КАУФЛАНД - тема 48

• 74 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Може ли в 10 без 15 да няма нито една бутилка зехтин за готвене от промоционалния? Два стека ли са заредили само?

# 466
Може ли в 10 без 15 да няма нито една бутилка зехтин за готвене от промоционалния? Два стека ли са заредили само?
По скоро Ганьо си е заредил бакалията. Но не е виновен той, а магазина, че му разрешава да изкупи количествата.

# 467
Като влезеш няколко пъти да купуваш максималното количество, кой може да те спре. На предишната промоция на олио съм виждала търговец да купува поне 5-6 пъти по един стек, колкото беше максималното количество.

# 468
Няма спасение. 10 без 15 е много късен час за изгодните оферти. В 8 ч. тази сутрин при нас в Лидл беше манифестация.

# 469
  • Русе
Няма спасение. 10 без 15 е много късен час за изгодните оферти. В 8 ч. тази сутрин при нас в Лидл беше манифестация.
Е, събота е все пак. Като не си поспя днес и утре, кога?

# 470
  • София
Много съм доволна от гела на Рекс за цветно пране, който взех. Дрехите изпрани и ухаят много приятно.

# 471
Може ли  мнение за прясното зеле -добро ли е?

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 18:32 от gadoha

# 472
Много съм доволна от гела на Рекс за цветно пране, който взех. Дрехите изпрани и ухаят много приятно.

Кой цвят?

# 473
  • София
Здравейте,
Някой има ли впечатления от мултикукъра на Краун, който в момента е на промоция в Кауфланд. За без пари е дето се казва, но ме достраша да го купя без да имам идея става ли за нещо.

# 474
Здравейте,
Някой има ли впечатления от мултикукъра на Краун, който в момента е на промоция в Кауфланд. За без пари е дето се казва, но ме достраша да го купя без да имам идея става ли за нещо.

В общи линии е 50:50. При минала промоция, двама се оплакаха, че им се развали на първото ползване. Ако магазинът Ви е близо и не Ви е такъв проблем да го занесете веднъж, си е оферта. Поне Кауфланд в това отношение са коректни. Иначе следващият бюджетен около тази цена за стотина лева е Фърст.

# 475
Хванах био бананки на 1.49 лв. тая вечер, не са лоши.

# 476
Всичко намалени беше в окаяно състояние при нас.

# 477
  • София

Кой цвят?

Този

# 478
Бананите бяха в много добър вид при нас, даже според мен още поне ден-два ще стават за продажба.

# 479
Харесвам да пазарувам в Кауфланд особенно сутрин в 7 часа,дано и след пандемията да остане това работно време .Много свежо сутрин  и спокойно .И персонала беше свеж и любезен сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт