Не, това не е шега, виждам втората черта !~бебеправене 386~

• 28 805
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Rainbowflower, честито и до финал Hug Прекрасна новина, лека и безпроблемна бременност ти желая Flowers Four Leaf Clover
Луничке,заедно си вървим отдавна, вече е време да се изнасяме и това да е нашия месец както казваш Wink Моля се да бъде Hands Pray Да я изпращаме тази лелка на дългааа деветмесечна почивка Stuck Out Tongue Winking Eye
Make a wish, бързо да минава времето в бокса и наистина това да е последното препятствие преди голямата радост Flowers Four Leaf Clover
Още веднъж желая много късмет на всички, които не чакат, толкова е хубаво да се пълни темата с +++ Simple Smile People Baby Flowers Four Leaf Clover

# 631
RainbowFlower, честито!!! Прекрасно е че си хванала 'чертичките' толкова рано. Дано са две бобчета, желая ти го от сърце.

Благодаря на всички които ми пожелаха късмет на утрешната процедура. Hug Преди малко излезе и антигенният ми тест и вече имам пълен набор документи. Дай Боже утре да имам късмет и скоро да ви се похваля. Въпреки всичко, гледам да не се пренавивам, за да няма излишни разочарования.

# 632
RainbowFlower, честито и до финал! Чакам сега следващите дни още доста плюсчета, бях се притеснила вече, че ще изпишем темата без....
Елиз, и аз много се нервирам тук, че не мога да накарам АГто да ми изследва прогестерона, още в репро клиниката като бях, ми казаха, че е нисък, но терапия за естествено забременяване-никаква. Аз затова и почнах да меря БТ, да мога сама да се ориентирам има ли или няма О и как е прогестерона. Имам си и две кутии утрогестан, но не смея сама да си назначавам лечение, АГто досега два пъти ми го е пускала на 7 ден  уж след доказана О, и двата пъти беше ниска стойност, но спред нея това ми е най-малкия проблем. Единственото самолечение ми е с чай от шапиче(цариче) от О до М и от този месец и див ямс.
Раули, много силно стиснати палци от мен! Flowers Four Leaf Clover
Winter, Believe, Пълнолуние, Brandywine време е да се местим вече в съседната тема, ако не този месец, то следващия....
За момичетата с предстояща О - за термин 31.12 се работи тези дни, преди две години бях с такъв термин с О на 9 април Bowtie

# 633
  • Замък сред облаците
Рейнбоу, честито и до финал!
Раули, стискам всички възможни палци за утре!

# 634
RainbowFlower, честито и спокойна до финал! People Baby
Раули, успех утре и да ни зарадваш с две хубави черти! Flowers Four Leaf Clover

# 635

Елиз, и аз много се нервирам тук, че не мога да накарам АГто да ми изследва прогестерона, още в репро клиниката като бях, ми казаха, че е нисък, но терапия за естествено забременяване-никаква. Аз затова и почнах да меря БТ, да мога сама да се ориентирам има ли или няма О и как е прогестерона. Имам си и две кутии утрогестан, но не смея сама да си назначавам лечение, АГто досега два пъти ми го е пускала на 7 ден  уж след доказана О, и двата пъти беше ниска стойност, но спред нея това ми е най-малкия проблем. Единственото самолечение ми е с чай от шапиче(цариче) от О до М и от този месец и див ямс.
Съветвам те да смениш АГ-то защото това не е правилото. На моя приятелка тук след два миседа и назначиха терапия с прогестерон защото се оказа нисък и наскоро роди. И друг път си споделяла за странният и подход на твоята АГ.

# 636
Марго, това с прогестерона май се оказа често срещан проблем при доста момичета. При мен също, без дуфастон месеца ми не минава, защото иначе цикъл може да си го чакам и 60-70 дни.. сега като пусках в събота хормони преди инсето, на 11ти ден беше като за Бог да прости - 0.21 Rolling Eyes ясно е, че утрогестана ми е в кърпа вързан. Аз и нямам идея как по дяволите човек оправя такъв важен хормон... Пием по една шепа хапове всеки ден и накрая нищо.

# 637
Прогестеронът преди ову трябва да е доста нисък (ако не е - проблем) след ову почва покачване, след 7 дни е пика, трябва да бъде в горната граница на реф. стойност (ако не е - пак проблем) и ако има бременност продължава да расте още нагоре. За зацапване - аз имах в някои месеци, според док, който ме следеше тогава може да се получи от много рязко спадане на прогестерона (защото аз нямам проблем с него, изследвах го след ову - висок ми е) А според моето си мнение е от определен хормонален дисбаланс в конретния месец

# 638
  • София
Аз по време на биохимичната бях пуснала чхг + прогестерон, много нисък ми беше. Вече с успешната приемах дуфастон и беше стабилно висок. За мен също е неглижиране да не се изписва прогестеронов препарат при доказано нисък такъв. Това е хормона на бременността, ако той не е важен, не знам кое е... До 12та седмица той е главна движеща сила, след това поема плацентата

# 639
Честито плюсче, RainbowFlower! Бъди здрава, пази си го и му се радвай! 
Раули, успех утре! Да има с какво да ни се хвалиш скоро. Знам, че често се шегуваме с това, но за кураж да си кажа - за мен инсеминацията не е скъп секс, все пак материалът е обработен, бързоподвижните са поставени максимално удобно за среща Wink Прогестерона ти е бил идеален за преди овулация, споко.
Очаквам още добри новини от всички, без изключение. И никакви цикли повече за 2021, обещайте Flowers Four Leaf Clover

# 640
Честито Rainbow и до финал.
Raulista стискам палци. Аз също съм в бокса с ваксина, решила съм да изчакам един цикъл след втората доза, няма да се правя на опитно зайче. През това време ще си ви чета и ще ви стискам палци естествено 😊 дай боже и да сте се омели всичките до тогава 🍀

# 641
Честито Rainbow , лека бременност и пухкав финал. По отношение на дължината на цикъла и моя се увеличи от 25 дена на 28, 29 дена след бебеправенето. Гърдите ме болят веднага след предполагаема овулация, засечена с тестове, въобразявам си най-различни симптоми и прибързвам с тестовете за Б, но винаги са отрицателни. Дано скоро видим всички заветните две чертички🍀

# 642
Събудих се рано тази сутрин , направих  шуър чек, ясно отрицателен е. Чакам си М днес или утре най-късно, резултатът трябва да е достоверен ☹️

# 643
Добро утро момичета.Тези дни всички призовавахте за две чертички, та реших ей така в края на темата да вляза плахо с моите😊.И аз започнах тестването рано, от 10ти ден след О и още тогава видях първата бледа черта.Викам си 100% изпарителна защото по стечения на обстоятелствата имахме само 2 опита около О.Но ето днес 13 ден ииии....две са си без съмнение😃.
Сега съм буря от емоции.
Ще тичам за едни кръвен да го видя този пусти прогестерон, че след БХ октомври си ме е страх.
Така, че стиснете по едно палче и ето , че когато си му дойде времето става и с 2 опита явно.
Прегръщам ви виртуално и дано повлека след мен вълна от Коледни чудеса.

# 644
Честито, Тортелина! Успешна и спокойна бременност!

Общи условия

Активация на акаунт