Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 201
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Кърджали
Еда заминавала за Ню Йорк
Не заминавай бе момиче, не го прави, не го прави, не го прави

Не го направви... Върна се за нещо

# 361
Сърцето ми е свито, очите ми насълзени и не знам защо така ми действа сериала ни.
Еда и нея я свива сърцето ии се връща. Аз да питам, как да чакаме до другата събота сега.

# 362
Изплаках си очите ви казвам....

# 363
  • Кърджали
Ясно че докато пуснат фрага в понеделник - вторник ще полудея...
Но поне Еда не замина ...

# 364
Алекс, върна се за нещо... Нещото припадна. Усети болка в гърдите.... Браво на болката. БРАВО!

# 365
  • София
Да се преброим колко от нас плачат в момента?? Sob

# 366
  • Кърджали
Нещото припадна.Ох, Налбантова, мислих че нищо не може да ме разсмее, ама сега хем се смея, хем ми се реве...
Мен м езаболя сърцето...Даже не ми се изключва компютъра , въпреки че знам че няма да има фраг... Ама сякаш се надявам някйой да изкочи и да каже - това беше кошмар

# 367
1,26М
Хектор дадоха ли го?
Gift Heart

# 368
1,26М
Хектор дадоха ли го?
И аз това идвах да питам.
Наистина обаче и Еда усети, че нещо не е наред.

# 369
Много хубава финална сцена, последните 5-10 минути бяха много добре режисирани , изиграни , изобщо 10точки давам Joy не плача , радвам се , че Еда се върна,  епизодът ми хареса , имаше напрежение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 370
  • София
не е честно, ще чакаме ЦЯЛА седмица...ще ни пошашяват тейзи хора...

# 371
Да се преброим колко от нас плачат в момента?? Sob
По-лесно май ще преброим тези, които не плачат..

# 372
  • Кърджали
Хектор аз не го видях...освен ако не са го давали по време на лайфа , че аз там бях забегнала

# 373
Oткъс ли ще имаме сега?

# 374
Познах. Следващият момент ще е в болницата. Ще се оправят нещата. Ама на Селин м*мка й. И да, браво за Биге. И още нещо - Дениз няма да позволи друг да е баща на детето му. Аз лично съм доволна от сценаристите. Върнаха интригата, макар и това да не ми харесва. Може и да прилича на други сериали, но все пак не откриват топлата вода. Толкова си могат. Поздравление за Керем и Ханде. Аз им повярвах и в болката и в миговете на интимност. Оставам до края не зависимо кога ще е.

Общи условия

Активация на акаунт