В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 166
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
La Libellule , малко са тежички наистина, но това не ми е проблем на мене.Проблемът ми е цената, абсурдно ми е да дам огромна сума за нова количка от тази марка.Ако не ми хареса използвана, отпада като цяло, стисната съм. Grinning

# 361
И аз съм към отбора на стиснатите😂
Ще се целя към хубава количка, втора ръка .В този ред на мисли със сигурност ще я взема по-раничко, като изпадне нещо изгодно.

# 362
  • омъжена
Мами да ви кажа навън е прекрасно времето🌞🌞 бях на ендокринолог и сега чакам да стане време за АГ то . И съм седнала на една пейка и се пека дано бебчо не ми е горещо,че аз завирам вече😄 😋 една баба с чантата така ме измлати в корема в поликлиниката . Тея вампири ще са вечни май ужас. Иначе им отсъпвах място преди,а сега вече не. Има и свестни старци но са много малко.

# 363
  • София/Севлиево
Бройте ме и мен в клуба на чичо Скрудж Simple Smile  Количката изглежда интересна,но е с преобладаващ черен цвят-това е нещото,което ще избегна на всяка цена.Харесала съм си една тюркоазена и една бежава-и двете са унисекс.На синът ми бе синя,Кангаро ,модел Виктория,никак не лоша,около 250 лв през 2008-ма,но много тежеше(15 кг празна),а ние сме на трети етаж без асансьор та ще ми трябва до 10 кг.
Бях на преглед тази сутрин и направих Вижън теста.След седмица ще имам резултат,а лечението на Вецев е успешно поне според това,което ми показа Станулов на ехографа.

# 364
Пък аз имам друг проблем, не съм стисната и купувам скъпи работи, ама мразя много вещи из къщи и натурия и много дрехи, играчки, абе...

Ето сега детето ми на 13м има дрехи за точно една седмица, след което се перат и наново. Няма специални дрехи за навън, за навътре, няма неносени дрехи. Играчките й ги ротирам по Монтесори метод и винаги има около 6 играчки и няколко плюшки. Иначе количката ми е 2 бона, хаха. Ама вещи МРАЗЯ Joy

Сега като съм бременна още повече ми се обостри това качество и е лудница. Ако подарят на детето някаква пластмасова глупост, първата ми мисъл е да замеря подаряващия с нея. Пък ако и пее/издава звуци вече да не казвам..

# 365
Аз  съм много щастлива и напрегнаата едновременно утре съм на док,имам много странни неразположения ... Дано не са сериозни 😂

# 366
Аз си имам количка на Чико 3 в 1 и няма да купувам. Всичко и работи и върши работа, та е безсмислено.
Оле момичета, имам проблем. Готвя на децата и ще повърна. Навсякъде където има лук ми мирише на запръжки и манджи, а аз не пържа нищо и моите яденета като цяло не миришат на бабешка манджа. Не знам какво да правя, а моите са научени да ядат домашна готвена храна. За довечера измислих картофена крем супа и няма да сложа лук.

# 367
Hariom1 и аз така! Утре ми е първия БХС и много се вълнувам. Силно се надявам всичко да е наред. Щастливо и притеснено едновременно Simple Smile

# 368
Аз съм се филмирала,добре че е Яренце ме успокои имам много сттанни бодежи чат пат във влагалището и викам сигурно е разкритие и спонтанен аборт ...

# 369
Пък аз имам друг проблем, не съм стисната и купувам скъпи работи, ама мразя много вещи из къщи и натурия и много дрехи, играчки, абе...

Ето сега детето ми на 13м има дрехи за точно една седмица, след което се перат и наново. Няма специални дрехи за навън, за навътре, няма неносени дрехи. Играчките й ги ротирам по Монтесори метод и винаги има около 6 играчки и няколко плюшки. Иначе количката ми е 2 бона, хаха. Ама вещи МРАЗЯ Joy

Сега като съм бременна още повече ми се обостри това качество и е лудница. Ако подарят на детето някаква пластмасова глупост, първата ми мисъл е да замеря подаряващия с нея. Пък ако и пее/издава звуци вече да не казвам..
И аз така... Ама детето е вече на почти 5 и единственото, което иска и с което играе е лего😄 но представи си от най-дребните легота.. Та положението е потресаващо😄

# 370
Всички обичаме предполагам скъпи вещи, но да инвестираш 4 000лв в количка просто не ми се струва рентабилно. Grinning

# 371
Бъди спокойна! Стискаме палци! И аз имам от време на време болежки. Не мисли за лошите сценарии! Purple Heart
Аз съм се филмирала,добре че е Яренце ме успокои имам много сттанни бодежи чат пат във влагалището и викам сигурно е разкритие и спонтанен аборт ...

# 372
Хариомче, аз с второто имах подобни бодежи и док ми обясни, че е от разширяването и тогава се притискат нервчета и се получават подобни усещания. Всичко ще е наред 🍀

# 373
Да благодаря ви момичета,аз вече съм някъде 14 седмица и сигурно е много интензивно нарастването (пишкам вече много често)

# 374
И аз усещам много промени и то много бързо дойдоха. В последните няколко дни сякаш ми порастна внезапно коремчето и ми се изду леко, имах някакви странни болежки в горната част на стомаха, като че да ми притиска нещо, тепърва ще ни се наместват органите и ще има промени. А два дни ми беше страшно твърд корема, не знам на какво се дължи това, но не бързам да се плаша.

Да благодаря ви момичета,аз вече съм някъде 14 седмица и сигурно е много интензивно нарастването (пишкам вече много често)

Общи условия

Активация на акаунт