В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 175
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Eleyn,как си спря ли да повръщаш?

# 301
  • София
Eleyn,как си спря ли да повръщаш?

Ох, не. Гаденето почти е спряло, ама сякаш няма връзка с повръщането, щото и да не ми се гади пак тичам към тоалетната. Станахме си близки приятели с нея, понякога в по-кофтите дни си мисля, дали да не се пренеса да живея там, за по-лесно. И все пак и не повръщам безкрайно много. Обикновено по веднъж на ден, не всеки ден. Но в някои дни повръщам по 2-3 пъти. Това са гадните дни.
Та почвам да се намествам, надявам се до 14 седмица да се наместя окончателно и да мога да ям всичко вече.

# 302
Здравейте, коремчета! Nature Sunny
Не съм ви чела от няколко дни, надявам се всички сте добре и растете!
Аз повръщам само сутрин, задължително преди закуска получавам едно приятно добро утро. Smiley
Имах едно леко кафяво зацапване в Петък вечерта, свързах се с моя следящ, минах и на спешен преглед, всичко с малкото кюфтенце е наред, а мене вкъщи ме сложиха превантивно да пазя целодневно дивана, хубавото време този уикенд го гледах само през прозореца, единственото нещо, което ме разсейваше беше плейстейшъна, който мразех. Smiley Smiley
Коремче вече си имам, казват ми че ми личи, но още си ходя с голямото палто и никой страничен човек не ме е забелязал.
Чувствам се постоянно много изморена, аз се чудя това дали ще мине вече, с гаденето нямам чак такъв пробле, свикнах му вече, но аз съм активен човек и сега като нямам сили за нищо се съсипвам психически.Имам чувството, че от толкова мързелуване съм се отпуснала тотално, нямам търпение и този период да мине.В сряда влизам в 10 г.с. и ще се записвам на ЖК, иска да ходя да си пускам изследвания, нямам предства как ще стане това на гладно, преди да закуся имам сили буквално да отида само до тоалетната и да си измия зъбите...

# 303
Paldora, аз също съм в лежащ режим, но не от умора, не изпитвам такава. Налага се просто, че имах леко отлепване на сакче миналата седмица. Просто не знам как ще издържа с това лежане, свикнала съм да тренирам активно и това залежаване ме кара да се чувствам отвратително. Стоя и се надявам скоро пак да имам зелена светлина за разходки и за тренировки.
yas, аз смятам, стига да има как, да работя до последно, причината е сходна с горенаписаното-просто не ме свърта.

# 304
  • омъжена
Добро утро момичета аз да се оплача от 2 дни бях с болки не силни но постоянни и вече през ноща нито мога да заспя нито нещо и ММ вика айде към Селената та отидохме всичко е наред с малкия човек но имам контракции .. изписаха ми Но Шпа 3×2 и Бусколизин 3×1 +Магнерот. Доста се изплаших но явно ще е така тази бременност . Лек и успешен ден на всички !❤💞❤

Добре,че сподели тамън се чудех колко но шпа може да се пие. Дано се оправиш бързо и бебчо да не бърза. 🙂И аз имах болки вчера страшни контракции ,цял ден и следа нямах от болки и следобяд упражнения за бременни и половин час след това имах чувството,че раждам. Пих нощ па днес си взех магнетит и аз знам от предните бременности. Утре така или иначе съм на преглед при АГ то такаче мисля да не и звъня излишно днес ще си лежа и никакви глупави упражнения няма да правя повече. После достатъчно ще тичам по бебока и ще отслабвам а и ще раждам секцио та не са ми нужни.

# 305
Момичетакак се разбира дали е контракция смисъл силен бодеж,контракция ли е долу в матката или не знам,мамите,които ввче са раждали моля да опишат болката 😂

# 306
  • омъжена
Момичетакак се разбира дали е контракция смисъл силен бодеж,контракция ли е долу в матката или не знам,мамите,които ввче са раждали моля да опишат болката 😂
не е бодежа не е контракция със сигурност. Контакжията започва от кръста корема и се стяга яко. Даже понякога е леко твърд корема при контракция

# 307
Момичетааа, много искам да ви се похваля!

След един месец на най-ужасното повръщане и сваляне на 5% от теглото ми, гаденето понамалява и съм качила 1кг!! 🥳🥳

Знам, че скоро ще се ядосвам заради многото качени килограми, ама в момента този 1кг си го обичам, колкото не мога да опиша ❤

# 308
Добро утро момичета аз да се оплача от 2 дни бях с болки не силни но постоянни и вече през ноща нито мога да заспя нито нещо и ММ вика айде към Селената та отидохме всичко е наред с малкия човек но имам контракции .. изписаха ми Но Шпа 3×2 и Бусколизин 3×1 +Магнерот. Доста се изплаших но явно ще е така тази бременност . Лек и успешен ден на всички !❤💞❤

Добре,че сподели тамън се чудех колко но шпа може да се пие. Дано се оправиш бързо и бебчо да не бърза. 🙂И аз имах болки вчера страшни контракции ,цял ден и следа нямах от болки и следобяд упражнения за бременни и половин час след това имах чувството,че раждам. Пих нощ па днес си взех магнетит и аз знам от предните бременности. Утре така или иначе съм на преглед при АГ то такаче мисля да не и звъня излишно днес ще си лежа и никакви глупави упражнения няма да правя повече. После достатъчно ще тичам по бебока и ще отслабвам а и ще раждам секцио та не са ми нужни.

Хм много странно сега се чух с приятелка с термин 15 септември и тя вчера е била с контракции и сега и ти казваш че си имала и се замислям слушах днес по новините че е имало страшно пълнолуние дали има.общо че и 3те сме били така ? И аз утре съм на преглед при моя доктор .

# 309
Здравейте, как сте момичета? Аз съм по добре с всеки ден, по малко ми се гади. Днес съм 10+3г.с
За пазаруването предния път купихме всичко в 35г.с за 2 дни. По големите неща бяха набелязани. Преди това бях взела само един спален комплект и 2-3 комплекта с дрехи. Имах голямо желание да пазарувам след 6м, но таткото го нямаше и го чаках да се прибере, защото и той имаше голям мерак за пазаруването. Изпуснах доста промоции 😁 Количка иначе трудно избрах, но е страхотна с всичко, което исках и на нормална цена. Голям сенник, кош и чанта, 3в1, любият цвят сиво, лека и маневрена и лесно се сгъва.  Сега чакам пола да разбера и ще видим от какво ще имаме нужда, но каквото и да е ще ми трябват поне дрехи, че до 6м възраст всичко подарих. Като се замисля пак ще се купуват доста неща. 😁
За контракциите, моите бяха със стягане на корема и болка.

# 310
Здравейте, как сте момичета? Аз съм по добре с всеки ден, по малко ми се гади. Днес съм 10+3г.с
За пазаруването предния път купихме всичко в 35г.с за 2 дни. По големите неща бяха набелязани. Преди това бях взела само един спален комплект и 2-3 комплекта с дрехи. Имах голямо желание да пазарувам след 6м, но таткото го нямаше и го чаках да се прибере, защото и той имаше голям мерак за пазаруването. Изпуснах доста промоции 😁 Количка иначе трудно избрах, но е страхотна с всичко, което исках и на нормална цена. Голям сенник, кош и чанта, 3в1, любият цвят сиво, лека и маневрена и лесно се сгъва.  Сега чакам пола да разбера и ще видим от какво ще имаме нужда, но каквото и да е ще ми трябват поне дрехи, че до 6м възраст всичко подарих. Като се замисля пак ще се купуват доста неща. 😁
А в коя седмица ги получи?

# 311
Здравейте и от мен! За контракциите аз ги усещам като стягане ниско долу, само матката, корема става по-твърд. Усеща се по скоро като напрежение, не като болка или бодеж. Ако има болка, то тя се сравнява с менструална такава и зависи от силата на контракцията. Аз пак си смуча натуралния шоколад сутрин и съм по-добре, прималяването и причерняването изчезват с него. Утре трябва да съм 10гс и 3 дни и съм на преглед, ще ме запише на ЖК. Взех си направлението номер 9. Ще говоря с нея за опции за болнични, защото в моята работа не е за бременна и ще споделя после, както и за ФМ и БХС, както бях обещала на няколко момичета, които се интересуват от Селена.
Иначе вчера ходих доста с малката, днес ще я водя на разходка само до пазара и обратно, колкото да я напече слънце. Скарах се с месото, парфюмите и доста други миризми. Гади ми се от миризма на готвено, всичко ми мирише еднакво на манджа от студентски стол 😂

# 312
А в коя седмица ги получи?

Тези дни имах леки от преумора и нерви.
Иначе с предната бременност още от 7м чак се бях филмирана, че раждам, но тогава и бебето ме риташе в пикочния мехур и понякога се изпусках без да се усетя и 1вия път си помислих, че са водите . Бяхме на морето и ходих на спешен в Бургас. Накрая родих 4 дена преди термин. 😁
Бумбара, чакам да кажеш за Селена. Аз за втората ФМ мисля там да съм и съм набелязала 2-3 доктора. 😊

# 313
Аз контракции не усещам, но при прегледа гинеколога ми каза, че е забелязал една контракция и съответно ми предписа лекарства.
А иначе ме е страх дори да разглеждам необходими неща, не от суеверие ми просто като съм преживяла загуба и непрекъснато се чувствам несигурна.

# 314
За пазаруването ще мисля след като разберем пола, но имам силното усещане, че е момиче и не защото искам момиче,  просто усещам, че е момиче. Ако разглеждам нещо е в Розова гама.
Продължавам да си повръщам всяка вечер и се моля вече да спре. Снощи в 2 се събудих да повръщам,  почти винаги имам киселини. Почти не съм имала киселини предните бременности, тази ме измъчи.
Днес реших малко да се разкрася в моите любими тонове

Общи условия

Активация на акаунт