Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 591
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 810
Стрина,може ли да ми пратиш линк за панталона.Много ми харесва,хеле ако има и в черно.

# 811
Честно казано повече ми харесва как седи на модела. При теб се гърчи малко неприятно във вътрешната част на крачолите и на чатала.

# 812
Панталона не бих го харесала в магазин, но на теб ти стои супер. Дори е странно как изглежда на модела, не ми допада...Харесва ми идеята за комбинация с бяло, сиво, бели сникърси или кецове. Тениски- почти всякакви цветове. Като се замисля е чудесен за капсулен гардероб. Носи го със здраве. А и най- важното е как се чувстваш с него.
Роклите на Кенсол са много хубави.

# 813
Наистина продавачката е много намусена, направо ми минава мерака да пазарувам от там.
Аааа, аз съм доста резистентна в това отношение Joy Момичето осуети успешно първия ми опит да вляза в магазина, че беше няколко минути преди 11 часа, пък те в толкова отваряли .... След това, когато 3 мин. по-късно влязох все пак, някак даде всичко от себе си да остави у мен впечатлението, че няма смисъл да пробвам, защото това и без това не е мой размер. Аз бях достатъчно "тъпа и упорита" да я накарам да ми покаже всичко от нова колекция, което е в мой размер Joy Не беше груба - и манекените на витрината съблече, все пак. Поведението и си обясних с това, че съм непознат за нея клиент извън сезон за туристи и явно си мисли, че просто нямам намерение да купувам летни рокли при температури под 10 градуса Joy В крайна сметка, след като не успя да ме "вразуми" и за да не се дерзая реших да взема и трите рокли, които ми лепнаха като шити за мен, стана доста любезна и отзивчив девойката Grinning Доволна от похожденията си, дори не успях да и се издразня. Отдадох го на моментно женско настроение от нейна страна Grinning

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 23:40 от Light Beam

# 814
Блазе ти, Light,  аз толкова лично го приемам понякога, че съм способна да си тръгна и да не разгледам нещо, което ми е харесало. Имам още да уча 😉

# 815
  • Sofia
Наистина продавачката е много намусена, направо ми минава мерака да пазарувам от там.
Аааа, аз съм доста резистентна в това отношение Joy Момичето осуети първият ми опит да вляза в магазина, че беше няколко минути преди 11 часа, пък те в толкова отваряли .... След това, когато 3 мин. по-късно влязох все пак, някак даде всичко от себе си да остави у мен впечатлението, че няма смисъл да пробвам, защото това и без това не е мой размер. Аз бях достатъчно "тъпа и упорита" да я накарам да ми покаже всичко от нова колекция, което е в мой размер Joy Не беше грубо момичето и манекенките съблече, все пак. Поведението и си обясних с това, че съм непознат за нея клиент извън сезон за туристи и явно си мисли, че просто нямам намерение да купувам летни рокли при температури под 10 градуса Joy В крайна сметка, след като не успя да ме "вразуми" и за да не се дерзая реших да взема и трите рокли, които ми лепнаха като шити за мен, стана доста любезна и отзивчив девойката Grinning Доволна от похожденията си дори не успях да и се издразня. От дадох го на моментно женско настроение от нейна страна Grinning
В този магазин от 20 години любезна продавачка не съм виждала, все намусени са и през туристическия сезон, дори не смятат за нужно да отвърнат на " Добър ден". Преди влизах два - три пъти годишно при пътувания до Бургас, последните 5 години - нито веднъж 😀

# 816
И аз го приемам навътре.Тръгнах си от оптика в която ми казаха,че рамката която исках да пробвам е "много скъпа".

# 817
  • София
Стрино, харесва  ми панталонът. Имам същия, но в цвят пепел от рози.

# 818
И аз го приемам навътре.Тръгнах си от оптика в която ми казаха,че рамката която исках да пробвам е "много скъпа".
в такъв случай директно бих посочила адрес на музея, където да предоставят експонатите си.
Не се впечатлявам на нелюбезността на магазинерките аз.
Хора сме, всички си имаме своите моменти, и да ми направи впечатление, ще е за 5 минути, няма да го мисля и да ме напряга. При грубост или повишаване на тон, насочени към мен, бих поискала телефон на управителя.
Прави ми впечатление, че с децата са супер нелюбезни. Едно добър ден, не им се иска да кажат. Уча детето си да поздравя, всеки път като е без мен или с приятелки в магазините, ми се оплаква, че никой не отвръща на поздрава ѝ.

# 819
  • София
Аз две години пазарувах от една аптека/дрогерия на Каблешков, заради девойката, макар че цените им бяха малко по-високи. Това младо същество с памук ти вади кеша от портфейла. Даваше тонове мостри, обясняваше подробно. Абе липсва ми, но замина в чужбина.

# 820
Откак си купих една пола само заради репликата "няма да ви стане", преди 100 години, изобщо не се впечетлявам от поведението на продавачките. Вярно беше в началото на демокрацията и ми струваше цялата месечна заплата, но като цяло нямам много подобни случаи, а и аз съм тази, която решава дали да си похарчи парите и къде. Даже повече ми е неприятно натрапчивото предлагане и фамилиарчене.

# 821
  • волно калдъръмче
Да не се повтарям, но панталонът е трепач, Стрино. Носи ги с кеф. На онези от сайта бих препоръчала да взема твоята снимка и да сменят онази нескопосана реклама, на която кълките на модела са напращели като хамбургски салам в естествено черво.

# 822
  • Sofia
О, и аз не им се трогвам на такива, но стана въпрос и се сетих 🤗 Пък и споменатият магазин не е уникален, че да влизам изобщо - в София нали има Кенсол, не ме бърка 👍

# 823
Въпросната продавачка работи с познати клиентки. След като половин час я чаках да смени 10 чифта дънки на една едра дама накрая погледна към мен. Ако види, че нямаш намерение да купуваш е пълен пас, но ако види, че наистина търсиш нещо става по отзивчива. Мерих няколко палта, накрая не купих, защото просто не харесах нищо. Wink

# 824
Който не може да работи с хора и да общува ,може да отиде на поточна линия.Там ще е сам със себе си.В кварталният магазин ги възпитавах както казва моят мъж.Отивам на касата и поздравявам,те ме питат торбичка ли искам Искам да ме поздравите и Вие казвам.Научиха се за три години.Искам цигари,ауууу ма имате детее,защо пушите,ами че и алкохол пия даже им отвръщах.
Дразнят ме намусени,още повече че и в тази криза всеки клиент би ми бил важен ако съм търговец.

Общи условия

Активация на акаунт