Не, това не е шега, виждам втората черта !~бебеправене 386~

• 28 818
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Rainbow, честито ♥️

# 601
  • В страната на мечтите.
Аз вече ти казах колко много се радвам, но ще го направя и тук, за да се овъргалям в твоя прашец, прекрасна 😍❤️
Дано всички скоро да се похвалим ❤️

# 602
RainbowFlower честитоо! Стискам палци всичко да е наред до края ❤

# 603
RainbowFlower  ЧЕСТИТО!
Мисли позитивно! Всичко ще бъде наред! 🍀
Хайде и другите за тест, не се спотайвайте 😉

# 604
RainbowFlower честито и от мен. Пожелавам ти прекрасни 9 месеца 🍀. Надъхвам се и аз да отида да направя, но ще изчакам до утре сутрин. Успех на всички Simple Smile

# 605
Rainbow flower, честито! Лека бременност и до финал!

# 606
Рейнбол стискам силно палците всичко да е наред! Честито, много се радвам Heart Heart Heart
Алисън и при нас минаха 5 месеца, сега ако пак не е станало ще влизаме в 6 Confused И не си мисля че е ранен признак, то е невъзможно, като по часовник станаха- ако днес е ову, утре веднага започват. Просто ми е любопитно, като наблюдавам разни промени в тялото си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 607
RainbowFlower, честитооо! Изпращам ти много положителни емоции 🥰😘 Всичко ще бъде наред!
Надявам се от теб да започва вълна от положителни тестчета 😍🍀🤞

# 608
RainbowFlower прекрасна новина, много се радвам! Честито и безпроблемно бременеене до края! Дай Боже да повлечеш крак и да се напълни темата с много +++! ❤️
Alison 🤗❤️🍀

# 609
Честито Рейнбоу и до финал! 🍀❤️

# 610
Споделям, че и аз в началото на опитите за бебе виждах всякакви симптоми, бях убедена,  че е бременност, но не. Самовнушението е голяма работа, понякога мислите се превръщат във физически симптоми... Явно е често явление, като чета из темите тук.

# 611
RainbowFlower тихичко честито и до пухкав финал! 🍀💙💗💐

# 612
Още веднъж ще кажа, че не го смятам за симптом за бременност Blush

# 613
RainbowFlower, честото! Желая ти лека бременност и здраво бебче на финал! Hug

От няколко месеца и мен гърдите започват да ме болят доста преди М.

Да се оплача, че още си чакам М. От няколко дни имам само зацапване, все си викам днес ще е и то все не е.
От септември всеки месец 3-4 дни преди М имам такова зацапване и вече не знам от какво е. Пуснахме прогестерон, но според АГ е добре и няма нещо притеснително. Изписа ми Герикапс да пия 10 дни след М, но аз пих малко от тях и ги спрях, защото четох доста противоречиви мнения. Каква може да бъде причината за такова зацапване?

# 614
RainbiwFlower честитооооо, като видях колко нови отговори има , веднага се сетих, че най-накрая има хубава новина в тази темичка! Желая ти лека и безпроблемна бременност и до финал! 🍀❤️

Моля за съвет или мнение момичетата , претърпяли БХ. Започвам от това, че менструацията ми след БХ продължи повече от обикновено, около 7-8 дни. Днес ми е 32 ден, а цикъла ми идва редовно на 29 дни. Правихме опити през ден от 10 до 20 ден, от тогава честно казано не сме, че имахме много стрес напоследък. Обаче М така и не идва, вече 6-7 теста направих (всеки ден правя) и са все отрицателни. Надявах се на късна ову, но почвам да мисля, че изобщо не съм имала О този месец и затова ми закъснява. Иначе и сега имам пробождания в яйчниците и болки в кръста. Ако съм забременяла преди 12 дни, не трябва ли вече да покаже поне бледа чертичка теста. Не знам какво да правя наистина, дали заради БХ не съм имала овулация, ако е така да почваме ли пак активни опити. Чувствам се ужасно, нито + тест, нито М и направо ще се побъркам. Благодаря, че ме изчетохте и дано получа някакви мнения и препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт