. Едни сме пластики и двамата Ужас просто, пък тя с такава лекота и се одава да позира да ни е жива и здрава. Камбанска верно е, че в нашия малък град имаме детски магазини супер много. Имам чувството, че станахме градът на барчетата и детските магазини. Добре заредени са, ама виж за цените не мога да преценя, защото нямам наблюдения от други градове, но са добри. Козметиката за моя бебо е същата като тази която си избрала и ти, вече си мислех, че никой друг освен мен не я ползва за това си и трая. Мога да кажа само суперлативи за нея. Аз полвах лосиона за тяло още през бременността, кожата ми беше болезнено суха и почти нищо не ми помагаше или трябваше да се мажа по няколко пъти на ден за да има ефект. С този лосион обаче се родих направо, дори с едно намазване вечер на другия ден нямаше нужда да се мажа пак, което за мен беше супер. Това ползвах и за стрии понеже интензивно хидратира кожата и наистина имаше ефект. Та после реших, че тази козметика ще ползвам и за Сами. Ползвам и кремчето за подсичане, лосиона и шампоанчето което става и за тялото. На сестра ми пък малкия се беше обринал супер много от едни памперси, направо имах чувството, че няма да успее да му се възстанови старата кожа. Беше пъпка до пъпка по цялото му дупе отпред отзад навсякъде. Маза с какво ли не бани със билки прави и пак нямаше голям резултат. Тогава взе една ампула от същата козметика, която я дават за такъв проблем. Много цапа това нещо, ама за нула време целия обрив изчезна и дори белези няма. Така че с две ръце гласувам за тази козметика пък и съвсем не е скъпа. Ама една реклама им направих
Предполагам, че си зависи и от поносимостта на бебто, но при мен тя действа безотказно.

! Записах всичко и съвсем скоро ще го пробвам! 
,ама аз нали не съм в стихията си в кухнята,та нещо ми се струва много сложно да спретна подобно произведение на изкуството,пък и пусто време все не ми стига,ама сега като се застуди ще сме по-често в къщи
. Думите му бяха.... защо на мен не се падна такава кулинарка , ами ти дето едни яйца не можеш да изпържиш. Мен хич ме няма в кухнята
. Няма нищо... да е гледал когато му беше времето
.
вече не мога от няколко дена направо е ужас щом не му се обръща внимание се почва утре ще го водя на док да му види оченцето
преди да забременея и ние бяхме кръстници ама нямам качени