В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 406
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Ох, момичета вече не знам какво да правя за да спре това повръщане. Всяка вечер мине ли 10ч и се почва. Върнах пак всичко и сега ми пари гърлото чак не мога да прегръщам .Хапнах малко солети, чудя се дали да не си направя препечена филийка. Честно вече не издържам

Моето спасение от повръщането е компот от дюли и от няколко дни газирана вода ... това на мен ми помага но ако искаш пробвай не се знае от какво ще те облекчи . 😍

# 196
  • au bout du monde
За повръщането лимон помага по принцип🤔
 Не ми се мисли за кърмене от сега. Предния път беше лято и сякаш бе по-лесно. Сега ще става студено и идеята да се разголвам хич не ми харесва.

Едва кърмих един месец и после цедях 2 месеца. Ужасен период беше. Като минахме изцяло на адаптирано си отдъхнах. Много изморително и психически натоварващо беше за мен😕

# 197
Бяхте коментирали по-рано за кръвотечение от носа. Аз се събудих в 6 със запушен нос и като го издухах тръгна една кръв.. дали е опасно. На мен принципно никога не ми е текло кръв от носа. Пия АП ако има значение и ще коментирам с докторката във вторник.

# 198
Кръвното ок ли ти е? Ако да няма проблеми...

# 199
  • София/Севлиево
Сутиени за кърмене имах два,ама бяха много неудобни.Ползвах ги точно месец(колкото имах кърма).Сега съм много раздвоена -от една страна знам,че кърменето е супер полезно за бебето,обаче пък с шишето ми бе много лесно,имах бебе заспиващо в 21:30 и спящо до 5:30,не трябваше да мисля сега това ако го изям как ще се отрази на кърмата...Ама от няколко седмици проучвам АМ предлагани на българския пазар и на всяко едно намирам кусур...Сложна задача ще е...

# 200
Много искам да благодаря на момичето,което ме посъветва за конския кестен да се намажа,облекчи ме не ме загрява и мисля да повторя защото вече два пъти съм била на инжекции заради схващане,та по-добре конски кестен мазане 😻

# 201
Елислава, няма АМ аналог на кърмата.
За мен е обратно, плаши ме мисълта да не кърмя. Да трябва да варя шишета, да бъркам по нощите, да се чудя има ли АМ, на свършване ли е, по паркове и гостита пак да се чудя, как да бъркам АМ. Да трябва да нося по нощите на ръце от колики и зъби, вместо да спя кърмеща. И допълнително, че АМ е кой знае, какво по състав. Аз на детето сега й давам надвечер освен да суче и да допие АМ, (давам Лактана био), че от бременността ми намаля кърмата. Но сутрин си кърмя и ни е супер.

# 202
Elmazche  пий нещо. Така ще се съсипеш ,  питай лекаря има деган , церукал , и тн.... не се мъчи
Още малко и скоро ще отмине.
Гледай да не оставаш гладна защото мен това ме тормози-гладна ли съм и се почва.
А за сутиените за кърмачки и потници и тн от HM  съм купувала и са страхотни .

# 203
  • омъжена
Да ви споделя миналата седмица много ми се пиеше мляко ,а сега филийка с домат и сирене🍅 вчера мъжа ми купи 3кг домати. Незнам какво ми става 😄😄😄😄😄

# 204
Добро утро и от мен! За моето гадене и прилошаване аз писах за натуралния шоколад на гладно. Два дни смучех по едно малко парченце и си бях ок. Вчера реших, че вече ми е минало и няма нужда та го пропуснах и цял ден ми се гадеше, явно помага. Другото е сода с лимон.
За кървене от носа също мисля, че не е опасно. Аз с първата бременност имах, но док каза, че не е страшно и че при бременните капилярите са слаби.
За кърменето, с баткото не успях много, но малката я кърмих почти година и беше толкова лесно. Няма шишета, води, дози млека. Където и когато се наложи то млякото си е с теб. За мен по-лесно от кърменето няма. Аз сутиени за кърмене, нощници и тн. не съм ползвала, много са ми гадни. Ходих си с моите си, които си нося по принцип и слагах подплънки, за да не се цапам. Ако се сменят често няма проблем.

# 205
Аз вече втори ден пия деган и съм по-добре. Вчера само 2 пъти повръщах, което е напредък. Пак ми се гади, но определено живнах.

# 206
  • София
Понеже и при мен гаденето и повръщането не е изчезнало напълно (12гс+1), макар и доста да е намаляло, открих, че ако си легна към 20:30 и успея да заспя, проспивам най-гадния период. В началото 6-7 гс ми се гадеше по цял ден, но най-много повръщах сутрин и на обяд. Сега ми се гади по малко, основно от обяд нататък, повръщам основно вечер късно или евентуално през деня от глад. Та ако легна преди да ми се доповръща вечер успявам да излъжа тялото да си смели храната.
Като цяло се надявам още макс 2 седмици да ме мъчи, ама то малко божа работа.

От тая седмица имам друг проблем. Будя се посред нощите и будувам 2-3 часа. Мислех че е от глад, но дори и да ям, не мога заспя и това е. Тая нощ от 3 до 6 сутринта съм обмисляла различните теории за пътуване във времето и смятах какъв е шансът бебето да е със сини очи, при все че бащата на мъжа ми е със сини очи, а аз имам дядо, също със сини. Наложи се да намеря онлайн лекции по генетика и да си припомня как се разписваше унаследяването на кръст,за да изчисля, че шансът е 12,5% . И накрая заспах с мисълта, че това е само на теория и то само ако броим,че всички други наши предци са били само с кафяви очи (което естествено не е така).

Та в общи линии добре съм. Днес съм се наточила да правя милинки, за да черпя баща ми, че тия седмици ми е страшна помощ, а милинки никой не му е правил от десетина години. Simple Smile

В понеделник съм на БХС, нямам търпение да си видя буболечката Heart

# 207
Илейн, и аз вчера обмислях теорията с очите 😂 Аз съм със много светла кожа, коса и сини очи, а таткото е мнооого мургав с черна коса и кафеви очи. И двете деца са руси, баткото е с кафеви, а малката със зелени очи. Предвид, че само аз съм се пръкнала незнайно от къде с тез очи, много се надявах някой да ги вземе, та сега надеждата ми е в трети номер 😂 Иначе ще се надявам на някое внуче вече 🤣🤣🤣

# 208
  • София
Да ви споделя миналата седмица много ми се пиеше мляко ,а сега филийка с домат и сирене🍅 вчера мъжа ми купи 3кг домати. Незнам какво ми става 😄😄😄😄😄
Преди да разбера че съм бременна февруари е било ,прибирам се от работа в 9 часа и ми се яде прясно мляко но с бисквити само на петит бьор

# 209
  • омъжена
По принцип кафявия ген е по силен. Сините очи са по слабо и уязвими. При нас моя баща на мъжа ми са със сини очи мъжа ми е с зелени аз съм  със сини малката ни е със зелени и руса коса любимата ми комбинация💓💓💓. И това ако не е синеочко или зеленоочко мъж ми ще се съмнява да не е от съседа 😄😄😄😄😄😄 но пък майките ни са с кафяви,брата на мъжа ми също е с кафяви. Такаче незнам . Каквото такова няма да го върна за рекламация😄😋

Общи условия

Активация на акаунт