В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 386
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Не съвсем. Два дни, след като се прибрах от болницата, бях приета наново, пак кървене. Този път обаче се видя леко отлепване на сакчето. Сега вече отново съм си вкъщи, но с инструкции да наблегна на повече лежане и почивка. Подготвиха ме, че предвид отлепването, е възможно до 14 седмица ту да намалява, ту да се засилва зацапването и не съм сигурна как точно ще запазя спокойствие толкова време.
НО!!! Да не бъда лош вестоносец все пак. Не съм с болки, буболечката шава, така че нищо фатално не е станало.
Ако някоя мама се притесни в подобна ситуация - много е важно да се контролирате, момичета. Хладнокръвие, преглед и чак след това емоции, че няма да са ви в помощ.

# 151
И аз докато се включа в новата тема вие сте изписали над 10стр. 😁 Надявам се всички да сте добре! Времето се оправя още малко. Дано скоро се нормализират нещата и скоро да отворят градини, училища и работни места, които сега са затворени. Моята бъдеща кака издивява у нас, при което ни къса нервите по цял ден на 2,6г. Днес съм точно 10г.с още 2 седмици и ще се отпуснем да кажем на най-близките за бебе номер 2, нямам търпение. За БХС И ФМ аз съм на 9 април, тогава ще съм точно 12г.с, но не се надявам да ми кажат пол. В тази връзка Елмазче ти къде ги направи и за кръвните след колко време ти казаха, че ще излезнат резултатите? За втората ФМ мисля този път да отида в Селена и тъкмо да разгледам болницата, защото този път обмислям живот и здраве да раждам там, но още е рано да говорим за това май.
Аз другата седмица вече ще отида да пусна тези, които се правят на гладно. Снощи си взех контейнер за урина. Все отлагам от една седмица, че сутринта ми е много трудно да се замъкна до лабораторията, а и с детето малко трудна е организацията.
Тресат ли ви вече хормоните? Аз съм яко изнервена. Гаденето е с пълна сила. Вече и от готвене като ми замирише и връщам. Любимото ми месце и кафе отдавна не са в менюто ми, но от тях е най-голямото отвръщение на миризми. Вече знам със сигурност, че бременност с бременност не си приличат. С дъщеря ми не бях така, но след това тя се погрижи да ми разкаже играта. 😁 Надявам се на кротко бебе този път след тези неудобство сега. 😁

Ехааа, колко сте изписали.  Днес бях на преглед, всичко е ок ,аз съм 12г.с и 3 дни, бебчо отговаря на 13г.си 1д. Взеха ми кръв за бхс, вторник чакам резултати. И да ви се оплача 2 вечери подред повръщам пак. Мразя да повръщам, честно. Това малкото диване в корема явно ще си е с характер,  това ми е 3та бременност такова нещо не ми се е случвало.  Не знам защо , но си мисля, че е мома😁

# 152
Аз се следя изцяло в Селена и там ще си правя всичко. Другата седмица на 30-ти съм на преглед и тогава ще дам повече инфо за ФМ и БХС там, цени и лекари. Хубавото там е, че си имат лаборатория и не се налага да обикаля човек, особено в това лудо време.

# 153
Много ще ми бъде полезно, ако споделиш после как е минало, bubamara9.
Аз много се двоумя дали да правя там БХС. ФМ обаче със сигурност ще правя при Троянчев. При първата си бременност съм била и при Кръшков, той също беше много внимателен, спокоен и обясняваше, дори направи една уникална снимка на бебето в анфас, сякаш по поръчка беше застанала така. Joy

# 154
Ах, ladymagic, аз също днес обявявам 10 седмица и също съм на ФМ на 9 април. За нея ще ходя до кабинета на д-р Амалиеви, но за БХС от там ще хвана към Селена. Само се надявам до тогава да нямам други извънредни приеми там! Сестрите и санитарките, които се грижеха за мен бяха прекрасни, много спокойни и грижовни, но вкъщи си е вкъщи.
Иначе се убедих, че като база, са много добър вариант. Имам "късмета" да съм обиколила почти всички частни и държавни болници из Пловдив, така че не си говоря наизуст Grinning

# 155
Аз се следя изцяло в Селена и там ще си правя всичко. Другата седмица на 30-ти съм на преглед и тогава ще дам повече инфо за ФМ и БХС там, цени и лекари. Хубавото там е, че си имат лаборатория и не се налага да обикаля човек, особено в това лудо време.
Аз също се следя изцяла в Селена и аз даже съм на 30ти на преглед там съм и раждала . При кой ще правиш ФМ?

# 156
Аз също се следя изцяла в Селена и аз даже съм на 30ти на преглед там съм и раждала . При кой ще правиш ФМ?
Аз там ходя от 12 години 😊 Много съм доволна, два пъти съм раждала там. Следя се при д-р Светлана Петрова. Аз много си я харесах и много си допаднахме, та няма да я сменям. Като ида на 30-ти ще я питам към кой да се насоча. С баткото бях при Кръшков и той е много готин.

# 157
Аз там ходя от 12 години 😊 Много съм доволна, два пъти съм раждала там. Следя се при д-р Светлана Петрова. Аз много си я харесах и много си допаднахме, та няма да я сменям. Като ида на 30-ти ще я питам към кой да се насоча. С баткото бях при Кръшков и той е много готин.

Д-р Даниел Ставрев мен ме насочи при д-р Даскалов

# 158
  • омъжена
Аз се къпах 3 часа, двзинфекцирах всичко, ядох чесън и се успокоих 😂
Да питам момичетата, на които казват пол на бебето на първа ФМ, в коя седмица го правихте. Аз другата на 30.03 ще съм в 10 гс и 3 дни. Тогава тепърва ще запазвам час и се чудя за коя седмица да запазя 🙄
аз също съм в 12 г.с

# 159
И аз докато се включа в новата тема вие сте изписали над 10стр. 😁 Надявам се всички да сте добре! Времето се оправя още малко. Дано скоро се нормализират нещата и скоро да отворят градини, училища и работни места, които сега са затворени. Моята бъдеща кака издивява у нас, при което ни къса нервите по цял ден на 2,6г. Днес съм точно 10г.с още 2 седмици и ще се отпуснем да кажем на най-близките за бебе номер 2, нямам търпение. За БХС И ФМ аз съм на 9 април, тогава ще съм точно 12г.с, но не се надявам да ми кажат пол. В тази връзка Елмазче ти къде ги направи и за кръвните след колко време ти казаха, че ще излезнат резултатите? За втората ФМ мисля този път да отида в Селена и тъкмо да разгледам болницата, защото този път обмислям живот и здраве да раждам там, но още е рано да говорим за това май.
Аз другата седмица вече ще отида да пусна тези, които се правят на гладно. Снощи си взех контейнер за урина. Все отлагам от една седмица, че сутринта ми е много трудно да се замъкна до лабораторията, а и с детето малко трудна е организацията.
Тресат ли ви вече хормоните? Аз съм яко изнервена. Гаденето е с пълна сила. Вече и от готвене като ми замирише и връщам. Любимото ми месце и кафе отдавна не са в менюто ми, но от тях е най-голямото отвръщение на миризми. Вече знам със сигурност, че бременност с бременност не си приличат. С дъщеря ми не бях така, но след това тя се погрижи да ми разкаже играта. 😁 Надявам се на кротко бебе този път след тези неудобство сега. 😁

Ехааа, колко сте изписали.  Днес бях на преглед, всичко е ок ,аз съм 12г.с и 3 дни, бебчо отговаря на 13г.си 1д. Взеха ми кръв за бхс, вторник чакам резултати. И да ви се оплача 2 вечери подред повръщам пак. Мразя да повръщам, честно. Това малкото диване в корема явно ще си е с характер,  това ми е 3та бременност такова нещо не ми се е случвало.  Не знам защо , но си мисля, че е мома😁
Ти при др.Кълев ли се следиш? Вчера бях при него, беше ми казал да дойда  на 25ти, за да пуснем изследванията за синдрома на Даун. Та вчера ме гледаше по- обстойно,  като се заблуда в този екран умислено, чак се уплаших, ама ти ако си при него си го знаеш, не говори много. Измери главичката, коремчето и още някои други неща.След това написа някакъв лист , аз от бързината не ги прочетох, но имаше някакви измервания и ме прати  в писанец да ми вземат кръв. Там ми казаха във вторник, че ще са готови резултатите.  А той ми каза да му ги пратя по вайбър, иначе ме вика пак на 15ти. Само го питах всичко ок ли е, отговора беше екстра🤷‍♀️. Но си го харесвам. Но му казах и този път ако ми кажете момче ви зарязвам,  взе да се смее 😁. Каза другия път ще видим. И естествено забравих да питам да ми изпише нещо против повръщане. Всяка вечер едно и също. Повръщане и това е. Иначе гърдите не ме болят вече.
Ако си при него щях да те питам,  той ли ти назначи фм, защото на мен нищо не ми е казвал още, а аз му имам много доверие като специалист

# 160
А като се записвахте за Женска консултация искаха ли ви общ вътрешен статус освен направлението? Предната бременност не са ми искали?

# 161
А като се записвахте за Женска консултация искаха ли ви общ вътрешен статус освен направлението? Предната бременност не са ми искали?
Не

# 162
Здравейте Simple Smile Има ли някоя мама, която е ходила на ФМ в медицински център Фемина? Интересува ме дали допускат бащите на този преглед..

# 163
  • au bout du monde
Мина ми ФМ. Всичко е наред с бебо. Момче ще е пак👶 Момиче ще бъде вероятно третото😄
Ще пускам разни кръвни и урина и на 15 Април пак ще ходя при Стоилов на преглед. Реших при него да се следя. Не обичам да сменям много лекари и да обикалям. А и ми харесва че кабинета е малък и само бременни има вътре и обикновено няма струпване на чакащи.
Терминът се измести за 29 Септември😊

# 164
Питах по телефона за придружител във Фемина, казаха, че в момента не може никой. След вторник ще споделя повече подробности. Само се надявам всичко да е наред 🙏🏼

Общи условия

Активация на акаунт