В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 390
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен в новата тема! Благодаря на момичетата за старанието. Имам нужда от малко помощ, защото тъкмо си отворих резултатите от бхс, а още не съм ги коментирала с док. Има три покозателя за синдрома на Даун, в моя случай са:
Комбиниран риск 1:24000
Биохимичен риск 1:6700
Възрастов риск 1:610
И понеже за първи път се сблъсквам с това нямам идея какво да гледам от трите...
Вие как ги тълкувате?

# 166
  • au bout du monde
Мисля, че е добре. Не се притеснявай.

# 167
Чудесни са ти резултатите!

# 168
Здравейте 🤗
Снощи приключих със сериала, който гледах и реших да мина на четене 😁 Ако сте чели някоя интересна/полезна книга за бременни ще се радвам да споделите, гледам че има голям избор.

# 169
  • au bout du monde
Здравейте 🤗
Снощи приключих със сериала, който гледах и реших да мина на четене 😁 Ако сте чели някоя интересна/полезна книга за бременни ще се радвам да споделите, гледам че има голям избор.

Кой сериал си гледала?

# 170
Здравейте 🤗
Книги за бременни не мога да препоръчам, но ако ти се четат други тези си заслужават.. . Има ли места в рая и Да откраднеш сърцето на дявола - Даян Шаер, Страст за живот - Алеона Де Кама, Стопанката на Господ- Розмари Де Мео, Живот в скалите - Мария Лалева...

# 171
Книгата на Хедра за кърмене и на Нориега за захранване. Може и някоя за бебешки сън и позитивна дисциплина, ама само на английски съм чела на тези теми.

# 172
Здравейте 🤗
Книги за бременни не мога да препоръчам, но ако ти се четат други тези си заслужават.. . Има ли места в рая и Да откраднеш сърцето на дявола - Даян Шаер, Страст за живот - Алеона Де Кама, Стопанката на Господ- Розмари Де Мео, Живот в скалите - Мария Лалева...

Горещо препоръчвам трилогията на Джоджо Мойс - Аз преди теб , След теб , Просто аз . Невероятни са 😍

# 173
Гледах Normal people по Hbo Go, не е свързан с бременността 😁. Благодаря ви за предложенията, видях че има намаление в сайта на Ciela, ще разгледам още и ще поръчам. Иска ми се да прочета нещо тематично, свързано с бременеенето, за първи път ми е и всичко ми е ново и непознато. Но съм отворена към всякакви предложения, много обичам книгите и сега ми се е паднало да лежа и чета 😁
Живот в скалите ми е любима❤

# 174
Елмазче, да, при него съм. Знам за какво ми говориш и аз изтръпвам понякога, ама си го знам. 😁 Само на него имам доверие. Страхотен специалист е, а и е бил на моето раждане. 😁 Даже сега мисля с него в Селена да ражда, но има време.
Не, не ми е назначил ФМ другаде и предната бременност и тази се разбрахме за този преглед първо през него и вече евентуално, ако има проблем ще ме праща другаде. Също и за БХС кръвните първо в Писанец и ако нещо не му хареса тогава в Пловдив на бул. Васил Априлов в онези сгради забравих как се казаваха. Иначе с предната бременност точно преди 3г по това време нещо не беше доволен от Писанец и ме прати направо в Пловдив. Сега му го припомних и се учуди. Абе, каквото каже той слушам и изпълнявам. 😊 Вече около 20 седмица на втората ФМ за втория триместър ме прати при д-р Троянчев. Доволна бях, снимки ми даде, диск също, доста спокойно и подробно ми обесняваше, без излишности и лигавщини, но сега ми се иска да отида в Селена от чисто любопитство.

# 175
Елмазче, да, при него съм. Знам за какво ми говориш и аз изтръпвам понякога, ама си го знам. 😁 Само на него имам доверие. Страхотен специалист е, а и е бил на моето раждане. 😁 Даже сега мисля с него в Селена да ражда, но има време.
Не, не ми е назначил ФМ другаде и предната бременност и тази се разбрахме за този преглед първо през него и вече евентуално, ако има проблем ще ме праща другаде. Също и за БХС кръвните първо в Писанец и ако нещо не му хареса тогава в Пловдив на бул. Васил Априлов в онези сгради забравих как се казаваха. Иначе с предната бременност точно преди 3г по това време нещо не беше доволен от Писанец и ме прати направо в Пловдив. Сега му го припомних и се учуди. Абе, каквото каже той слушам и изпълнявам. 😊 Вече около 20 седмица на втората ФМ за втория триместър ме прати при д-р Троянчев. Доволна бях, снимки ми даде, диск също, доста спокойно и подробно ми обесняваше, без излишности и лигавщини, но сега ми се иска да отида в Селена от чисто любопитство.
Първата ми бременност беше при др Червенков,  но секциото го правиха двамата .Втората ми бременност беше при др. Кълев, но пак двамата бяха на секциото.  Та 13год се знаем с него😁. Този човек ме кара да се чувствам спокойна. Но не знаех, че може в Селена там да изражда.  Макар, че аз нямам претенции за болница,  просто секциото искам той да си ми го направи пак. И между другото и за 2те раждания не съм дала 1 стотинка. И сега като ще ми е за трети път операция на едно и също място абсурд да се доверя на друг. Сега ще видим резултатите от писанец. Дано всичко е ок.

# 176
В Сиела на Хедра книгата е на промоция, аз я взех нея както и едно сладко комплектче с дневник за бебето+Бебето: инструкции за употреба. Много весело е написана, точно за нашия татко, със схеми, таблици, идеално за строителни инженери, архитекти и хора на точните на̀уки, надявам се да я прочете, ако искате довечера да снимам някоя страница да видите.

# 177
Здравейте 🤗

Аз сега си взех "Докато аз и ти сме едно" От зачатието до раждането.Дневник-пътуване е  на Росица Божкова - Михайлова. На мен ми допада, може и за теб да бъде интересна

# 178
Мами на какво мнение сте за водното раждане? Има ли някои от вас които са раждали във водаа?
Мен ме е страх и не мога да плувам , но ако наистина обезболява така както обесняват  , съм склонна да пробвам.
 Или някакви други техники освен на магаре?

# 179
  • au bout du monde
Аз не можах водно, защото бях с индукция. Обичам водата, но в тоя момент не знам дали ще ми се мокри.
Може да сменяш позите, а не само да лежиш.
Аз ползвах топка за по-бързо разкритие, което изобщо не се случи с мен. Цял ден се друсках на тая топка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт