Не, това не е шега, виждам втората черта !~бебеправене 386~

• 28 810
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Напоследък и аз имам такова зацапване 2-3 дни преди М. Само този месец нямам, а датата ми е утре. Но пък цял ден ме боли корема ниско долу и кръста  и лежа. Иначе миналия месец всичко беше наред с прогестерона.

# 616
Рейнбоу честито!!! Лека бременност и до финал! Ще си имате най-прекрастният Коледен подарък ❤

# 617
Хера успокой се.. До 10 дни го дават за нормално. Понякога, заради стрес, лекарства, времето виждаш е доста променливо..Организма е сложно нещо, така че не го мисли. Изчакай още няколко дни, и ако не дойде или няма + отиди при АГ да те види.
Преди 8-9 години така ми закъсняваше около 10 дни, АГ ми изписа Дуфастон и като го изпих след 3 дни ми дойде с пълна сила. До сега не съм имала такива проблеми.. Максимум закъснение 3-4 дни..

# 618
  • London
Благодаря ви много, мили момичета ❤🙏🏻
Силно стискам палци на всяка една от вас ❤ Щъркелите са тръгнали да обикалят !

Орисват ме с близнаци, днес ми е 8ми ден след доказано О. , та доста раничко ми отчетоха тестовете. Но каквото и да е, само да е живо и здраво, нищо друго не си пожелавам 🙏🏻

По повод симптомите - аз миналия месец бях убедена, че съм бременна. Всички възможни симптоми си бях втълпила, че изпитвам.
А сега - нищо 🤷🏻♀ Или поне засега. Освен напрегнати гърди, но това го имам всеки месец поне седмица преди лелката.

# 619
"Ако съм забременяла преди 12 дни, не трябва ли вече да покаже поне бледа чертичка теста."   Хера и аз съм пред същата дилема. Правих тестове за О и засякох положителен. Знам, че теста не е гаранция за О, но все пак разчитам, че съм имала. Дано просто бебоците да се крият още от тестовете ни и скоро да ни зарадват Simple Smile

# 620
Рейнбоуче, тихичко честито!! Всичко ще бъде наред❤️

# 621
Напоследък и аз имам такова зацапване 2-3 дни преди М. Само този месец нямам, а датата ми е утре. Но пък цял ден ме боли корема ниско долу и кръста  и лежа. Иначе миналия месец всичко беше наред с прогестерона.
И моята дата е утре...

# 622
Честито и от мен, Рейнбоу! Лека бременност и в срок да дойде доставката 😉

# 623
  • София
Ехаа Рейнбоу чудесна новина!

Хера може и да си нямала О, може да е била късна, ето при мен ще има изкуствено закъснение този месец че О ми беше на 17ти ден а не на 15ти. Спокойно, след като дойде отиди на лекар, мен след биохимичната ми изписаха дуфастон

# 624
От 2 месеца и аз имам зацапване 2-3 дни преди М - според АГ от ниския прогестерон, този месец съм от 16ти ден на Дуфастон, но днес (25ти ден) пак започна зацапване и чакам до няколко дни да ми дойде. Утре трябва да направя тест и ако е - да спра Дуфастона.. с това зацапване даже не мисля че има нужда от тест 😒

# 625
Маце , аз ходих веднага при БХ, дали е необходимо сега пак да ида?

# 626
Rainbowflower, честито и до пухкав финал 💗💙
Believe, Kaktus & Alison  и всички останали на които им предстои датата за тест, стискам палци на ръце и крака, и дано всички да се похвалите със заветните две черти ♥️🍀♥️
Хера, нямам представа, но може би е добра идея да се консултираш с лекар. УСПЕХ!!!
На всички с лелки, изпращайте ги по живо, по здраво и скоро да не идват 🍀
Луничке ♥️
Грабя си от останалия прашец! 💗💙♥️
Аз не се включвам напоследък,но си ви чета, че нали този месец съм в бокса, пия си противозачатъчните и си чакам времето за преглед 😏

# 627
Rainbow, супер новина, честито и успех до финал! Вярвам, че всичко ще е наред, просто мисли позитивно и си мисли как другата година по това време ще си с количката навън, времето ще е прекрасно, ще мечтаеш, ще се родиш заедно и ти с новия живот. Прекрасно е, сега си спомних колко беше хубаво. Миризмата на пролет, на бебешки дрешки, на детски смях по площадките, сладки приказки с мамите Heart Eyes.
И аз имам зацапване, от както бебеправим. Миналия месец беше нещо откачено - почна се 10 дни преди цикъл. Този месец имам от вчера - 23ти ден се пада при цикъл средно 26-27 дни. Не си мечтая за имплантационно кървене, имала съм и помня, че беше еднократно и розово. Това сега ми прилича на започващ цикъл. Оф, не знам от какво е , писна ми вече. И преди като бебеправихме имах зацапване, сега пак. Тия тук в чужбина не искат да изследват прогестерона, май ще си пускам като дойда в България и може да си купя някоя друга опаковка утрогестан, но ще мина през док първо.

# 628
Rainbow честито!Леко и безгрижно да мине времето до Коледа🤞❤!

# 629
Rainbow Честито и лека бременност Flowers Four Leaf Clover

*Make*a*wish* Бързо ще мине времето и пак ще сте в играта. Hug Дано това е последното препятствие, преди голямото събитие Flowers Four Leaf Clover

Winter И аз да не изоставам, днес официално съм в Ц. Дано това е и нашият месец.

Късмет на всички, които им идва времето за тест. Дано напълни следващата тема с много плюсчета.

Поправям се, че забравих Раули Късмет на процедурата, стискам палци.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 20:30 от Пълнолуние

Общи условия

Активация на акаунт