тежести, повече бройки, после още 1 в същото описание.
Не ме разбирай погрешно. Много харесвам бг клека и често го правя. Просто не мога с големи тежести и много повторения. Хип тръста наистина ми е любим и май трябва да заложа предимно на него. Като го правех на всяка тренировка определено резултатът беше добър. Ще помисля по сериозно и ще си подредя малко програмата, че само със Сидни няма да станат нещата при мен.
Благодаря, момичета Simple Smile

# 479
Ето за днес какво направих:
Hip dips - странично дупе:
https://youtu.be/N1axQ7Kejos движенията, поне за мен са много ефективни, за напреднали може и с лента или тежести.
Корем и талия:
https://youtu.be/4Zne-5V30xg статична странична опора правя, но размърдам ли се ужасно се пързалям по паркета, като котка на лед Confused
Гърди(днес не ми е ден за тази част на тялото, това е само малко да не губя тренинг):
https://youtu.be/NOZYgyFFAVk
Дам, вече даже правя "женски лицеви опори" 9 бр. до десет не съм ги докарала 🤣💕 За нормална за сега не се и надявам!

Общи условия

Активация на акаунт