В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 381
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Днес бях на фетална или бхс,изгониха таткото, детето е добре ,на 80 % момиче ми каза док, след месец ще е сигурно, взеха ми кръв, общо 85 лв всичко. Вече се зарадвах ,отпусна ми се  душичката .Каката е малко разочарована ,искаше момче ,ама ще свикне.

# 136
Аз се къпах 3 часа, двзинфекцирах всичко, ядох чесън и се успокоих 😂
Да питам момичетата, на които казват пол на бебето на първа ФМ, в коя седмица го правихте. Аз другата на 30.03 ще съм в 10 гс и 3 дни. Тогава тепърва ще запазвам час и се чудя за коя седмица да запазя 🙄

# 137
Аз отидох в 12 и няколко дни и на мен ми каза пола на 80%

# 138
Аз също съм с тромбофилия. На 25 години съм и имам два спонтанни аборта първия в 11с, втория в 7с. В момента съм на Фраксипарин и Аспирин, като ги редувам през вечер. Надявам се скоро да отпаднат инжекциите, но каквото е. Мъжа ми вече се специализира в слагането им. 😀 А
з съм 9с+5. Другата седмица съм на преглед. Силно вярвам, че всичко ще бъде наред. Както бях споделяла в предната тема, гледам да не се панирам заради вируса, работя си спокойно и така. Само положителни неща ще ни се случват на всички тук. 😊😊😊

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 22:05 от Poppy_26

# 139

Ако пусна тези достатъчни ли са ?

# 140
Ехааа, колко сте изписали.  Днес бях на преглед, всичко е ок ,аз съм 12г.с и 3 дни, бебчо отговаря на 13г.си 1д. Взеха ми кръв за бхс, вторник чакам резултати. И да ви се оплача 2 вечери подред повръщам пак. Мразя да повръщам, честно. Това малкото диване в корема явно ще си е с характер,  това ми е 3та бременност такова нещо не ми се е случвало.  Не знам защо , но си мисля, че е мома😁

# 141

Ако пусна тези достатъчни ли са ?

По принцип и 5. 6. са ти достатъчни, аз освен тях имам пускани и 1. и последните две.

# 142
По същия начин съм с повръщането. А уж трябваше от 12 седмица да утихва това...

Ехааа, колко сте изписали.  Днес бях на преглед, всичко е ок ,аз съм 12г.с и 3 дни, бебчо отговаря на 13г.си 1д. Взеха ми кръв за бхс, вторник чакам резултати. И да ви се оплача 2 вечери подред повръщам пак. Мразя да повръщам, честно. Това малкото диване в корема явно ще си е с характер,  това ми е 3та бременност такова нещо не ми се е случвало.  Не знам защо , но си мисля, че е мома😁

# 143
Накарахте ме да се замисля за тези тромбофилии. Аз имам един спонтанен аборт, после успешна бременност. Сега бяха близнаци, на които се чуха двете сърца, но едното не се разви. Трябва ли да направя такива изследвания? Имам Хашимото, следя го от първата бременност.
В Геника ли е добре да се направят, не видях пакет с цена 300 лв?

# 144
Мили момичета, казах го на Horiom, казвам го и на всички вас. Моля ви, не се паникьосвайте излишно. След като вашият лекар е преценил, че нямате нужда да правите такива изследвания, не се стресирайте излишно с кофти мисли. Знам, че всяка една от нас иска да направи всичко възможно, за да роди здраво бебе, но на първо място е СПОКОЙСТВИЕТО. Тук сме се събрали над 100 бременни жени, всяка една от които е строго индивидуална и единствена по рода си. Това, че аз втората, петата или десетата сме преживели Х неща, не означава, че и на вас ще ви се случи същото. Моля ви бъдете спокойни, запазете добрите си мисли и се доверете на лекарите си. Те най-добре знаят какво трябва да се направи и какво не. Все пак тук сме, за да се подкрепяме, не да се плашим и стресираме излишно.
Бъдете позитивни и всичко ще бъде наред! ❤️❤️❤️

# 145
# 146

Време беше, да вземат някакво отношение към бременни и родилки. Виждам, че и моята АГ е във въпросния съвет, което ме прави още по-спокойна. 🙃

# 147
Момичета,според вас репарил гел става ли сега за мазане,от вчера имам много силни болки в гърба ма нещо прищипано защото не мога да мърдам докато не се раздвижа и се чудех репарила ок ли е ...

# 148
Hariom1, това е от листовката: "По време на бременност и кърмене продължителна употреба върху обширни участъци от кожата трябва да се избягва."
Аз преди 10-тина дни използвах масажен гел с див конски кестен и арника и доста ме облекчи след 3-то нанасяне.

# 149
Благодаря,Криси
Как си, всичко нормализира ли се?

Общи условия

Активация на акаунт