КАУФЛАНД - тема 48

• 74 699
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Някой знае ли редовната цена на Киндер яйцата?

# 661
Аз и 1 кроасан да купя, взимам количка - тя ми осигурява дистанция на касата (държа я зад мен) от такива, дето не се съобразяват и се лепват да ми дишат във врата, все едно по--бързо ще минат...

И аз така я държа, по съвет на Неко Simple Smile
Малко странно ме гледат, но хич не ме вълнува Simple Smile

# 662
  • оттам, откъдето започва България
Deva, ще се възползвам от опита ви. Simple Smile

# 663
И при нас следкасовата зона е малка, има-няма 30-40 сантиметра, а отскоро касите са оградени с плексиглас.
Количка не ползвам, най-често съм с моя торбичка - гледам да пипам възможно най- малко повърхности.
Много спокойно беше тази вечер, малко пообрано, но успях да си взема овче сирене и телешка пастърма. Взех и розови домати, много меки бяха, но имаше тук-там и по-читави, тъкмо за салатка на вечеря.
Допълвам се. Розовите домати бяха много вкусни. Докато ги донеса, два се бяха спукали. Турски бяха, и друг път съм вземала турски от Кауфланд, пак са били хубави.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 20:18 от Дидичка

# 664
  • Sofia
Аз от доста отдавна действам така с количката. Най-вече пенсионерите, заради които имахме ограничителен коридор ми се качваха на главата. 
Скрит текст:
От Ковида не се плаша, нося си маската, мия ръцете по ковидски (то ще ми остане и за натам, пък и маската в някои случаи) и щом се приберем дезинфекцираме телефоните и бравите до външната врата. Нищо повече и оцеляваме. Simple Smile

# 665
  • оттам, откъдето започва България
Дидичка, и аз ходих за розови домати, но нямаше. Всъщност имаше някакви по 3 и нещо.

# 666
При нас бяха на 1,99. Доста имаше, но във всеки кашон имаше по 2-3 протекли. Много меки бяха, едвам успях да събера килограм по-прилични. Но са вкусни.

# 667
Аз също купих, бяха хубави тогава, нямаше меки.

# 668
Някой знае ли редовната цена на Киндер яйцата?

Те са два вида - Киндер Джой е 2.19, а киндер Сюприз е около 1,90.

# 669
Hrisi, в Кауфланд, нали?

# 670
Да, но и в другите вериги са сходни цените.

# 671
  • София
Здравейте, какво Ви е мнението за кафе Мелита от брошурата?

# 672
  • In transit
Ходих вчера за Молисана. Доволна съм, че имаше и нови модели не само тези, които продават в редовния асортимент. Радиаторите са много симпатични.
Обаче на витрината с маслините забелязах, че повечето са съвсем различни от тези, които продаваха миналата седмица. Което ми направи странно впечатление. Миналата седмица взех едни натурални и каламата, които ми харесаха, а сега ги нямаше. Някой обръщал ли е внимание дали това е честа практика?

# 673
  • Карлово
Миналата седмица взех едни натурални и каламата, които ми харесаха, а сега ги нямаше.
Всъщност кои ти харесаха. Питам, понеже взех и аз от тези 2 вида, каламата ми харесаха, но не и натуралните и реших да не взимам вече от вторите.

# 674
На мен Каламата ми са много солени.
Или Супер Мамут си купувам, или Джайънтс.
Сега купих на мама Каламата стафида, тя много ги харесва.
Имаше и от зелените, 2 вида, едните са гръцка салата. Тях много ги харесвам, но и те са ми солени и се въздържах.

Общи условия

Активация на акаунт