Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 412
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Ох, ужасно е, съчувствам. Аз съм си чупила безименен. Ходенето как да е, но стоенето права ми беше почти невъзможно.
Аз паднах на същото място, където паднах и при първия сняг, но този път само малко си ожулих дланта - нищо повече. Аз съм много спъната по принцип, обаче обожавам платформи.

# 991
  • София
Благодаря ви. Наистина се е получило не лошо счупване (доколкото има такова) - не ми е подут пръста, само тук таме син и боцка като се преумори. Започнах да изнасям на външна страна на крака походката и малко глезенът ме върти. Имало е да става.
Ще ги снимам на светло сандалите. Даже може да се престраша да се фръцна с тях. Нищо особено не са - черни и велурени, но ми се носеше нещо на ток.

# 992
  • София
Аз съм изкарала разни боти с ток - едните са светли велурени, другите наполовина велурени, обаче с тия дъждове няма да мога да ги сложа.
Иначе бях на работа във вторник и следващия понеделник пак ще ходя!

# 993
Харпи, много неприятно, знам какво е.
Подранила си малко със сандалите, а аз - с една рокля на Tom Tailor, обикновена, ежедневна. Още я чакам да пристигне.
И на мен днес ми е едно такова никакво заради студа. И честно да си кажа, не ми е и великденско... Чакам да ми дойде цветното настроение. С какво да го привикам според вас? Бижу? Свеж букет цветя? Вие как излизате от сивотата?

# 994
Harp, много неприятно, съжалявам.
Бързо възстановяване ти желая! 🌺

Тъкмо сандали разглеждах, защото пак вали сняг! Няма свършване проклетата зима.

# 995
Харпи, съжалявам! Не знам как се чупи пръст, но ти съчувствам за дискомфорта. Дано скоро обуеш новите сандали. И аз искам да ги видя. Есента си купих едни на платформа, които така и не обух. Трябваха ми спешно за една черна на бели точки рокля на Зара. Така си останаха и роклята, и сандалите в гардероба. Напоследък се чудя защо изобщо имам нещо различно от дънки, като нося само такива. Освен по задачки никъде не излизам Sad

# 996
Благодаря ви. Наистина се е получило не лошо счупване (доколкото има такова) - не ми е подут пръста, само тук таме син и боцка като се преумори. Започнах да изнасям на външна страна на крака походката и малко глезенът ме върти. Имало е да става.
Ще ги снимам на светло сандалите. Даже може да се престраша да се фръцна с тях. Нищо особено не са - черни и велурени, но ми се носеше нещо на ток.

Ти си голяма оптимистка Simple Smile. Преди години си счупих последните два пръста на крака и никога не съм предполагала, ме счупени пръсти могат да болят толкова много. Добре че беше лято и ходех по джапанки, защото месеци наред не можах да обуя затворена обувка.

# 997
Ами ,счупен крак ми мина по-бързо от счупено кутре на крака.Но се надявам при Харпи да не стане така.

# 998
И при мен беше така, два пъти съм чупила пръсти на краката, затворени обувки месец поне абсурд, а токове и платформи тройно по- дълго.

# 999
  • София
Стига де! Каза ми ортопедът че след 25-30 дни ще ми мине.
Изненадвам се, че толкова много от вас са чупили пръсти! Благодаря за споделения опит и впечатления.

От сивотата никак не излизам. Имам много люшкащи се настроения, за капак силно изразена отвореност към преживяванията и си ги оставям да витаят, пък белким ми мине. Иначе като се насилвам не ми се получава. Ей на - 4ти ден се каня да купя цветя за вазата у дома и все нямам вдъхновение.

# 1 000
  • София
Към 30тия ден зараства, но това не пречи на болката да продължи. И моето счупване беше лятото. По-точно пълен карък - пристигаме в хотела, спъвам се в куфара и готово! Само лежане на плажа - нищо друго не трябваше да правя.

# 1 001
  • В градината...
Еее, значи не случайно има една поговорка, че пръст, зъб и г.. болят най-много.

# 1 002
Еее, значи не случайно има една поговорка, че пръст, зъб и г.. болят най-много.
Абсолютно вярна е!

# 1 003
  • Sofia
Harpalike, дано ти мине бързо!
Мен разтеглени връзки на стъпалото ме болят вече 8 месеца и още не мога да  ходя на токчета.

# 1 004
  • София
Перуника, точно това исках да напиша. 🤣
Харпи, и аз съм чупила и голям и малък, но ми мина бързо без последствия. За около месец напълно се възстанових. И аз нямах отток.

Общи условия

Активация на акаунт