В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 398
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Много ми е мерак, за съжаление в нашия град не се практикува.
Аз да се оплача пак... Днес не съм повръщала, за сметка на това съм със страшно главоболие от няколко часа, пих парацетамол, никакво подобрение, мерих кръвно, ок си е.. Направо ще ми гръмне главата.

# 181
Мони,пиини вода с лимон и компреси с вода хладка на челото

# 182
Момичета, кога ви казват пола на бебето? Аз съм в края на 12-та седмица, доктора каза момиче, но някъде четох, че е рано, понякога по-късно казват друго Simple Smile Ще се радвам и на двете, но гледам да не се настройвам много, макар че няма как като ти го кажат..

# 183
На мен в 11+4 не успя да ми каже, на моя приятелка към 12 й бяха казали момче, след месец момиче. На други са им казвали на 100%,явно зависи и от положението на бебето и от способността на лекаря да го види😄
Хариом, вода днес много пих, компреси слагам, никакъв ефект. Тъкмо се похвали наскоро, че този път ми се размина главоболието..

# 184
  • au bout du monde
Момичета, кога ви казват пола на бебето? Аз съм в края на 12-та седмица, доктора каза момиче, но някъде четох, че е рано, понякога по-късно казват друго Simple Smile Ще се радвам и на двете, но гледам да не се настройвам много, макар че няма как като ти го кажат..

Днес ми го казаха на ФМ. В 12с+6 дни съм. Видя се много ясно, че е момче.

# 185
  • омъжена
Да ви кажа  мен пък днес не ме боли главата от 5дена непрестанно мъки. И сега чак се оплаших викам си нормално ли е 😄 такаче не пих нищо като хапчета, търпях си пиех вода както каза хариом и просто мина.Гледали ли сте сутиени за бременни и кърмачки?Аз не съм ползвала,но ми се вижда сочно удобно и улеснено. Нощница ще си взема със сигурност но си трябва и сутиен май иначе каква полза 😐🤔Да ви кажа мен зъб мъдрец ме мъчи те избиха миналата година ,но сега нещо рупчето на зъба ми се опира в бузата отвътре,а незнам как да обясня но се е разранило . А леля ми е зъболекар но сега каза,че няма да дава смени за седмиц,две. Ще почакам май,нямам друг избор. Свекърва ми е пък лекър в бърза помощ спешното. Онзи ден се видяхме и е направила ваксината за ковид втората,дано не е била заразна. Лека вечер ви желая 🌼 и спокойна

# 186
Сутиенът ми беше удобен и незаменим, но за навън само. И то, щото имах течове, та за сутиена лепвах от тези презръзки за сутиен, хаха Вкъщи без сутиен, хем е много по-комфортно, хем се препоръчва, че всякакви разранявания по зърната или разни запушвания не са съвместими със сутиен.

# 187
  • омъжена
[quote author=tonid link=topic=1318522.msg
Момичета ,а някои само ако може да ми каже дали са добре тези резултати от БХС, че нещо нищо не разбирам .Утре ще питам и АГ.  Благодаря ви много предварително.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 22:11 от sunshine1992

# 188
Сутиен за кърмене не съм си взимала, но носих спортни сутиени, тип бюстие ли незнам как се води, по простата причина, че всички банели, чашки и тн ме дразни ха изключително много, особено като дойде кърмата😄 И до ден днешен си нося такива в 95% от случаите, просто няма по-удобно нещо за мен. Сега наскоро видях топове за кърмене в лидл и си взех, изглеждат удобни и мисля, че ще ми вършат работа. Като гледам за тях не ми е нужен и сутиен, така, че ще видим какво ще дойде, Simple Smile

# 189
Моника, тези за кърмене са без банели. Поне моделите, които аз съм  виждала. То може и без сутиен, просто в моят случай течовете...
Joy Joy

# 190
Дааа и аз имах първите 2  месеца големи течове, така че не си представям без😄аз като се замисля предния път така и не ми се е налагало навън да кърмя, просто бебето проспиваше целите разходки, а вечер успявах да изцедя 1 шише, така, че да имам, ако ми се наложи навън. Та и сега както ни чака есен и зима не знам колко ще се случи да кърмя навън. 🤔

# 191
Момичета ,а някои само ако може да ми каже дали са добре тези резултати от БХС, че нещо нищо не разбирам .Утре ще питам и АГ.  Благодаря ви много предварително.

Идеални са ти, не се притеснявай Simple Smile

# 192
  • омъжена

Идеални са ти, не се притеснявай Simple Smile
. Много мерси наистина . Еее сега си заспивам вече без да го мисля толкова значи.

# 193
  • София
Сутиените и топовете за кърмене на Лидл са прекрасни! (Но меките сутиени, че имат и едни по-джиджени уж, които не ми изглеждат удобни.)

Нощниците за кърмене обаче ми бяха ужасно неудобни. В началото (юли/август) си карах по къси гащи и фанелка, която вдигах нагоре.
Сега зимата очевидно няма да е удобно, но с Лидлски потник да покрива кръста, смятам ще е супер.

# 194
Ох, момичета вече не знам какво да правя за да спре това повръщане. Всяка вечер мине ли 10ч и се почва. Върнах пак всичко и сега ми пари гърлото чак не мога да прегръщам .Хапнах малко солети, чудя се дали да не си направя препечена филийка. Честно вече не издържам

Общи условия

Активация на акаунт