Есента е вече тука, а в количката навън ЮНСКО бебе гука

• 9 975
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Tatalina мила това кремче "Линола-Фет" от доктор ли ви е изписано, защото днес го взех и никъде не пише дали става за бебета??? Как сте, Ени слуша ли? Оправи ли се акото? Кога ще се видим за една бърза разходка? Пиши когато имаш възможност...   bouquet
Корнелия пу- пу принцесата е страшна и жилетката я бива Wink
Пепитка я мног благодаря за рецептите ...  Hug
Ние сме добре... Продължаваме с мрънкането по- цял ден и нежелание да спи през деня ама ще се преборим  Praynig
Лека вечер и целувки за всички вас  Heart Eyes

# 271
  • София
Добра нощ, момичета!

Аз както винаги се размотавам тук, вместо да свърша някоя работа или поне да си легна по-рано. Но, както вече сте се убедили, форумът е КРАСТА Wink

Иначе, при нас с Ени нещата са нормални. Акото сега е жълто-зелено, но вече не му обръщам особено внимание. Доверявам се на вътрешното си усещане, че моята принцеса е добре и така и двете сме по-спокойни!  Peace

А Пепита с тези вкуснотийки разваля дисциплината на мъжете с жени като мен, които готвят рядко....  Wink

Сладки сънища за всички мами и бебоци!

# 272
Таталинка,не си единствената дето се мотае из форума по нощите....но тия два дни ми се взе здравето от гости...и сега релаксилам тука...пък и вие пак що писане сте изписали....
Агнеша,много сте хубави/като гледам ми приличаш на голяма купонджийка-така ли е?/ , а и Хрис естрашен сладурко...
Корнелия- аз също съм очарована от козметиката,въпреки,че съм фенка на бебшката козметика на Флорена,но нещо напоследък няма внос,а тая серия ми я подари една приятелка/тя работи при вносителите й/ и от много време ми ги беше захвалила...но откак ги ползваме-и аз съм от хвалещите ....иИ са доста икономични-в смисъл,че бавно свършват.А за цените,и аз се учудих,но на моя мъж му направило впечатление/пък и да не е точно така,важното е да купи нещо на децата...не че се оплащквам,от придишната командировка се прибра с зимно яке за Сами-сварил тотална разпродажба в Айтос и направо ме утрепа с цената на якето-9лв Shocked/
 Пепита,наистина разваляш дисциплината-то аз тъкмо го свикнах нашия тати,да не му угаждам много ,много...че и на фигурата му се отразява/придобива откровено бременнен вид/,ама сега ме засърбяха ръцете да си позанимая в кухнята...
Елисир,ние с теб ще се видим мила,ама  не се знае кога Embarassed...направо вече ме е срам/ама с тия мои болести...обещавам вече да се взема в ръца и да почна по-редовно да излизам...макар,че се разваля вече времето Sad/
Е лека нощ и цунки от нас...

# 273
  • Варна
Добро утро от нас с Дари!
Снощи май доста не са спали, а сега сигурно си спинкат  hahaha Е, ние пък лягаме рано и сутрин сме от ранобудните. Ама какво да се прави...важното е да е забавно.
Пъи като гледам мрачното време доста ще живне темичката - "пишете не се срамете" smile3533
Агнеша много са хубави снимките...сигурно добре сте си изкарали  newsm53
Хрис е голям сладур и много прилича на теб
Нашата козметика е на Бюбхен и съм много доволна. Ползвам гела за измиване на тялото и косичката, а за масажа олиото.
Но незнам от какво от 2-3 дни кожата на Дари около устичката е суха и на бели люспи. После като ходя при педиатърката ще я питам. Оченцето й също е с кръвоизлив вътре на бялото и ме притеснява. Може и да си е бръкнала с ръчичка, но за мое спокойствие искам да я види и лекар.
Ох, оплаках ви се набързо, но поне ми олекна.

# 274
  • Варна
Добро утро от дъждовна и студена Варна!
Аз вчера тъкмо написах 4-5 реда и малкия ревна с цяло гърло.Спеше и се стресна от някакъв гръмнал ауспух. А после на намерих повече време..че то бяха багажи, пране
Първо искад да честитя именния ден на Пепитка на патерици. Много здраве и любов, и все такива вкусотийки да приготвяш, че и нас да стимулираш в кухнята  Simple Smile
Ние в събота изкарахме страхотна сватба, беше много весело . Крис слушал баба и дядо, а как се зарадва като ме видя...направо се размазах от удоволствие. Аз се притеснявах да не би да му е харесало повече от биберона и да не суче, но всичко е ОК. Иска си циците детето...
Корнелия, много ти е сладка дъщеричката, пу-пу...и жилетката е много хубава.
Agne6a, много добре изглеждаш на снимките. А Жоро май е работил като барман в Руския клуб  Wink
Mama Sasi, и ние имахме една червена точка в бялото на оченцето. Педиатърката каза, че е спукано капилярче -от слънцето или ако повечко е плачкало детето. Били им много нежни сега. Нищо не му правих, мина само за 2-3 дни. Не се притеснявай!

# 275
Като са започнали Варненки да се отчитат ,да се разпиша и аз smile3534
И ние сме от бебетата ,които лягат рано и съответно стават рано,като Дари на мама Саси,но това е режима ни,на всичко отгоре акаме в точно определен час-около 7-7.10ч сутринта,та ако реша може и на гърне да се изака бебка,ама пусто ме мързи да стана,по това време най-много ми се спи Joyмама Саси,вярно е това което ти казва Анитка за кръвоизлива в оченцето ,а също може да е от по-голямо напъване като е акала,така че споко,нашето мина за 2-3 дена само Peace
Агнеша,много сте хубави на сватбата-пу-пу
Анитка,чакаме снимков материал и от вашата свтаба,да знаеш! Heart Eyes
Момичета,днес във Варна е адски студено и вали дъжд,така че няма да се излиза и като гледам повечко тук ще седим,та е време да пускаме нова темичка ,хайде мислете заклавия newsm78
Асега ви оставям да свърша нещо в къщи че на обед изписват снаха ми и бебето та ще ходя в болницата! Heart Eyes

# 276
При нас не вали,ама духа......което пак не предразполага много към разходки.
Ивчо слава богу си е от поспаливите сутрин/като мама/,та успявам да поспя и по-до късно...Сега /вече наспан/ се бори с едно плюшено куче а аз ще трябва да  newsm79 wash hang 1ironing 1dishesи т.н....че определено си има нужда

# 277
  • Варна
Здравейте!
Момичета, благодаря за комплиментите newsm51
Анита_, Жоро наистина е работил като барман(цели 6 години) и не помня всички заведения, но мисля, че и в Руския клуб е работил smile3521
kambanska, наистина съм купонжийка и винаги се забавлявам много ( независимо къде), ама напоследък все по-рядко ми се отдават случаи. Обаче Хрис като порасне още малко....няма да се спра smile3508
mama Sasi,наистина изкарахме добре, даже страхотно и искам пак newsm47
За козметика ние ползваме сапун и шампоан на Пенатен, а за омазняване ползвам преварен зехтин.
Засега толкова от нас, че още не съм пила кафе Coffee, а и много ми се пуши

# 278
  • Пловдив
Пепи, къде качваш снимките преди да ги сложишв отговора?

Качвам ги в snimka.bg, давам properties на снимката, копирам оттам адреса и го вмъквам между таг [img http://.... тук е адреса, като трябва да завършва с jpg[/img]
След първото img има затваряща скоба.

Ивчо слава богу си е от поспаливите сутрин/като мама/,та успявам да поспя и по-до късно...Сега /вече наспан/ се бори с едно плюшено куче а аз ще трябва да  newsm79 wash hang 1ironing 1dishesи т.н....че определено си има нужда

Направо ти завиждам за поспаланкото. Моя напоследък го тормозят зъбки и не ме оставя през нощта да се наспя, а е и от нранобудните- 6:30-7 вече иска да си играем. Е, към 8 пак заспива ама нали ме събужда рано-рано  Sad

Hug и лек ден  на всички

# 279
  • на брега на Дунав
Ух, и при нас времето е ужасно днес, голям замръз брей. Пепитка ама ти голям кулинар си ила бе мила  smile3501. Разгледах ти снимките. Мале, к'ви нещица си спретнала само. Харесах си няколко работенца, ще ми издадеш ли тайната на рецептите. Оная салатка с нар и пъстринките сладички, супер изглеждат, сигурно са и много вкусни. Моля те  newsm53.
 Агнеша гледам супер сте си прекарали на сватбата.
Да ви се оплача сега мамчета. Направо незнам какво да го правя вече моя Самуил. От около един месец не ще да спи вечер и аз вече в лудост се виждам понякога. Почна да се буди в 3 часа после в 2;30, после в 1;00 и снощи ме разби със събуждане в 12;00 часа след като заспа в 10:00. До сутринта ми се буди на всеки час и промръцва. Не мога да се наспя като хората. Мислях, че е гладен и затова се буди и взех, че го нахраних снощи ама познайте след час пак беше буден. Той по-скоро не се събужда ами в някаква просъница такава търси си бибата и като я изпусне пак почва да мрънка. Какво може да е това?  newsm78. Гледам зъби, нямаме и наченки дори пък през деня си е супер спокоен. Ако мрънка е защото е гладен или нещо не се е изакал, иначе е страшно любвеобвилен и засмян, но вечер не си е работа просто и това от скоро. Имали ли сте подобни изпълнения?

# 280
здравейте, момичета!:)
отново сме у дома. исках само да ви поздравя. имам ужасно главоболие(което ме спокожда рядко) , та ще се оттегля от рс-то. но ще гледам днес или утре да се включа.
поздравявам ви съедечно. качих нови снимки
до скоро   bouquet  bouquet  bouquet

# 281
  • Пловдив
Пепитка ама ти голям кулинар си ила бе мила  smile3501. Разгледах ти снимките. Мале, к'ви нещица си спретнала само. Харесах си няколко работенца, ще ми издадеш ли тайната на рецептите. Оная салатка с нар и пъстринките сладички, супер изглеждат, сигурно са и много вкусни. Моля те  newsm53.

Корнелия, ето ти линк към рецептата на пъстрите сладки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23585.0
А за салатата с нар, малко по-късно, че в момента пиша с една ръка, дребното се е сгушило в мен и хапва  Wink

# 282
  • Варна
Ех, Пепита така ни запали с тези вкусотии. Снощи обяснявах на мъжа ми за твоите еклери и той като ми ревна, че скоро не съм му правила сладичко. Та посред нощите правих "Пияна монахиня"....в различните краища на България съм я срещала под различни имена, но рецептата е една и съща. И като се почна едно ядене на още топлия сладкиш - за вечеря, закуска и обяд - тоест по всяко време. Е не успях да снимам и да се похваля, но следващия път няма да пропусна  smile3534
Преди малко се прибрахме от докторката ни и за червеното на оченцето на Дари каза, че може да е конюнктивит. Сега промиваме с отвара от лайка и се надявам всичко да е ОК.
Айде, че малката се размрънка - отивам да си я гушна

# 283
  • София
Здравейте и от нас, днес си продаваме креватчето ( май се купи вече де), но исках да го покажа и на вас.
Не иска да спи в него и това си е Cry
http://www.prodavalnik.com/ppc/data/4/Phot0136.jpg
http://www.prodavalnik.com/ppc/data/4/large/Phot0136.jpg
http://www.prodavalnik.com/ppc/data/4/large/Picture_324.jpg

# 284

Общи условия

Активация на акаунт