Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 99 345
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 135
Не са ми безразлични марковите неща. Не че непременно държа да са маркови, но няма да е лошо, ако са. Зависи от настроението ми, понякога правя елегантни демонстрации.

# 136
Агент, ма тя за безпари направо. Joy То и моята е тип "пътна", а по ММ - "скъпата ти циганска торба". Защото е лъскава и защото на практика е торба. Joy

# 137
  • Велико Търново
Мими, ако случайно ти подарят първата, веднага ти давам адрес да ми я изпратиш.Дори знам и с какво ще я съчетая, и слънчеви очила имам за нея подходящи.

Сисли, ризата е много хубава, а и целия аутфит много ми допадна.
Скрит текст:
Преди близо 12 години отиваме на форумска среща от отчетната тема на Божидара, а Мина бебе на 40 дни, аз дебела много.На една голяма маса сме се събрали над 40 човека, аз си поръчвам, носят ми го и мъжа ми казва "Ама това всичкото ти ли ще го изядеш?! "

# 138
И яз съм имала такива изпълнения с плажни платнени по границите. Засилих се да я взимам и като видях цена 150 евро набързо на рафта. Че беше и с пришито калъфче за телефон. Те явно са някакви марки , но непознати за мен .
Сиси, няма чедо вече мераклии да ми подаряват...!

# 139
Агент, ма тя за безпари направо. Joy То и моята е тип "пътна", а по ММ - "скъпата ти циганска торба". Защото е лъскава и защото на практика е торба. Joy
Нали Grinning
Мъжете нищо не разбират, ама нищо! "Торбите" са супер незаменими чанти, а цветът и е страхотен накуп с лъскавото! Идеална е! Имах подобни по цвят и лъскавина сандали - връзваха се абсолютно със всичко - и по лежерно и по-елегантно!

# 140
  • София
И аз много обичам торби /шопър баг/. Преди карах по цяло лято с такива, като излизах с децата - дрехи, играчки, нещо за хапване, вода....

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 17:15 от Rockstar

# 141
  • София
Къде ги намирате тези мъже, обсъждащи покупки. Моят даже се научи и да прескача редовете с парите за покупките ми?

# 142
Аз нямам желание да обсъждам покупките с мъжа ми, имаме си други теми за разговори. Защо да го обременявам с неща, които не са му интересни?

# 143
Аз нямам желание да обсъждам покупките с мъжа ми, имаме си други теми за разговори. Защо да го обременявам с неща, които не са му интересни?
И, от които не разбират... поне моя! Wink

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 21:42 от mimi.7299

# 144
  • София
Съжалявам, че засягам темата, но почти винаги съм си пазарувала моите неща от моите пари, така че въобще не съобщавам какво и колко. Понякога може да му се изфукам с някое яке - тях ги забелязва.

# 145
  • Виена
Аз като човече, дето все е по пътищата, споделям опита си. В самолета куфар с отделен преден джоб, там пъхам компютърчето, а раницата или съответно чанта за компютър, която нося, побира дамската чанта и още куп неща. Нанизвам я на дръжката на куфара (задължително трябва да има възможност за нанизване на дърпалката на куфара) и хайде, търкалям всъщност само едно нещо, куфар с нанизана на него компютърна чанта или раница. Ръчичките свободни, нищо не виси на раменете и на гърба... И понеже е за стил темата, последно имам ярко червени куфар и раница комплект, Lipault.

# 146
  • Велико Търново
Аз както съм споделяла, че вкуса ми върви доста преди заплатата ми и ми се налага да споделям, иначе за много неща си говорим.

# 147
  • Sofia
Аз като кажа на мъжа ми "днес ти спестих 300 лв" той отговаря с  въздишка " кажи сега колко похарчи" . Joy

# 148
  • Виена
Аууу, да пази господ, не съм опряла да изхарча или спестя пари на мъжа ми....

# 149
Обичам красиви предмети, включително и чанти...току примра по някоя Loewe. Мъка!
Мдааа, и аз ги харесвам много от чисто естетическа гледна точка, но в някой друг живот за мен...

Последна забавна история с чанта. Тръгвах на път към БГ, но наскоро си бях купила нова чанта - чудна италианска кожа, огромна, прекрасна и хич не ми се искаше да я ритам под седалките на самолетите. И решавам да вляза в първия дискаунтър и да си купя евтина, найлонова чанта, та да не ми е жал да я размятам по мръсните летища, а новичката ще си я опаковам. И буквално от пръв поглед в магазина виждам идеалната чанта за път, поглеждам, отпред, поглеждам отзад - идеална! Тръгвам към касата и в този момент решавам да проверя колко струва. Пак да кажа - аз съм влязла в магазин за преоценени стоки... Grinning

PS Излишно е да казвам, че а/ не си я купих и в/ наложи да подходя креативно преди да сритам новата си чанта под предната седалка Grinning Grinning Grinning

PS И си я снимах за спомен от този път, когато пак не си купих чанта на Ферагамо Grinning
  Simple Smile Имам подобна случка в tj maxx. Блея по закачалките с чантите и изведнъж окото ми фиксира прекрасна черна торба/тоте, поглеждам цената $65.50, грабвам я и доволна отивам да я плащам. Обаче какава изненеада когато на касата цената се оказа $650 и като се вглрдах то в черния плат има втъкано Живанши, което не съм забелязала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт