На море в Турция - Тема 70

• 74 706
  • 794
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде в Европа...
На този принцип, защо от вчера, 16.04.2021 отвориха моловете? Точно със същия текст бяха затворени до 15.04.2021. От 28.04.2021 ще има организирани пътувания и посещения на туристически обекти у нас и в чужбина. Нашите го направиха с цел откриване на летния сезон от 01.05.21 г., за пътуванията в чужбина ще се гледат правилата за влизане в съответната държава.
Така е, но само ако не излезе нова заповед, с която да продължи и след 27.04...Няма ли заповед, действието на тази е наистина до 27.04...
В една група във фейса пишат, че доста хотели са си променили напред във времето датата на отваряне. Проверете наистина в чат с хотела! 👍

# 166
  • София
Днес писах на Камелия К Клуб Сиде - отворили са.

FBID100004746450299,
Скрит текст:
забранили сте получаването на съобщения

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 13:59 от hris.g

# 167
Днес писах на Камелия К Клуб Сиде - отворили са.

FBID100004746450299,
Скрит текст:
забранили сте получаването на съобщения
Живо ме интересува отговора на Камелия, защото и ние сме колебаещи се, за 08.05. Не мога да прочета скрития текст, изписва ми, че съм забранила получаването на съобщения, не знам защо? Може ли да ми го пратите на лични? Благодаря!

# 168
  • София
Отговорът от Камелия К клуб беше кратък. Писах в чата, на официалния сайт. Питах дали хотелът е отворен, отговора беше - хотелът е отворен. Попитах ги дали имам резервация, но ми дадоха телефон на който да проверя. Този номер няма Вайбър и за сега не съм звъняла.

# 169
По принцип те имат всякакви начини за комуникация, но ако искате нещо повече да ги питате, включително и за резервации може да го направите на имейла, писaл съм им по принцип и отговарят до няколко дни.

info@kamelyacollection.com

# 170
Здравейте,
Отменят ли чартърите за началото на май? Трябваше да летим до Анталия на 8 май. Днес ни се обадиха да ни кажат, че се налага да ни изместят резервацията за хотела с една седмица.

# 171
  • Sofia
Може хотелът да отваря по-късно или да не са събрали достатъчно хора за чартъра.
Скрит текст:
И ние имахме подобна случка, още предходната година бяхме предплатили 10 нощувки, месец преди почивката анулираха чартъра, с който трябваше да се върнем. По неволя удължихме престоя си с още 2 дни, за да има с какво да се приберем. Тези два дни ни излязоха златни 1 м. преди датата.

# 172
Здравейте! Ще изместя малко темата от последната страница. Днес, проверявайки цени на хотели, попаднах на невероятна аномалия. Става въпрос за хотел Kaya Palazo Golf Resort Belek. За един и същ период на почивка, за един и същ тип стая, със собствен транспорт за двама души, попаднах на следните цени: една туристическа фирма дава цена 3192 лева, а друга - 7424 лева. Чудя се на какво се дължи тази разлика?

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 01:03 от ndimitrova

# 173
Славейче, хотелът ни е Yasmin Bodrum Resort 5*.
Не смятам изобщо да се отказвам от почивката, освен по вече описаните от мен причини. Така или иначе в договора е посочено при какви ситуации връщат парите, като напълно ме устройват. Ваучери не ми трябват. На море в бг няма да ходим. Ще направя това, което ме посъветва Роже, пък каквото излезе.

в БГ хотелите се надяват че няма да може да се пътува  и цените ще бъдат в космоса

# 174
  • Някъде в Европа...
Славейче, хотелът ни е Yasmin Bodrum Resort 5*.
Не смятам изобщо да се отказвам от почивката, освен по вече описаните от мен причини. Така или иначе в договора е посочено при какви ситуации връщат парите, като напълно ме устройват. Ваучери не ми трябват. На море в бг няма да ходим. Ще направя това, което ме посъветва Роже, пък каквото излезе.

в БГ хотелите се надяват че няма да може да се пътува  и цените ще бъдат в космоса
Точно! Нашите хотелиери и ресторантьори са на принципа "ден година храни". А качество и количество клиентела нямат значение....

# 175
  • Пловдив
В България тези хотели които аз следях бяха по ниски цените от миналата година.Особенно ако запазиш на ранни. А тези които съм си набелязала за Турция бяха с 30 и повече процента по-скъпи.Като сложа и парите за тестове не ми излиза сметката.Е не съм станала още милионерка.😀

# 176
Може хотелът да отваря по-късно или да не са събрали достатъчно хора за чартъра.
Скрит текст:
И ние имахме подобна случка, още предходната година бяхме предплатили 10 нощувки, месец преди почивката анулираха чартъра, с който трябваше да се върнем. По неволя удължихме престоя си с още 2 дни, за да има с какво да се приберем. Тези два дни ни излязоха златни 1 м. преди датата.
Има ли други на които им предстои да летят около тези дати? Как е положението при вас?

# 177
  • София
Турското министерство на туризма публикува данни за броя на чуждестранните туристи през януари и февруари 2021 г. Въпреки пандемията и ограниченията 1 047 763 (1 милион 47 хиляди 763) туристи посетиха Турция през януари и февруари.
През януари 2021 г. Турция са посетили 509 787, през февруари - 537 976 чуждестранни туристи, общо - 1 милион 47 хиляди 763 души.

# 178
  • София
Има ли вече яснота как ще бъде организиран летния сезон в турските курорти? Ще може ли да се почива в страната без задължителен тест или с ваксинационен сертификат?

# 179
до колкото разбрах 30.04.21г. ще се обсъжда как ще започне и откога сезона за масовия турист,говори се нещо за след11.05.2021г.

Общи условия

Активация на акаунт