Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 26 228
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
О, и от мен адмирации за Биге . Изгради образа на Селин по своеобразен начин .  Браво !  Убедена съм ,че е хубав човек в реала и се радвам ,че е щастлива в любовта Heart

# 511
Линк към нов подкаст с Керем. Не видях някой да го е постнал-
https://www.alem.com.tr/alem-exclusive/alem-talks-podcast-kerem-bursin-1074302

# 512
  • Кърджали
Линк към нов подкаст с Керем. Не видях някой да го е постнал-
https://www.alem.com.tr/alem-exclusive/alem-talks-podcast-kerem-bursin-1074302
Благодаря, видях реклама но не бях намерилаа линк.. Довечера ще има какво слушам

# 513
Caner (съпругът на Гамзе) официално започна да следи Керем в Instagram Wink

Преди и сега Wink

# 514
  • София
Е, сега вече Мурат ще го изтрие и него. Joy
Caner (съпругът на Гамзе) официално започна да следи Керем в Instagram Wink

# 515
Клюка:
С Гугъл преводач:
"Утре Фокс и MF YAPIM официално  ще подпишат нов договор за продължаване на сериала до края на септември.
Sen Cal Kapimi официално е вписан в лятната програмна схема на Фокс, но ще му бъде сменен денят на излъчване - през летния сезон ще се излъчва отново в сряда.
Фокс са предложили и нови сценаристи, които били доказани професионалисти в своята област."
От официалният акаунт на сериала, наистина изглеждат "притеснени" за рейтинга на dizilah Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink
https://twitter.com/i/status/1376173225181319173

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 17:29 от mi_si

# 516
Този Мурат всички да ги махне общи приятели направо, какво е това един по един като последват Керем. По-очевидно не може да го направи. И той печели популярност на гърба на другите.. 🤷🏼‍♀️
Всички чакат Grinning
Едит: Това е най-хубавата клюка, която срещам. 😄

# 517
  • Плевен / София
Гледам....мисля....Гледам...мисля...
Защо Селин остави Еда да и вади кестените от огъня..т.е. да съобщи, че е бременна....Не е защото не иска да им разваля отношенията....не е станала толкова бяла и добра...Тя е преспала със Серкан възползвайки се от състоянието му в Словения, но е забременяла от Дениз....и понеже бременността и е на по малко седмици от колкото трябва, се държи толкова мистериозно и "жертвоготовно" да отгледала сама детето...Тя дето като и се "наводни" дома не отиде на хотел, а притича при Серкан...Те два месеца са в Словения...върнаха се поне още месец, ако не и повече мина и Селин, ако е бременна от Серкан ще мълчи...
Тя щеше да го е обявила във вестниците...А и това си е причина да го накара да седне на сватбената маса....и нямаше да има нужда Дениз да прави "истинска" сватба...Явно Селин забременя на рожденният си ден...Това и е подаръка от Дениз.......
Ще пледирам за временна невменяемост от лекарства и здравословно състояние на Серкан....и ако се успее да се измъкне от лапите на Селин може....може наистина да му простя....
Но пак ще питам...Ако бяха с разменени места и Еда беше направила това, което направи Серкан...Дали той щеше да иска толкова леко всичко да остане в миналото и да продължат напред....Една рана трябва да се лекува, за да не загнои...разочарованието да се изживее...негодуванието да се излее и тогава да се продължи напред....И това трябва да направят двамата заедно с търпение и любов....

# 518
Здравейте, мили момичета! Не се ко`сете за негативния тъй наречен официален рейтинг. Както се вижда от всички други рейтинги, ние сме в първата тройка. Отдавна искам да го кажа- няма основание да се сърдим на турския зрител. Тази Дизилах следва определена политика и изпълнява определени нареждания. Така си обяснявам рейтинга ни там.

Днес се събудих с ужасно главоболие и няколко пъти си пусках лайфа - е, винаги ми се повишава настроението и ме усмихват тези двама прекрасни хора. ХанКер са като свеж морски полъх,толкова са зареждащи. Заслужават само хубави и успешни неща да им се случват.

Такава химия откриваме в ЕдСер, че е достатъчна да ни кара да вярваме в хубави неща. Това е достатъчно мерило за успеха на "Почукай на вратата ми"(забавен ми е Гугъл превода "Чукаш ми вратата" 🤪)
Накрая искам да кажа и две хубави думи за нашите момичета по худ. гимнастика. Толкова зареждащи и положителни, като слънце могат да огреят деня ти. Браво на тях!

Прекрасна неделна вечер!

# 519
Очакваме ли днес фраг или в понеделник, вторник? Има ли някаква информация? Благодаря!

# 520
Тук съм, чаршафът идва (Налбантова, за теб специално Blue Heart ), но мисля, че няма да е много дълъг.
Все си мислех, че имаме нужда от епизод пълен с романтика, любов, влюбени Еда и Серкан, но май съм грешала. Имахме нужда точно от епизод като този: перфектна комбинация от тъга, любов, жертвоготовност, малко забава и загадъчност. Нямаше пълнежи, нямаше излишни сцени. Много ми хареса епизодът и рейтингът изобщо не ме интересува. Щом в един момент плачех от тъга, а после от радост, значи няма какво да кажа и от какво да се оплача. Всички диалози бяха добре подбрани, актьорската игра - блестяща, както винаги. Особено Ханде и Керем. За това обичам нашия сериал, имахме нужда от това. Епизод, който да ни разтърси, но не като амнезията на Серкан, защото там бях просто съкрушена, наистина, а сега... Просто исках да видя още, още и още.
Началото на епизода много ме впечатли. Емоциите на Серкан и Еда бяха представени по много добър и въздействащ начин. Сърцето ме сви след като видях объркания поглед на Серкан, той просто не знаеше какво се случва и защо Еда се държи така. Какво се е променило, какво е станало, че любимата усмихната Еда му отказва... А Еда.. тя просто вътрешно беше разбита на парченца, как да откаже това, за което е мечтала толкова време. Серкан, който толкова чакаше, беше пред нея, предлагащ й всичката си любов, а тя трябваше да му откаже, защото се чувства длъжна. Наистина чувствата и на двамата бяха показани по идеален начин, но Серкан.. не знам, може би защото ми е много на сърце, но през целия епизод много ми въздействаха неговите емоции, мисли и думи. Това, което не ми хареса, беше държанието на Еда след предложението, когато напускаше офиса. Серкан беше много объркан и имаше нужда от отговори, а тя му отговаряше с "Какво, какво има", караше му се, вместо да го успокои по някакъв начин, че не се отказва от него, а просто има нужда от време. След този разговор той остана още по- объркан, а нея я "дразнеше" това, че той постоянно търси отговор на въпроса "Защо ми отказа?"
Смятам, че Еда не постъпи правилно. Разбирам, че ако тя не беше замълчала, нямаше да има епизод, но не трябваше да заобикаля проблема, а да му сподели и да се справят заедно с него. Знам, че "дете" и "проблем" не са думи, които могат да вървят заедно, но мисля, че не трябваше да премълчава истината толкова дълго време. И след като му я сподели ,го остави да се справя сам. Тя много добре знаеше, че той няма да се откаже от нея и ако това дете наистина беше негово, той щеше да си поеме отговорността, но не и като си играе на семейство със Селин. Еда и разбиранията й са такива, че едва ли не тя лишава детето от баща, но трябваше да остави Серкан сам да вземе това решение, а не да решава тя вместо него. Не мисля, че трябваше да се разделя с него, защото аз не одобрявам когато нещо се прави "заради детето" или по - точно двама души (като Серкан и Селин) се съберат заради детето, за да не живее без баща или когато родители, които не се разбират живеят заедно "заради детето". Това е много извън темата, но децата разбират кога родителите им се обичат и кога има хармония между двамата, така че това, че Еда остави Серкан, за да може той да е с евентуалното си дете, не е правилнаа постъпка също. Разбирам я защо го прави, тя е расла без родители, но по друга причина и не мисля, че може да сравнява двата случая.
Друго, което ме изненада е колко бързо Еда повярва на Селин. Еда, която до този момент поставяше под съмнение всяка дума и всяко действие на Селин,  прие думите на Селин за истина без дори да се замисли. Мело и Джерен бяха първите, които заподозряха, че има нещо нередно във всичко това. И Мело е права, както и всички вие. Ако бебето беше на Серкан, Селин би го пуснала по всички вестници, списания и медии, защото би била на седмото небе от щастие. Това би бил истински шанс за нея и Серкан (в нейните очи, разбира се), а тя прави точно обратното - мълчи, крие се, не дава информация на никого и за нищо. Защо? Защото детето не е на Серкан, вече съм убедена. Не знам дали е на Дениз, но със сигурност не е роботче. На сутринта след предложението, Серкан попита Еда дали е говорила със Селин и това беше удобен момент за нашата фея да признае, че е говорила с кокошката и да сподели какво е разбрала, но те предпочетоха да го играят Шерлок Холмс с момичетата, което пък накара Серкан да се съмнява какво правят трите в един момент. Правилно се насочиха момичетата, че има нещо съмнително с бременността на Селин, но не се досетиха, че не е сбъркана бременността,а бащата. Обаче откъде да знаят те, че Селин и Дениз веднъж са месили кекс и е станала кръстоската между кокошка и козел..
След отказът на Еда, Серкан много добре осъзна колко много тя се е борила за него. Първо, се бореше срещу фалшивия годеж, срещу Селин и Балджа, срещу инцидента, срещу баба си. Сега беше негов ред да се бори за нея, което той направи в типичния за него начин - показваше й любов, обещаваше й любов, гледаше я и й говереше с любов. Това е начинът, който му помогна да я спечели и миналия път - като и показваше колко е голяма любовта му към нея. Той, разбира се, започна да търси причината в себе си, какво е направил, че тя не му се довврява, какво е станало, че тя се държи така, защо мълчи. Видимо се измъчваше и ми беше много трудно да го гледам така да очаква Еда да му отвърне на всички мили думи и действия, а тя да не знае какво да направи, как да постъпи, защото умът и казва едно, а сърцето - друго.
Интересно обаче... докато майка му Айдан беше погълната от шеф Александър и не обръщаше и грам внимание на сина си, Серкан изобщо не забелязваше това нейно държание и това в продължение на седмици. А сега, когато Кемал се появи, а Айдан се дърпа още... Серкан го забеляза веднага. Беше ми смешно чак. Smiley За линията Кемал - Айдан се надявам наистина на хубаво развитие. Мисля, че Айдан го заслужава, а Кемал изглежда като положителен образ и мисля, че ще допринесе за сериала положително, просто още не знам как и кога.
За Селин колкото и негативни неща да кажа, няма да стигнат, сигурна съм. При разговора си със Серкан от колата, тя му каза "Да, казах лъжа, но е от любов.". Тоест,тя си призна, че е излъгала, но Серкан не успя да разбере какво му казва тя, защото още не беше наясно с бременността. Не съм виждала  някой, било то мъж или жена, който да е готов да малтретира другите емоционално по този начин.Селин познава слабите места на всички и много добре знае как умело да ги използва срещу тях. Отговорността на Серкан, жертвоготовността на Еда, безкрайната подкрепа на Айдан към Серкан. Този план е бил измислен отдавна, според мен,  и е оставен за последен опит. Селин много добре знае, че на Серкан му се губят спомени от Словения, а Еда не знае какво се е случвало там и е идеална възможност за нея да представи евентуална бременност от Серкан. Тук идват и моите големи надежди към Дениз и Ферит, но повече към Дениз.
Дениз няколко пъти се опитваше да се реваншира на Еда, да я предупреди, че Селин крои нещо, но тя не го послуша. Мисля, че в опит да си изгладят отношенията с Еда, Дениз ще й сподели, че той е бащата на това дете, а не Серкан. Отделно мисля, че той, като истински баща, не би позволи някой друг да гледа детето му или да поеме отговорност за него, само заради болните амбиции на майката да раздели двама души и да бъде семейство с някой, който не я обича. За Ферит не знам как ще разбере за бременността и за бащата, но мисля, че може да използва снимките, с които разполага.
Ще се спра на няколко сцени набързо:
Сцената с готвенето на пица ми беше като кръпка на фона на цялостностното настроение на епизода. Еда и Серкан бяха тъжни, замислени и объркани, настроението беше по- минорно и изведнъж се появява сцена, в която те двамата се смеят, прегръщат се, аха да се целунат. Липсваше ми последователността в тази ситуация. Еда го избягваше, не искаше близост с него, а изведнъж само дето тестото за пицата дето не замесиха. Thinking
Сцената с чая и "Малкият принц" ми беше еднакво емоционална с тази на летището. Толкова много емоции бяха изписани на лицата им, толкова мъка в това на Еда и толкова любов в това на Серкан. Цитатите бяха идеално подбрани, техните думи, особено тези на Серкан за бъдещето, бяха прекрасни. Една от любимите ми техни сцени. Начинът, по който гласът на Еда се пречупваше когато питаше дали "Баща им ще продължава да обича майка им" ме довърши,а любовта, с която Серкан говори за Еда и бъдещите им деца ме усмихваше до уши. Керем просто пресъздава лудо влюбен мъж перфектно, Ханде не я мисля направо. Blue Heart
Сцената с прощалната вечеря ми хареса като идея. Без проблеми, без натоварващи разговори, просто двмата влюбени, които се изпиват с очи. Много ми допадна наистина, как се милваха, преплитаха пръсти, прегръщаха се, дори и танцуваха. Първоначално много се зарадвах, че чувам нашия химн, даже и тук го написах, но след като изгледах пак епизода.. Ами, не беше на място, на прощална вечеря да сложат песен с толкова "еротичен" заряд не ми хареса, освен ако не беше завършил танца с кекс, а не с Еда казваща "Дойдох само да прекарам време с теб".
За летището нямам думи вече. Всичко си казах снощи. Играят като зверове тези Керем и Ханде, плаках през цялото време снощи, днес по време на епизода, на превода на Алекс и на откъса на Али. И ако пак го гледам, пак ще плача. Писмото е толкова емоционално, толкова много чувства има в него, толкова силни думи за използвани.. нямам думи. После реакцията на Серкан, надпреварата с времето, напрежението, което изпитвах, когато се чудих дали ще стигне. Болката в сърцата им, припадането на Серкан. Шедьовър. Истинско съвършенство беше този епизод. Нищо излишно, нищо преувеличено, нищо мудно. Всичко беше премерено и добре обмислено и изпълнено.
Вече чакам фрагмана, защото горя от нетърпение да разбера какво ще се случи, а информация за него няма...
Май пак стана много дълго.. Налбантова ще е доволна. Blue Heart

# 521
  • Плевен / София
Аз също бих повярвала...Серкан се върна хванал и преплел пръсти ръка за ръка със Селин...Влюбил се отново...браво, но не могъл да си го признае.... Защо?

"Винаги заспивай с мечта и се събуждай с цел".

Спокойна вечер!

# 522
  • Кърджали
ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ * SCK ЕП.36 БГ.СУБ.
на сайта askim-bg.🤗com
https://vk.com/club101119462
https://ok.ru/video/2392282892983
https://waaw.to/f/aJtZhV00ltVJ
Превод: GeriSezoni, Sprinter, Emiliya, Blue, Ina, Bobbi84

# 523
  • София
Магия,много точно предадени усещания,напълно съгласна съм с теб.Но както пишеш Еда му отказа предложението,не му отговаря и дори му се и кара,разбирам я или си мисля че разбирам това поведение.Селин чака дете ,а само преди броени часове Серкан и казваше че иска да имат деца,ако и тя иска.Тя бе вече преживяла неговото отчуждение преди ,и сега в този момент Серкан и издъппа пътеката под краката,оказа се че и майка за, децата си е имал.Еда просто е в шокТази бременност я срина ,в този момент  не може да мисли,да строи планове и да разсъждава,мечтите и са унищожени ,затова само казва ,,Какво ,, ,а Серкан е недоумяващ,той и представа няма че влюбената в него Селин ,може да е толкова вманиачена.Епизод който доказа правилото най много боли когато загубиш нещо и най много тъгуваш когато си предаден.

# 524
  • Пришълец
Благодарности на екипа за поредния преведен епизод и на теб Алекс, че го донесе Flowers Cherry Blossom

Магия, не само Налбантова ще е доволна, имаш си и други почитатели, страхотно анализираш. Епизода виждам силно те е докоснал щом извади спалния комплект. Kissing Heart

Паралел с 11 еп. https://twitter.com/i/status/1376106842372313088 Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт