Корнелия пу- пу принцесата е страшна и жилетката я бива
Пепитка я мног благодаря за рецептите ...

Ние сме добре... Продължаваме с мрънкането по- цял ден и нежелание да спи през деня ама ще се преборим

Лека вечер и целувки за всички вас

/
Е, ние пък лягаме рано и сутрин сме от ранобудните. Ама какво да се прави...важното е да е забавно.

мама Саси,вярно е това което ти казва Анитка за кръвоизлива в оченцето ,а също може да е от по-голямо напъване като е акала,така че споко,нашето мина за 2-3 дена само 

, а и много ми се пуши
и т.н....че определено си има нужда
и лек ден на всички
. Разгледах ти снимките. Мале, к'ви нещица си спретнала само. Харесах си няколко работенца, ще ми издадеш ли тайната на рецептите. Оная салатка с нар и пъстринките сладички, супер изглеждат, сигурно са и много вкусни. Моля те
.
. Гледам зъби, нямаме и наченки дори пък през деня си е супер спокоен. Ако мрънка е защото е гладен или нещо не се е изакал, иначе е страшно любвеобвилен и засмян, но вечер не си е работа просто и това от скоро. Имали ли сте подобни изпълнения?
. Разгледах ти снимките. Мале, к'ви нещица си спретнала само. Харесах си няколко работенца, ще ми издадеш ли тайната на рецептите. Оная салатка с нар и пъстринките сладички, супер изглеждат, сигурно са и много вкусни. Моля те
.