Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 80/ Не си отивай... 18+🙈

• 25 879
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Гледах няколко пъти тази сцена и си мисля как издържа Керем? Ханде е зашеметяваща. Flowers Rose

Според мен, да не ги мислим... И двамата са уаууу, та подхождат си, приятелчетата... 🙃

# 616
Идвам с поредната клюка.
Мурат 1 вече не следва сестрата и зетя на Ханде.
След като Керем и зетя вече се сприятелиха и си харесват постовете ония е полудял😂😂😂
Не знам кого имате предвид, но Мурат Далкълъч си ги следва и двамата все още - и Гамзе и съпруга й в Инстаграм.

# 617
Идвам с поредната клюка.
Мурат 1 вече не следва сестрата и зетя на Ханде.
След като Керем и зетя вече се сприятелиха и си харесват постовете ония е полудял😂😂😂
Не знам кого имате предвид, но Мурат Далкълъч си ги следва и двамата все още - и Гамзе и съпруга й в Инстаграм.
Явно моя инстаграм си прави шеги с мен,първо го прочетох в туитър ,после проверих и наистина не ги следваше,сега гледам следва ги.Луда работа.

# 618
  • София
Привет! Flowers Hibiscus

Идвам с официална информация за нашия сериал, нямам време в момента да прочета дали тя вече не е съобщена!
Според официална информация от продуцентите на сериала, се завръща един от предишните екипи състоящ се от сценаристите: Гунсу Текер (Gunsu Teker),  Фикрет Беклер (Fikret Bekler), Керим Джейлан (Kerim Ceylan) и Елиф Йозсут (Elif Ozsut)! Flowers Four Leaf Clover

Справка от мен: този екип сценаристи са работили върху епизодите с номера от 22 до 30 включително! След изключително силния 37 епизод тази смяна на екипа сценаристи, както и спомена ми за споменатите по-горе епизоди правят деня ми не особено оптимистичен по отношение на следващите епизоди! И за пореден път ще напиша, че въпреки всичко оставам все още с доза надежда за бъдещето на "Почукай на вратата ми", който от романтична комедия премина в драмеди, а в някои епизоди директно ни вкарва в драмата! С това падане на Серкан в последната сцена имам сериозни опасения за това!  Heart

Хубав и усмихнат ден! Nature Sunny

P.S. Мики, честит рожден! Нека дните ти бъдат спокойни и усмихнати, празниците весели и щастливи, да си заобиколена от много уважение и любов в семейството!

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 17:49 от nrgmama

# 619
# 620
Mikipoli, Честит Рожден ден! Много здраве, щастие и късмет. Relaxed Flowers Hibiscus

# 621
Здравейте,момичета ! 🌷
    Едва смогвам да ви изчета , а докато да се разпиша сте споделили вече мислите ми ! И аз продължавам да си пия кафето от балкона ! 🤗
     Почвам поред :
    1. Мики ,честит рожден ден ! Бъди здрава и обичана ! 🎉
    2. Благодаря на Алекс и Али за отделеното време и енергия ! Без вас темата няма да е същата !🍫🥃
     3.Сериалът вече не е това ,което беше ,но през 1-2 серии успяват да върнат първоначалната тръпка и аз си чакам търпеливо и безотказно . Днес успях да наваксам със серията и клюките и ,разбира се ,съм в отбора на плачещите 🤗
Много цигулки ,много сърцераздирателни  моменти ,но сякаш имахме нужда нещо подобно да ни разтърси ! Да разтърси и Еда, и Серкан .
      4.Наистина се надявам да не е сериозен здравословен проблем и да не последва инициатива от страна на Серкан за раздяла за "нейно добро " .
   5. Ядосвам се на пернатото -все е пощадена от гнева на Болат и Еда . И поука не си взима ,а още по -мръсно започва да играе . Изпуснаха момента да и разкажат играта и сега съвсем ще си мине между капките . Много несправедливо ....
    И да споделя за финал една глупава мисъл : 😂
    Като гледах последните включвания на Ханде и Керем ми хрумна дали Керем не се е загаджил с някоя приятелка на Ханде ? После си посипах главата с пепел . 😅 Искам си ХанКер ! 🥰

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 17:58 от Sezariya

# 622
Там сме, където най-обичам. Trophy

# 623
Мики, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и обичана! Heart Flowers Bouquet Birthday
Аз донякъде се радвам за новите стари сценаристи, защото от тях са писани доста от любимите ми сцени. Надявам се промяната да е само към добро Blush

# 624
  • София
И аз съм от отбора на “вечните оптимисти”, сценаристите се сменят от самото начало, не сме нито първият, нито последният сериал с ротиращи се сценаристи. В някои сериали дори режисьорите сменят. За мен е важно Ханде и Керем да са константа, всички други промени мога да понеса. Simple Smile

# 625
Мики, честит рожден ден!❤
Бъди жива и здрава, нека късмета, щастието и любовта бъдат винаги с теб!

# 626
# 627
  • София

Sezariya   Лелееее, ама как пък ти хрумна такава идея. То цяла Турция в момента ги коментира, ти го прати при нейна приятелка.  
Приятелката трябва да е по-красива от Ханде, иначе не го давам...
Цитат
Здравейте,момичета ! 🌷
    Едва смогвам да ви изчета , а докато да се разпиша сте споделили вече мислите ми ! И аз продължавам да си пия кафето от балкона ! 🤗

Скрит текст:
Почвам поред :
    1. Мики ,честит рожден ден ! Бъди здрава и обичана ! 🎉
    2. Благодаря на Алекс и Али за отделеното време и енергия ! Без вас темата няма да е същата !🍫🥃
     3.Сериалът вече не е това ,което беше ,но през 1-2 серии успяват да върнат първоначалната тръпка и аз си чакам търпеливо и безотказно . Днес успях да наваксам със серията и клюките и ,разбира се ,съм в отбора на плачещите 🤗
Много цигулки ,много сърцераздирателни  моменти ,но сякаш имахме нужда нещо подобно да ни разтърси ! Да разтърси и Еда, и Серкан .
      4.Наистина се надявам да не е сериозен здравословен проблем и да не последва инициатива от страна на Серкан за раздяла за "нейно добро " .
   5. Ядосвам се на пернатото -все е пощадена от гнева на Болат и Еда . И поука не си взима ,а още по -мръсно започва да играе . Изпуснаха момента да и разкажат играта и сега съвсем ще си мине между капките . Много несправедливо ....
   И да споделя за финал една глупава мисъл : 😂
    Като гледах последните включвания на Ханде и Керем ми хрумна дали Керем не се е загаджил с някоя приятелка на Ханде ? После си посипах главата с пепел . 😅 Искам си ХанКер ! 🥰

# 628
  • София
И аз се забавлявах много! Този журналист ли е, какъв е, не знам, ама абсолютно олицетворява фендома след последния лайф. Grinning

# 629
Отборът на Ханде. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт