В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 015
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Някой има ли представа дали в Рамус работят с направления за кръвни и микробиологични изследвания? Днес се записах на ЖК и трябва да си пусна изследвания, дадоха ми и съответните направления за тях и не знам в коя лаборатория да отида.

Да, Рамус работят със здравна каса, миналата седмица си пусках там изследвания. Отиваш, носиш си направленията, те си знаят кое за какво е.
 Успех!

# 676

Ето го и моето коремче 11 седмица .
С сина ми бях така в 5м 😁😍😍😍

# 677
Здравейте мили дами,
Чета ви от самото начало,но предвид предишна загуба не бях много активна,чакайки да мине 12-та седмица Wink
Имам следия въпрос към вас.
В понеделник съм на БХС и преглед при проф.МАРКОВ само че проблемът е в това,че при записването на часа трябваше да съм в 12сед. и 6 дни,но на последния преглед докторката измери плода на 31.03 12 след и 6 дни което значи на прегледа ще съм 13 и .. Според приложението ще съм 13 след и 1 ден.
Според АГ-то ми това вече е 14-та седмица ,което аз не смятах така, а на завършена.
Според вас ще има ли проблем че съм в такъв срок от бременността ?

Благодаря Wink
В сайта на болницата, в която се следя пише, че се извършва до 13 гс и 6дни, така че си отивай спокойно.

# 678
  • au bout du monde
Ето ме е и мен в 14 с. Вече влизам в 4ти месец ☺️ Корема ми е сланинест. Доволна съм, за сега ми е малък корема, изглеждам просто напълняла. 😁

# 679
Момичета, гледам ви снимките на хубавите коремчета и също гледам, че повечето сте с маникюр, което ме успокоява. Мисля, че коментирахме вече темата, но мен все ме тормози мисълта за този лак, пък си харесвам ноктите направени. Според док няма проблем, според маникюристката ми също. Знам, че не е някакъв кой знае какъв проблем, но предишната бременност бях дебела и се чувствах ужасно, и много ми повлия на психиката. Сега искам да съм хубава бременна 🙄

# 680
Здравейте, момичета!
Аз съм в 11 г.с. (миналата година имах спонтанен).
Та....... преди да забременея си имах този проблем след много дълъг ден на крака вечер единият ми теже и усещам едно придърпване... И веднага почвам да си мисля: ами ако е тромбофилия???
Вече сме чули два пъти пулс, развива се нормално. На 26 съм. Уж имах проблеми с кръста (дископатия), само че без никакви болки, уж прищипване на седалищен нерв.
Ами ако не е това? Sad Много се стресирах. При първият ми преглед попитах доктора дали има нужда от изследване на тромбофилия и той нещо ми обясни- накратко не. Sad Не съм с наднормено- 59 съм.

# 681
Здравейте, момичета!
Аз съм в 11 г.с. (миналата година имах спонтанен).
Та....... преди да забременея си имах този проблем след много дълъг ден на крака вечер единият ми теже и усещам едно придърпване... И веднага почвам да си мисля: ами ако е тромбофилия???
Вече сме чули два пъти пулс, развива се нормално. На 26 съм. Уж имах проблеми с кръста (дископатия), само че без никакви болки, уж прищипване на седалищен нерв.
Ами ако не е това? Sad Много се стресирах. При първият ми преглед попитах доктора дали има нужда от изследване на тромбофилия и той нещо ми обясни- накратко не. Sad Не съм с наднормено- 59 съм.
Ако много се притесняваш си пусни изследвания за теомбофилия, правят ги във всяка лаборатория. Аз така бих постъпила.

# 682
candyass, чакай... Защото имаш придърпване, смяташ, че имаш тромбофилия??

# 683
  • au bout du monde
Момичета, гледам ви снимките на хубавите коремчета и също гледам, че повечето сте с маникюр, което ме успокоява. Мисля, че коментирахме вече темата, но мен все ме тормози мисълта за този лак, пък си харесвам ноктите направени. Според док няма проблем, според маникюристката ми също. Знам, че не е някакъв кой знае какъв проблем, но предишната бременност бях дебела и се чувствах ужасно, и много ми повлия на психиката. Сега искам да съм хубава бременна 🙄
Никакъв проблем не са ноктите. Аз родих с маникюр с гел лак на ноктите. През цялата бременност ходих на маникюр и кола маска.

# 684

Да, аз съм много притеснителна, винаги най-лошото мисля за съжаление Sad

# 685
Аз пък днес си мислех колко е хубаво, че 3ти месец нямам цикъл😂 Много ми е болезнен, гадене, прилошаване всички екстри. Чувала съм, че след раждане се оправят уж нещата, момичетата, които сте раждали имахте ли някаква промяна в цикъла след това?

# 686
Аз пък днес си мислех колко е хубаво, че 3ти месец нямам цикъл😂 Много ми е болезнен, гадене, прилошаване всички екстри. Чувала съм, че след раждане се оправят уж нещата, момичетата, които сте раждали имахте ли някаква промяна в цикъла след това?

Аз бях с дълъг и болезнен цикъл. Абортът ми през октомври беше като предизвикано раждане и оттогава цикълът ми е много по-лек, така че има нещо вярно в това, че се променя.

# 687
Твоето по-скоро прилича на хипохондрия. Запознай се с базовите симптоми при бременност в първи теиместър, прочети и за тромбофилията (какво е, какво представлява). При тромбофилия (уви) симптоми като твоите няма. Разбира се, можеш да си пуснеш един пълен панел, който в Геника е на цена 300 лв., но в 11 г. с. не съм убедена доколко е навременно нещо подобно.
Аз съм с установени 5 мутации, но съм живяла 31 години с тях без изобщо да подозирам. Изследвания пуснах по препоръка след загуба, преди да сме възстановили новите опити и терапия започнах веднага, преди да забременея.

# 688
Твоето по-скоро прилича на хипохондрия. Запознай се с базовите симптоми при бременност в първи теиместър, прочети и за тромбофилията (какво е, какво представлява). При тромбофилия (уви) симптоми като твоите няма. Разбира се, можеш да си пуснеш един пълен панел, който в Геника е на цена 300 лв., но в 11 г. с. не съм убедена доколко е навременно нещо подобно.
Аз съм с установени 5 мутации, но съм живяла 31 години с тях без изобщо да подозирам. Изследвания пуснах по препоръка след загуба, преди да сме възстановили новите опити и терапия започнах веднага, преди да забременея.

Благодаря, да, по-скоро е хипохондрия..

# 689
  • София
Чак да се оправят напълно - по скоро не, но може би е малко по-добре. Болката е по-малко, но като че ли менструацията се удължи с един ден.
В резюме - много е хубаво да го няма. Grinning
Заради кърменето след раждането ми дойде на 7-8мия месец някъде, та се получи почти година и половина общо.

Общи условия

Активация на акаунт