Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Април 2021 (Тема 9)

• 98 406
  • 1 551
  •   1
Отговори
# 960
  • София
На мен и четирите рокли ми харесват.

Пепси, не умираш ли от страх, когато младежът излезе с колелото?

# 961
змия, претръпнах вече. Имаше един период, в който само като му кажех ЕГН-то  в Пирогов и ни посрещаха с "Ооо MAGIC, ти пак ли си тук?". Имах чувството, че ако живеехме в Норвегия примерно, щяха да ми изпратят социални служби на проверка дали не го тормозим системно... Надявах се да загуби интерес  с възрастта, но вече повече от 10 г. се занимава, а вече е и в отбор. В интерес на истината последните 3 г. не се е контузвал тежко.

# 962
  • София
Змия, ти пита ли майка си, умираше ли от страх като се качи на мотопеда, а? 😀

# 963
  • София
Змия, ти пита ли майка си, умираше ли от страх като се качи на мотопеда, а? 😀

Аз на скутер се качих на дърти години - на 35 бях.
Когато синът ми започна да тренира кикбокс, в началото аз умирах от страх. Но после осъзнах, че не е толкова опасно и се кротнах.

# 964
  • София
Абе на 20, на 30, все си е шубе.

# 965
Klemy, защо не направиш за последната допълнителна "пола", която да носиш върху нея по подобие на долните 2 идеи?

Имаше един период, в който само като му кажех ЕГН-то  в Пирогов и ни посрещаха с "Ооо MAGIC, ти пак ли си тук?". В интерес на истината последните 3 г. не се е контузвал тежко.
Детето поне прави нещо, което е потенциално травматично. Мен ме знаеха по име в Пирогов без да тренирам подобен спорт т.е. аз тренирах разни неща, но винаги се чупех в някакви съвсем глупави извънспортни ситуации. Крак - 3 пъти, ръка - 4 пъти, глава (комоцио, вкл.) 2-3 пъти, нос - 1, пръсти - няколко... и до ден днешен съм "accident prone" както казва ММ.

Да ти е жив и здрав!

# 966
Аз днес съм в сиво-розово.

Скрит текст:

# 967
  • В градината...
Кити, много ми харесва комбинацията.

# 968
Страхотна комбинация, McKitty, седи ти елегантно и особено колието ми останаха очите! Какво е или откъде?

# 969
Хах, благодаря ви за комплиментите. Аз не се намирам за нищо особено, просто днес не съм в обичайното църно и затова се снимах. 😂
Босилка, сестра ми го подари з а един РД преди години. Някъде из ФБ откри това момиче, което ги прави. По-късно днес ще я питам дали си спомня кой беше профила и ще ти пиша, ако се сети.

# 970
  • Sofia
Клеми, роклите са странни за моя вкус.  Бих носила бялата с кожен колан и римски сандали. Другата бяла с шевици е като част от народна носия - долната риза без сукман.
Под прозрачната бих сложила къси панталонки.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 20:25 от Karen

# 971
Клеми, прозрачната рокля или с класическа подплата или с шорти или клин, зависи каква визия гониш.

За бялата рокля, мисля че можеш лесно да я обиграеш с коланите които имаш в налчяност, сламени чанти, санадали и еспадрили и подобни летни аксесоари. Ако съм на почивка, бих опитала и с някакакъв ефирен шал на кръста вместо колан.

# 972
so what?, не ми беше хрумвало за къси панталонки под прозрачна рокля. За свободно време не е лошо .
Agent Provocateur тези двойни поли на мен ми дават излишен обем в ханша (а нямам нужда). Имам една такава състояща се от права пола от плътно трико + горна прехвърляща се част от промазан плат. Колкото пъти я обличам в крайна сметка свалям горната част... Но за по - грацилна фигура ще е ефектно.
Днес със радост си открих една позабравена шапка, която съм скрила и от себе си Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 08:49 от pep_si

# 973
А аз имам натрапливото чувство, че освен че не ми харесват, адски ще ми пречат на движението, на ходенето, на седенето. Все едно са ме фолирали. Simple Smile

# 974
Бялата рокля бих я носила със скини дънки и висок ток, по- скоро като риза. Или черен клин и черни сандали.

Общи условия

Активация на акаунт