Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 402
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 975
При тези поли зависи и какъв е плата на полата и панталона отдолу. Напълно е възможно при всяка направена стъпка горната част да залепва за долната  и да се гъне неприятно. Пробвах да се облека веднъж така, залепваше и се отказах завинаги.

# 976
  • София
Аз имам пола с премятане, пробвах я върху панталон - да, прави обем и не е добре.

# 977
Според мен при пола върху панталон кройката трябва да е специално създадена и за двете дрехи, иначе ще става неприятно натрупване.

Бялата рокля бих я носила със скини дънки и висок ток, по- скоро като риза. Или черен клин и черни сандали.
Това звучи интересно, да.

# 978
  • София
О, абсурд! Аз съм с широк ханш, въобще няма вариант за наслагване - пола върху пола, рокля върху панталон/ки, не, не, не!

# 979
Имам почти същата бяла рокля като на Клеми. Обличам я за разходки  и я съчетавам с изчистени сандали на равна подметка/еспадрили и червено шалче на косата. Не ми харесва с колан.

# 980
Бялата рокля бих я носила и аз с колан средна дебелина и някакви орнаменти, сандали тип римски, но по-къси (не до коляното), по-раздвижена и цветна чанта, и ярък маникюр като на снимката + по-интересни обици или с късо лятно елече и сандали на нисък ток, но да не е завързана отпред роклята (да не се вижда панделка/възел).

# 981
  • София
Явно не стана ясно, че коланът е към роклята. Реално това ми е проблемът. Ако можех да го махна, нямаше да има драма. Такава кройка е, зашит е за двете части, едната част на колана минава през страничния шев на роклята, излиза и се връзва. Със сигурност сте виждали тази кройка. Ако го махна изцяло, няма как да затворя роклята. А върху него пък няма как да сложа друг.
Ще го мисля. Прозрачната ще я пробвам с друга отдолу, имам изчистени, трикотажни с презрамка спагет. Даже утре и ще снимам.
Благодаря за мненията. Както винаги, полезни!

# 982
  • Sofia
Отрежи колана , заший копче и ползвай за илик дупката за колана. Или просто сложи телени копчета отвътре.

# 983
  • пустинята Гоби
Бялата рокля с шевиците много ми хареса и ти седи добре. Другите снимки не дават ясна представа за дрехата. Изобщо доста е трудно човек да се снима сам, аз пробвах наскоро - трагедия.

# 984
  • София
Как сте в този студ? Получава ли ви се стилът? Аз днес бях с палто и голям шал, а отдолу с мериносова блуза и пак занзиниках. Половината от времето ходих със скръстени ръце, белким спра този вятър да безчинства из пролуките на палтото!

Да ви поскимтя тъжно мъничко. Таман си купих едни безумно високи сандали на дебел ток и платформа и потроших палеца на крака. Не че сега могат да се носят такива обувки, ама като знам че съм имала проблем, хич няма да ги нося спокойно и като се стопли. С чорапи няма пък съвсем да стават, че ще се пързалят краката с тях.

# 985
Харпи,счупен ли е?

# 986
  • София

Да. Чисто счупване, не много голямо. Мога да ходя, но не мога да тичам. Надявам се да мине бързо, че ще пукна.

# 987
Съчувствам ти искрено. Дано няма последствия.

# 988
Много е гадно.Аз съм чупила малкия,с Лиотон мазах нон стоп.Беше черно лилав и много отекъл.Дано ти мине бързо.

# 989
  • В градината...
Дано бързо се оправиш. А на сандалите снимка може ли, че ми хареса описанието /аз също се страхувам от такива височини, когато има платформа, падала съм, но са неустоими/.

Общи условия

Активация на акаунт