В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 160
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Има ли други без грам симптоми за бременност?
Първият ми скан ще е чак след седмица и като, че ли почвам да се притеснявам. 9седм+5 дни

# 316
Ох, да ви се оплача...
Четири, пет дни си бях наред, съвсем леко гадене и се обнадеждих, че започва да отминава повръщането и познайте... Днес цял ден гадене, къркорене  на корема, повръщане, ужасно е... Чак гърлото ми прегракна от повръщане... Дано наистина скоро мине на всички ни...

# 317
  • au bout du monde
На мен все още ми се гади и съм като парцал. А съм 13 с вече.

За предното бебе, само количка купих и помпа. Почти всичко друго ни подариха. Приятели ни дадоха тяхното кошче, сумати нови дрешки ни подариха за изписването. Една приятелка ми даде от на нейното момче бодита. Майка ми и свекървата дрешки и хавлии накупиха. Аз козметики накупих, 2 шишета, биберони няколко вида, докато нацелим тези, които харесва😆

Купувайте след раждането, като видите какво ви трябва. На бебето му трябва едно легло, може дори и в коша на количката да спи(моят спа известно време), няколко цели ромпър и памперси, и много гушкане❤️

# 318
  • София

Купувайте след раждането, като видите какво ви трябва. На бебето му трябва едно легло, може дори и в коша на количката да спи(моят спа известно време), няколко цели ромпър и памперси, и много гушкане❤️
Какво е ромпър?

# 319

Какво е ромпър?
Цяла пижамка

# 320
Първият ми скан ще е чак след седмица и като, че ли почвам да се притеснявам. 9седм+5 дни
Спокойно❤️
Моя единствен симптом е зверския запек, които ме хвана в последните дни.Тъпча се със сушени сини сливи, круши, трици, течни храни, вода пия, ходя с километри и оправия няма .На път съм да се предам, и да приема че с натурални средства, няма да успея да оправя нещата.Е да ти кажа беше ми по-добре като нямах никакви симптоми и основната тема на разговор с цялата рода не ни беше Днес ходи ли на тоалетна🤣
Изобщо не го мисли, според мен никакъв критерии не е това със симптомите.🤗

# 321
На бебето му трябва едно легло, може дори и в коша на количката да спи(моят спа известно време), няколко цели ромпър и памперси, и много гушкане❤️
  Да то във Финландия като начало и в кашони ги слагат да спят Joy
 Тук ако види сестрата  при проверката вкъщи ,че детето си няма легло или спи в количката у дома няма да им се хареса ИЗОБЩО

# 322
Аз предния път бях с лятно бебе и общо взето беше по боди с къс ръкав през цялото време, така, че сега нямам идея какво дрехи ще ми трябват. Така или иначе нямам нищо за в началото, всичко раздадох. Със сигурност знам само, че ще взема чувалче за сън.

# 323
Момичета, аз днес се заех с гардероба си. 70% от дрехите си ги прибрах, не защото вече са ми малки, а защото са по мен или са неподходящи за бременни-с твърди колани, високи талии и тн. Поплаках си малко 😊 Аз съм мнооого суетна и след малката цяла година свалях, много тренирах и миналото лято си позволих по-тесни и къси моделчета, та затова ги махам. Беше ми трудно, трябва да призная. Установих, че имам достатъчно тениски широки и удобни, сега ще си купя едни дънки и един панталон и съм готова. Няма да купувам нищо повече, защото ми е трето и после живот и здраве смятам да си оперирам корема, гърдите и ще хвърля всичко широко 😂😂😂

# 324
Спокойно❤️
Моя единствен симптом е зверския запек, които ме хвана в последните дни.Тъпча се със сушени сини сливи, круши, трици, течни храни, вода пия, ходя с километри и оправия няма .На път съм да се предам, и да приема че с натурални средства, няма да успея да оправя нещата.Е да ти кажа беше ми по-добре като нямах никакви симптоми и основната тема на разговор с цялата рода не ни беше Днес ходи ли на тоалетна🤣
Изобщо не го мисли, според мен никакъв критерии не е това със симптомите.🤗
Ами благодаря за успокоението. Просто като ги чета тука как се скъсват да повръщат, горките и вземам да се филмирам, явно. И ги четох едни днеска глупости, ама да не стряскам никой няма да казвам.
Както и да е, ще си потърпя още седмица 😊

# 325
Аз също съм без симптоми, даже до WC ходя по-редовно сега отколкото преди да забременея, нямам гадене, повръщане, нищо. Даже на миналата седмица преди прегледа бях много нервна дали всичко е наред, че 20 дена не бях ходила на преглед и всичко ми мина през главата, но док ме успокой, така че бъди спокойна не си единствената без симптоми. Коремчето ми вече е доста напред и се старая да не ми личи поне на работа, че още не съм казала(чакам да мине БХС и тогава), така че още 2 седмици ще изчакам.

# 326
Момичета,имам нужда от съвет.
Така...тъй като по цял ден не си върша работата,а чета неща относно колички,столчета,креватчета и всякакви неща, които ми поглъщат мозъка,се спрях на количка.Притежава всичко, което искам от една количка и дизайна и е просто моят!!!
Имам брат на 7 и кръщелник на 2, които са ми последните прясни примери как след прохождане те спряха да искат да стоят в количките си и те рано станаха неизползваеми.Количката, на която се спрях е сериозна цифра и днес от скука влязох в olx и попаднах на мама, която спешно продава моята количка на страшно изгодна цена.Говорих с нея, получих и допълнително снимки, абе всичко си е направо топ.
И така, след дългия ми безсмислен разказ, въпроса ми е, много ли е рано за количка??
Не съм от най-суеверните, но все пак...
Не знам, имам чувството, че такава оферта веднъж изпада....

# 327
  • au bout du monde
На бебето му трябва едно легло, може дори и в коша на количката да спи(моят спа известно време), няколко цели ромпър и памперси, и много гушкане❤️
 Да то във Финландия като начало и в кашони ги слагат да спят Joy
 Тук ако види сестрата  при проверката вкъщи ,че детето си няма легло или спи в количката у дома няма да им се хареса ИЗОБЩО

Че от къде ще знаят къде спи. Няма да ги водиш в спалнята на бебето😒

В Англия като дойде сестрата, я посрещнах в хола. Нито видя къде спи, нито пък спалнята ни. Интересуваше я бебето, а не нашето обзавеждане.

# 328
Nicky11, радвай се на липсата на симптоми. Аз по същия начин от самото начало-всичко по старо му, докато миналата седмица не прокървих. Ами, вярвай ми, такива стресиращи симптоми са никому ненужни. Всичко е наред, не се захласвай по статии из нета, че и аз бях започнала и накрая сигурно от филмиране си направих белята.
Paldora, втори ден ги обсъждаме покупките. Действай, както го усещаш. Моите страхове са от миналото и ме следват, затова не смея още да разглеждам дори, но това е твоят си момент. Ако наистина ти харесва, щом си я усетила твоята, просто действай, за да не съжалиш после, че си я изтървала. Hug

# 329
  • au bout du monde
Момичета,имам нужда от съвет.
Така...тъй като по цял ден не си върша работата,а чета неща относно колички,столчета,креватчета и всякакви неща, които ми поглъщат мозъка,се спрях на количка.Притежава всичко, което искам от една количка и дизайна и е просто моят!!!
Имам брат на 7 и кръщелник на 2, които са ми последните прясни примери как след прохождане те спряха да искат да стоят в количките си и те рано станаха неизползваеми.Количката, на която се спрях е сериозна цифра и днес от скука влязох в olx и попаднах на мама, която спешно продава моята количка на страшно изгодна цена.Говорих с нея, получих и допълнително снимки, абе всичко си е направо топ.
И така, след дългия ми безсмислен разказ, въпроса ми е, много ли е рано за количка??
Не съм от най-суеверните, но все пак...
Не знам, имам чувството, че такава оферта веднъж изпада....

Коя е количката?
Аз преди 8 месеца избирах моята и ми е прясно в главата😆

Общи условия

Активация на акаунт