Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 640
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 795
На мен ми е странен, заради ръба. Като спортен с ръб..Но ти стои супер.

# 796
Ооо, Калинче, как странен! Разкошен шик! Обожавам подобни панталони с райе или дребно каре с ръб. Шик на шика. Чудесен ти е! Стои ти прекрасно. Мъжете не разбират, ДГД.

# 797
Не е странен,а е супер панталона.Много добре седи с маратонките.

# 798
  • волно калдъръмче
Панталонът много ми харесва. Стои ти убийствено! Сникърсите не са моите обувки. Откакто са на мода, нямам нито един чифт от тях. Бих ги носила с къси панталонки и някоя разпусната тениска.

# 799
Много добре стои панталона на тънките ти крака, Стрина Калина! Бих си го носила с удоволствие.

# 800
Light Beam, двете рокли които видях са много мои. С кеф да си ги носиш, чудни са.
Аз пък на работа особено когато има много такава, изобщо не се сещам да хапвам. Вафли и бисквити не помня откога не съм опитвала. Пакетираните храни са ми от най-строго забранените, не ми и липсват.
Панталонът на Стрина Калина съм го носила преди 30 години. Simple Smile Но с токчета, не със сникърси. Но то тогава сникърси нямаше Joy Дори и да е странен за някои, ако аз се харесам бих си го носила с удоволствие.

# 801
  • Велико Търново
И ти, и панталона, и как ти седи ...всичко е страхотно!

И аз имам кутия на Кибрит, подарък ми е, но кремовете и серума се оказаха добри за моята кожа.

Чудни рокли! Със здраве и удоволствие ги носи!

# 802
Екстра е панталонът!
И ти стои супер.
Мерих днес два чифта дънки, отново нищо не взех. И тези нови модели изобщо не са благоприятни за новата ми фигура;)
Все съм си мислила, че човек трябва да живее в мир себе си, да се приема и харесва, обаче не ми се удава. В най-дебелият период от живота си съм. За някой няма да е много, но за мен, дето цял живот съм била 50 кила, ме кара да се чувствам ужасно. Не искам да се гледам в огледалата на пробните даже.

# 803
  • София
Стринче, панталонът е странен заради усещането за движение, което създават райетата и ръба, както и лекото стесняване на крачола надолу по прасеца. Ако има фигура, на която стои добре - твоята е!

# 804
.
Все съм си мислила, че човек трябва да живее в мир себе си, да се приема и харесва, обаче не ми се удава. В най-дебелият период от живота си съм. За някой няма да е много, но за мен, дето цял живот съм била 50 кила, ме кара да се чувствам ужасно. Не искам да се гледам в огледалата на пробните даже.
Ами то е същото. При дискомфорт в собственото тяло, е акт на любов към себе си да се върнеш към желаното.
Много го преекспонират това с приемането.
Ако си счупя таза, сектантките ще ми обяснят, че трябва да съм в мир със себе си, и да се приемам. 😁

# 805
На такава фигура всеки панталон би седял добре, но самия панталон ме ми харесва. Първо заради цвета. Силно ограничаващ е и ще се чудиш с каква връхна дреха да го носиш. След това тоя тегелиран ръб, който обикновено слагат на бабешките панталони. Довери се на брат си. Мъж е и разбира повече от панталони. На твое място бих го върнала. Определено не си струва.

П/с сега като го погледнах на второ четене, мога да кажа че е много стеснен долу и не седи добре с тези маратонки и изобщо с такава кройка и цвят не знам какви обувки биха седели добре. Плата също не изглежда добре ...

# 806
  • София
Абе хем ми харесва панталона, хем е малко особен. Аз имам такива дънки, хем с мерак си ги взех и не ги нося.

# 807
Странен е точната дума - за панталона. Според мен братът е прав.

# 808
Благодаря на всички за мненията! 🌺
По принцип трябва да стои така

Но аз такива впити панталони не харесвам и не нося. На мен ми напомня на мъжки панталон малко и може би затова точно ми харесва. Има нещо ретро мъжко в него сякаш, или аз си въобразявам, не знам. 😅Не смятам цветът му за капризен, мисля да го нося с бели сникърси, бяла тениска и кожено яке. Със сигурност няма да го върна, цената му е повече от смешна. Ще го оставя, но ще умувам дали да изляза с него навън, или да си го влача из вкъщи, защото е адски лек и удобен. Исках да чуя дали и някой друг го намира за странен и в какъв смисъл точно.

# 809
И аз го намирам за странен и някак ретро. Стои ти хубаво обаче, защото имаш хубави крака... но нещо ме спира да го харесам.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 22:29 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт